sen bu diyete nasıl dayanıyosun şaştım doğrusu bana yediklerin çok az geldi sağlığın için yeterli vitamin,protein vs. alabiliyomusun bu şekilde?
Vallahi 7 gündür dayanıyorum, benim pek öyle gözümün önünden çikolatalar tatlılar yemekler geçmez, bunun avantajını kullanıyorum diyelim. Zaten amacım hayatım boyunca böyle beslenmek değil belli bir kiloya kadar bu diyeti uygulamak. Sonra yeme düzenimi değiştireceğim.
inanmıyorum çikolataya ve tatlıya hayır diyen bi kadın var dünyada walla çok şaşırttın beni ama sana büyük bi avantaj.sende yağ yok gibi bişeydir heralde.
cıkolata neyse ama tatlıya asla hayır dıyemem bende ne guzel aramaman onları
Yok yok istediğiniz gibi tatlılardan bahsedebilirsiniz :))) ben tatlı pek sevmem buna meyvelerde dahil
yanlış anlama da ben senin en çok sevdğin yemeği çok merak ettim :44:
Merhaba, 64 kg başladığım diyetime birde günlük ekleyerek devam etmek istiyorum. 2 yıl önce kadınlar kulubunde diger arkadaşlarında etkisiyle 56 kğ düşmüştüm. Şimdi neden olmasın diyorum :) Umarım hepimiz başarırız
İnşallah canımmm bende oğluşa hamile kalmadan önce 80 lerden 56 ya indimm ama geri aldım hepsinii hamilelikte
Ama tatlıya son vermem lazım.
yeni yılın kutlu olsun.. Yeni yıl sana ve sevdiklerine bol sağlık,şans ve mutluluk getirsin canımmm[/QUOTC
Canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Umarım yeni yıl sana da mutluluk ve sağlık getirir
ben de uzun bir seyahatten sonra budayım arkadaşlar.Forumla beraber diyetime de ara verdim ve tatilden kilo alarak döndümama iyi kilo veriyordum bu forum sayesinde.Napalım artık yeniden başlıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?