2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben sabah uyanınca ellerimi kapatamıyorum. Parmaklarımdaki eklemler çok ağrıyor. Ama gün içinde yüzüklerimi takabiliyorum.
Tuzu azalt derim farkı farkedeceksin . Tabi ki su.. bende çok fazla su içen biri değilim ondan da etkiliyor galiba diyorum. .

Kızlar bu saatlerde okumayı bırakıyorum uykum geliyor...anam sabah bi bakıyorum doğuma gidenler sancısı gelenler oluyor:halay:hayırlısı inşallah hepimiz icinnm:super:iyi geceler herkeseeee

Üç gündür biz de deniyoruz ve bizim de kilo kaybınız var 75gr kadar malesef muhtemelen bizim de süreç uzayacak yarın Dr ne diyecek bakalım hayırlısı olsun.
Çocuklar emmeye ilk başta heves ediyorlarmış bir deneyip geri bırakıyorlarmış bir daha ki denemeye başarıyorlarmış canım en azından bu bırakma sürecini yaşadık inşallah emecekler güçlerini tekrar toplayınca Allah yardımcımız olsun ve bol bol sabır versin :)

Saol kuzum insallah eger sezaryen olmazsam ikimiz birlikte subati görürdük bnde de nstde hic bisey cikmiyo az sanci okadar ama o sancilari bi bana sor belirtilere takilma sen bi anda suyu gelip sonra sancilari baslayanlar oldu bnm gorumcem oyle oldu o gun cok enerjikti ogle suyu geldi aksam sancisi basladi bakalim kimler subati gorucrk cok merak ediyorum:emir_bebek:Hoppa

Ay inşallah 2-3hafta sonra gelsin. Şimdi gelirse ciğer gelişimi falan sıkıntı olabilir. 8.ayımız doldu 9a girdik daha. Hem kendim de hazır hissedemiyorum doğuma.

Herkese çok teşekkür ederim kızlar, tek tek alıntı yapamadım, 36+6 ile 2700 ile dünyamıza geldi. Spinal anestezi oldum .. emzirmeyle uğraşıyoruz, çok yoruluyor.
Darısı daha Doğum yapmayanlara inş.

Gözünaydın:anne: Allah sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür versin bebeğine:nazar:

Cnm benim en son tarihim sata göre 28 şubat , baştan beri en son tarihlilerdenim zaten , ama tabi ne kadar erken gelecek göreceğiz. Sanırım mucka mucka bi de @kahveci34 onların da bana yakın bakalım ne olur görücez en azından bizde şubata varırız diye düşünüyorum. :KK54:

Benim aslında 3mart hatta:KK70: ama daha ilk gebeliği öğrendiğim kan testinden beri 5gün önde gidiyor bebek. Dr o yüzden öne çekti. Ben 38de filan doğsun istiyorum daha erken.

Merhaba canım, ben en başından beri bormal doğum istediğimden kendimi ve vücudumu buna hazırlamaya çalışıyorum. Esnemek ve sonlarda kısıtlanmamak için yoga yaptım/yapıyorum , doğal doğum eğitimi aldım ki onda nefes egzersizi , doğum başlamasından itibaren yapılması gerekenler vs öğretiliyor. Stres yapmamak ve kendimizi vğcudumuzu iyi dinleyebilmek aslında işin temeli bence. Ama yinede tüm bunlara karşı ülkemizde öyle bir sistem var ki ne yaparsan yap karşında senin gibi düşünmeyen bir doktor yada ekip varsa sezeryandan kurtulsanda seninde araştırdığın gibi küt diye kesiği atıp çocuğu çıkartıyolar tüm emeklerin çöp oluyor. sanırım işin en büyük kısmı doktorda ve sende bitiyor.

Bende yoga-pilatese gidiyorum. Baştan beri de hareketliyim. Kendime güveniyorum normal doğum konusunda. Allah güç verir inşallah, herkes yapmış biz de yaparız diyorum. Tek çekincem bi aksilik çıkması ve o anda bebeğin sağlığıyla etki altında bırakılıp sezeryana zorlanmak. Doğum eğitimine gitmedim ben yalnız. Bir kaç kitap okudum. Kendi doğum planımı hazırlamaya çalışıyorum. Eğitimde suyun önce gelmesi durumunda ne yapmanı önerdiler??

Bir de bebekte bitiyor. Misal senin yaptiklarini bende yaptim. Hemde daha hamile kalmadan ama bebis ters. Sezaryene dogru adim adim ilerliyorum :KK70:

Bazen çok isteyince olmaz. Yakın arkadaşım inat etti, 42.haftaya kadar bekledi. Sancısı geldi 7cm açıldı ama bebek kafasını kanala koyamadı sezeryana alındı. Şimdi ne kadar zorlamışım diyor. Bebek de tabi 4kilo doğdu, 42.haftayı bekleyince kilolandı. Bende çok istiyorum ama sezeryan da seçenek diyorum bir yandan. Sıkmıcam kendimi. Allah bebelere bize sağlık versin de hayırlısı olsun:anne:

Benimde 26 şubat. 19 şubat tarih verdi. Erken gelmediği sürece 39 haftayı bitiririz dedi..
Aynen bizim de yakınmış tarihlerimiz. Hayır benim anlmadığım normal istiyorsa herkes niye 40 , hatta 41,i beklemiyorlar.tamam kilosu çok değilse benim bildiğim en azından 40'ı beklemesi gerekiyor. Bu doktorları anlamak mümkün değil :KK12:

Kızlar hani şu bir kaç gün önce denediğimiz hareket vardı ya bi ayağımızın topuğunu öbürünün başparmağına koyuyorduk. Ben onu bu akşam yapamadım:eek: bir kaç gün önce rahatça yapmıştım anlamadım ben bu işi:işsiz: daha doğurmiyim ya benim bebişim daha küçük:dua:

Tuzu azalt derim farkı farkedeceksin . Tabi ki su.. bende çok fazla su içen biri değilim ondan da etkiliyor galiba diyorum. .
Tuz neredeyse hiç kullanmıyorum. Günde 3 lt su içiyorum. Magnezyumda kullanıyorum. Yaklaşık 10 gündür böyleyim. Doğum yaklaştıkça normal deyip kendimi avutuyorum şimdilik

Çanta hazırlamayan bir de ben varım yıkandı ütü oldu çantaya koyulma işi var ona da bir üşeniyorum ki :)))

Çikolata siparişi bende verecem ama erken mı dedim şimdi kızların doğum haberlerini aldıkça alayım koyayım diyorum tırstım resmen :) aldığınız ya da sipariş verdiğiniz bir site var mı çikolata için ?

benim ilk doğumum sezeryan bu da sezeryan olacak diye bir rahatlık var ama bir sancı filan gelse apar topar olurum .. normal doğum olmaz galiba Dr um ilk kızımda çatı muayenesi yapmıştı dar demişti bir de kızım tüp olunca riske girmek istemedim.. bundan normal olmaz herhalde

Doğum yapan annelerin gözü aydın...emen ve uyuyan bebisler olsun inşallah ...

Liviya Liviya taaki sonuna kadar okuyana kadar seni normal doğum yapacak hissine kapıldım ama sen sezeryan olmak istiyorum demişsin devlet hastanesine gidiyorsan yine normal e yönlendirme yaparlar ama tabi senin sezeryan isteğini ne kadar dikkate alırlar bilmiyorum sadece his oluştu bende ...

Kizlar hastane odası süslemesi için yaptığınız hazırlıklar var mı varsa paylaşırmisiniz...ben internetten set halinde makul fiyatta olanlar var ondan sipariş vereyim diyorum..

Gecelik olarak boydan mı aldınız pijama takımı mı ??

Yazmadım yazmadım baya yazmış bulundum :) iş de bitti sayılır cuma sondu yarın da çalışamaz raporu verip işi sonlandıracam :) Dr bakalım ne diyecek 37+1 oluyorum yarın gün verir mi yoksa bir kaç gün sonra bir daha mı gel der bakalım hayırlısı

Çocuklar emmeye ilk başta heves ediyorlarmış bir deneyip geri bırakıyorlarmış bir daha ki denemeye başarıyorlarmış canım en azından bu bırakma sürecini yaşadık inşallah emecekler güçlerini tekrar toplayınca Allah yardımcımız olsun ve bol bol sabır versin :)
Ben bu durumu hep duydum emerken efor sarfedip kilo kaybı oluyormuş başta ama biraz biraz toparlarsa sorun olmayıp normallesıyormuş. Bekledin ama değecek insaalalh pek yakında yanında olacak kızçen.

Yarın ilk nst ve doktor kontrolüm var. İlk kez bu kadar heycanlıyım neden bilmiyorum sanırım biraz korkuyorum :KK17: bu ara saçma ağrılarm kasılmalarım ve yalancı sancılarım oluyo eğer yaşadıklarımın adı bunlarsa tabi.. Az kaldı zaman ne kadar çabuk geçti hiç anlamadım

Yarın ilk nst ve doktor kontrolüm var. İlk kez bu kadar heycanlıyım neden bilmiyorum sanırım biraz korkuyorum :KK17: bu ara saçma ağrılarm kasılmalarım ve yalancı sancılarım oluyo eğer yaşadıklarımın adı bunlarsa tabi.. Az kaldı zaman ne kadar çabuk geçti hiç anlamadım

Bizimde yarın ilk nst miz olucak

Aynen bizim de yakınmış tarihlerimiz. Hayır benim anlmadığım normal istiyorsa herkes niye 40 , hatta 41,i beklemiyorlar.tamam kilosu çok değilse benim bildiğim en azından 40'ı beklemesi gerekiyor. Bu doktorları anlamak mümkün değil :KK12:
Benim ilkim sezeryandı cnm... bebeğin kalp atışlarında sorun oldu sezeryana alındım... ikinci mecburen planlı sezeryan olacak... ama erken almam diyo dr.. 39 u bitirtiriz diyoo... tabi küçük hanım abisi gibi 3 hafta erken gelmek isterse o ayrııı

Ay inşallah 2-3hafta sonra gelsin. Şimdi gelirse ciğer gelişimi falan sıkıntı olabilir. 8.ayımız doldu 9a girdik daha. Hem kendim de hazır hissedemiyorum doğuma.

Gözünaydın:anne: Allah sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür versin bebeğine:nazar:

Benim aslında 3mart hatta:KK70: ama daha ilk gebeliği öğrendiğim kan testinden beri 5gün önde gidiyor bebek. Dr o yüzden öne çekti. Ben 38de filan doğsun istiyorum daha erken.

Bende yoga-pilatese gidiyorum. Baştan beri de hareketliyim. Kendime güveniyorum normal doğum konusunda. Allah güç verir inşallah, herkes yapmış biz de yaparız diyorum. Tek çekincem bi aksilik çıkması ve o anda bebeğin sağlığıyla etki altında bırakılıp sezeryana zorlanmak. Doğum eğitimine gitmedim ben yalnız. Bir kaç kitap okudum. Kendi doğum planımı hazırlamaya çalışıyorum. Eğitimde suyun önce gelmesi durumunda ne yapmanı önerdiler??

Bazen çok isteyince olmaz. Yakın arkadaşım inat etti, 42.haftaya kadar bekledi. Sancısı geldi 7cm açıldı ama bebek kafasını kanala koyamadı sezeryana alındı. Şimdi ne kadar zorlamışım diyor. Bebek de tabi 4kilo doğdu, 42.haftayı bekleyince kilolandı. Bende çok istiyorum ama sezeryan da seçenek diyorum bir yandan. Sıkmıcam kendimi. Allah bebelere bize sağlık versin de hayırlısı olsun:anne:
İnsallah zamaninda kendini hazir hissetiginde gelir melegin canm

Back
X