- 29 Haziran 2013
- 1.017
- 884
- 123
ne desem yalan olur kuzum ya. bence garip geliyo .Belki bizim bel anlayışımızla onunki farklıdır canım ama ciddi anlamda bi uzama farketmiş başka biri de yine bir hafta sonunda 1 parmak uzamış demişti
eğer öle bişi olsa ceza ki buna şahit olsam saçlarımı cımbızla tek tek yolarım ceza olsun terbiyesizlere diye. omuz üstü bel arası 40 cm çünkü. :)))) alaaddinin sihirli fasulyesi mi bu mübarekler. akşam sula sabah a gökyüzüne çıksın.sana demistimya bel algisi cok farkli diye sutyen hizasinin üstüne bile bel diyenler var :) omuzdan bele imkani yok 2 ayda
bence kullan nolucak ki senin saçın zaten iki ayda efsane uzamış . en kötü uçlara sür. . yardır gitsin bence hazır elin alışmışken:)))
Canım normalde siyaha boyuyorum hep dipten çıkanları çok farkedemiyordum ben de bu sefer kahveye boyadım tabi kendi doğal saçım dipler kahve oldu uçlar yine siyah kaldı bir süre böyle olsun ki kahveden dip boyayı ayırt etmek daha kolay oluyor.Sonra yine siyahla kapatacağım dipleri.Sac uzatmaya başladığımdan beri boyamamistim canım işte 20 gün önce boyadimsenin sçım siyah değilmiydi canım
25 yaşındayım canım ben zaten uzatmaya başladığımdan beri boyamiyodum ama boyamayinca çok ince hissediyorum boya biraz da olsa kalinlastiriyo canım ama boyamam uzunca bir sürecaım sen kaç yaşındasın . eğer zorda değilsen boyama çok değil 1 yılda ombre gibi olur boyalar .
cok ince hissediyorum derken vucut acisindanmi eger oyleyse keske bizde hissetsek H Hayriye birdal25 yaşındayım canım ben zaten uzatmaya başladığımdan beri boyamiyodum ama boyamayinca çok ince hissediyorum boya biraz da olsa kalinlastiriyo canım ama boyamam uzunca bir süre
Canım saçlarım ince telli ya boyayınca biraz kalınlaşıyo ondan bahsediyordukcok ince hissediyorum derken vucut acisindanmi eger oyleyse keske bizde hissetsek H Hayriye birdal
kız şaka şakaa .Canım saçlarım ince telli ya boyayınca biraz kalınlaşıyo ondan bahsediyorduk
Hahahan itibari ile tosun gibiyim maşallah:))))))
gel bakayim yamacima :)an itibari ile tosun gibiyim maşallah:))))))
memurlukmu ogretmenlikmiHahahBir kpsszede olarak hoşgörün dostlar
Öğretmenlik canımmemurlukmu ogretmenlikmi
saka yapmistim ben alinmadin insallah
Canım hindistan cevizinden sonra bende kopma sorunu kalmadı çok fazla taramamaya çalış ısıdan uzak tutSacimin ortasından sonuna kadar olan kısım koparak dökülüyor inşallah saç uçlarım gitmez kedi kuyruğu gibi kalmaz uçlar bu kadar kestirdim buna bi çare yok mu ya keratin bakımı istiyorum selective evde var ama içinde paraben var sampuanumda hiç öyle şeyler yok ne yapsam sizce ???sevdabuzer H Hayriye birdal 0mayra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?