Evet haklısın aslında ama çokta erken öğrenmemiştim o kadarda üzülmedim hayırlısı Allahtan canım benimerken ogrenmek o yuzden iyi degilmis aslinda cogu kisi farkinda olmadan kimyasal gebelik geciriyor ama ogrendigimiz zaman üzülüyoruz maalesef sonu boyle olunca, olsun insallah sonu guzel olsun her ay yeni umut
minimum bir hafta gecikmeyle test yapin diyor doktorlar, dedigin gibi canim hayırlısı Allahtan insallah ekim ayi guzel sonuclanirEvet haklısın aslında ama çokta erken öğrenmemiştim o kadarda üzülmedim hayırlısı Allahtan canım benim
Ben çektirdim canım yanlış hatırlamıyorsam mayıs ayında temmuz ayında hamile kalmıştım. Her ihtimale karşı anestezili yaptırdım. Tuplerde hafif yapisikliklar vardı açıldı çok şükürrahim filmi çektiren ve bilgisi olan var mı kızlar istanbulda sanomedi duydum bir yaptıran var mı
Sağol canım inşallah bakalimcanimm cok gecmis olsun hic üzülme ameliyatini olduktan sonra devam edersin
İstanbul fatihte hekimoğlu görüntüleme merkezide var ben orada rahim filmi çekindim 3000 tl fiyatıda iyi normalde pahalı hastanelerde özellerderahim filmi çektiren ve bilgisi olan var mı kızlar istanbulda sanomedi duydum bir yaptıran var mı
Anestezili mi çektirdinizHsg rahim filmi çok önemli özellikle düşük yapan kişiler mutlaka çekilsin banada farklı farklı şeyler dendi öncesinde rahim filmi çektirmemiştim sonrasında kendim başka prof doktor a gittim istedi meğersem rahim filmi çektirdim rahimimde yapışıklık çıktı bebeğim oyüzden tutunamamış operasyon felan oldum çok önemli kızlar
Anestezi olmadı ama dayanılmayacak gibi değildi çok kısa sürdü işlem 3 4 dkda bitiyor adet ağrısı gibi sızı oluyor okadarAnestezili mi çektirdiniz
istanbulda degilim o dediğin seyi de duymadim ben pazartesi günü rahim filmi cektiricem haber veririm canimrahim filmi çektiren ve bilgisi olan var mı kızlar istanbulda sanomedi duydum bir yaptıran var mı
İnsallah cnm hayirlisi olsun hakkimizda ne diyelimevet canim cok zordur eminim ama her ay yeni bir umut biliyorsun ki o yuzden yeni ayda yeni umutlarla devam
cnm olabilir daha erken zrn 11-12 de tekrarlaDpo 9 da sabah ilk idrarla negatif çıktı prodoctor normal mi sizce
Canim dpo 9 erken, hala yerlesme sayilir 11-12 tekrarla istersen ama en guvenilir regl gununu bekleDpo 9 da sabah ilk idrarla negatif çıktı prodoctor normal mi sizce
Ben geç yumurtladım normalde 26 beklenen regl tarihim ama 17-18 pikti 19 unda silikleşme oldu çatlama yani aslında regl tarihim geçti geç yumurtladığım için de olabilir ilk kez böyle oldu bende tam bilmiyorumCanim dpo 9 erken, hala yerlesme sayilir 11-12 tekrarla istersen ama en guvenilir regl gununu bekle
zeyos ben sisli echomar da cevat hoca cektirdim. Hoca cektigi icin 10bin tlyedi hazirqn da falan duger doktorlar cekerse 7.5. Gic agri olmadi sadece adet sancisi gibi o da 1 dk bile degil. Islem de zaten kisa.rahim filmi çektiren ve bilgisi olan var mı kızlar istanbulda sanomedi duydum bir yaptıran var mı
Adet oldunuzmu acaba benimde bugündü ama olmadım hala 3 gün kala kan testi ve normal test yaptım negatifti hiç gecikmez adet belirtilerimde yokBen geç yumurtladım normalde 26 beklenen regl tarihim ama 17-18 pikti 19 unda silikleşme oldu çatlama yani aslında regl tarihim geçti geç yumurtladığım için de olabilir ilk kez böyle oldu bende tam bilmiyorum
Bence yarın tekrar deneyin testi belki geç dollenmedirArkadaşlar dpo 11 ve 12de birkaç damla kahverengi lekelenme yaşadım. Daha önce hiç ara kanama yaşamamıştım. Dpo 11 Awox negatif çıkınca moralim bozuldu tekrar test yapmadım. Bugün dpo 13’teyim. Ama bu lekelenme yerleşme kanaması olabilir gibi geldi. Beyaz kremsi akıntı ile birlikte gelen kahverengi lekelenme olmuş iki seferde de. Devam eden bir akıntı ya da lekelenme yok. Peçeteye gelmiyor. Yerleşme kanamasını bu şekilde yaşayan var mı? Reglime daha 3-4 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?