1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Kızlar regle son 3 gün akıntım var ve regl oncesı bende baş agrısı çok şiddetli olur ve bugün başımın agrsndan duramıyorum sanırım bu ayda olmadı nasıp deglms kasıklarımda agryr

Bakalım ayın 10nda doktor randevum var gıdeyım bakalım ne dıcek ,inşallah hepımıze nasıp olur bır an önce kucagmz dolar kızlar gerçekten çok streslı ve yorucu süreçler kolay değil

Kızlar regle son 3 gün akıntım var ve regl oncesı bende baş agrısı çok şiddetli olur ve bugün başımın agrsndan duramıyorum sanırım bu ayda olmadı nasıp deglms kasıklarımda agryr
Regl olana kadar Ümit var canım üzülme bir bekleyelim bakalım

sizin bat da 4 Ekim diye hatırlıyorum
Evet bugun okursever seninle ayniyiz galiba.
Ya benim pek umudum yok aslinda son iki aydir ayni seyler oldu hep ondan bir mana arayamiyorum hatta bugun ilislki yasayip kaslaro gevseyip gelmesini kolaylastirmayi dusunuyorum

Aynı benim de cnm baş ağrısı kasık ağrısı çok fazla reglyme 3 gün var. Hayırlısı diyelim olur inş. Sabır bakalım. Mevlam iyisini bilir Umut kesmiyoruz sitres yapmıyoruz.

Bugün sol tarafıma iğne batırır gibi aşırı sancı girdi nedeni neden olur bilen varmı. Reglye 3 gün var aşırı sıvı tüketiyorum ama çok fazla da idrara çıkıylrum.

Bende bugun kontrol icin gittim. Sağ yumurtalığında 2-3 cm kist var ama cikolata kisti demek için 2 ay bekleyelim. Sonra bakalim dedi. Tecrübesi olan var mi cikolata kistiyse ne yapacağım. Gebeliğe engel bir sey mi?
Ben soğan kürü yaptım cnm

Aynı benim de cnm baş ağrısı kasık ağrısı çok fazla reglyme 3 gün var. Hayırlısı diyelim olur inş. Sabır bakalım. Mevlam iyisini bilir Umut kesmiyoruz sitres yapmıyoruz.
Akıntında varmı canm ,3 gündür benm akıntımda var bunlara ek, belrtı aramıyorum ama olanları söylemek ıstedım

Bugün sol tarafıma iğne batırır gibi aşırı sancı girdi nedeni neden olur bilen varmı. Reglye 3 gün var aşırı sıvı tüketiyorum ama çok fazla da idrara çıkıylrum.
İğne batmaları gebelık belrtısı dıe duymuştum canm inşallah oyledır

Evet bugun okursever seninle ayniyiz galiba.
Ya benim pek umudum yok aslinda son iki aydir ayni seyler oldu hep ondan bir mana arayamiyorum hatta bugun ilislki yasayip kaslaro gevseyip gelmesini kolaylastirmayi dusunuyorum
Ben de direk duphastona başlamıştım ya aşırı bulantım var yatıyorum şimdi.

Benim BAT 12 Ekim.
27 Eylülde ovulasyon pikti.
Göğüslerim üstüne yatınca ağrıyor dün geceden beri. İnşallah hayırlı haberler alırız

Hsg özel hastanede olucam, anesteziyle uyutarak yapıcaklarmış, ama yine de korkuyorum. Tamam dediğin gibi takip edeyim, ben ovulasyon zamanında ağrı hissetmiyorum. Ama bakalım.
anestezili olanlar agri hissetmiyor genelde canim korkma ve sonucun guzel olacağını düşün buna degiyor genel akinti yogunlasinca yumurtlama zamanin oldugunu anlarsin canim yada ovulasyon testiyle istersen takibini yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…