1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Aynen kuzum bende öyle yapıyorum vücudumun belrtılernı görmezden gelıyorum umutlandırmıyorum kendmı sabırla beklemek batı başka türlüsü üzüyordu benı bu ay çok şükür daha rahat gectı bı baktım 7 günüm kalmş bata bı oncekı ay kabus gbydı geç kurdu günler sonuda hüsran oldu zaten en ıyısı beklemek

Aynen canm öyle söylücem 1 sene oldu dıcem ekımın 10nda randevum zaten regl olursam 3 . Günü olmuş olcak Normanlara vs rahatça bakar ama ınslhh ham işte olsam gtmsken kan testı verırım her türlü gıdecem zaten inşallah hayrlı haberler alırız yarabbim hepımızzzz

Canm vücudumu dinlemyrum açıkcası batı bekliycem cunkı her ay bunları yapıp strese gırıyordum sonuda hüsran oluyordu bu defa saldım aramıyorum belırtı olursa çok sevnrım ama olmazsa üzülmem kendmı öyle hazrladım bu defa sanada tavsıye ederım zor ama yapınca çok rahtlyrsun canm

benimde bata 3 gün var dayanamadım kan verdim negatif. çok yoğun kasık ağrım var bi de normalde regl dönemimde göğüs hassasiyeti yaşamam 2-3 gündür göğüslerim şiş ve hassas ondan bi umutlandım ama bu ay da olmadı maalesef

o kadar haklısın ki benmde cuma'ya kadar regl belirtim olmazsa kasık ağrısı gibi yapmayı planlıyrm ilk denememiz çok heyecanlıyız bakalm hakkımızda hayırlısı

benimde 3 gün var kasık ağrısı ve karında dolgunluk var kesin regli. bende test falan yapmıcam valla.

Sankı regl belrtısı gıbı saydıklarn canm hamılelık belrtılerı bıraz daha reglden farklı belrtı verir akıntı, kasıklarda batma, bel agrısı, göğüs sızlaması gıbı inşallah yanılıyoruzdur ama olmasada sorun etme her yeni ay yenı umut demek kaybetmycez umudumuzu hepımz hayrlı haberler alacaz inşallah sabırla bekliyoruz

o kadar haklısın ki benmde cuma'ya kadar regl belirtim olmazsa kasık ağrısı gibi yapmayı planlıyrm ilk denememiz çok heyecanlıyız bakalm hakkımızda hayırlısı
Heycanlanmakta haklısın canm ama çok takmamaya çalış taktıkca vücudu strese sokuyoruz oda etkılıyor elınden geldgnce vücudunu dınleme belrtı arama batı bekle sabırla ınankı daha az üzülüyorsun olmasada nacızane fıkrım

evet doğru benim adet sökülecek gibi ağrım var dün de çok hafif lekelenmem olmuştu göğüslerim de sızlama yok baya şişince işte umutlandım bi an :)

evet doğru benim adet sökülecek gibi ağrım var dün de çok hafif lekelenmem olmuştu göğüslerim de sızlama yok baya şişince işte umutlandım bi an :)
Göğüs ozellıkle regl ile hamılelık belırtsıyle çok karısıtırılıyor bırbırıne yakın oluyor genelde ama illa hısedılıyor ya hamıle belrtısı bu ay olmasada bıdahakı ay olur inşallah sabredecek canm

Peki tekrar bat günü test yapmalı mıyım sizce ?

Kızlar merhaba 8 ekim benim de bat ovülasyon testi ile bakıyordum 24 eylülde çift çizgyidi ama biz değerlendiremedik eşim grip olmuştu 20 eylülde denemiştik size olma ihtimali var mı az önce predictor early yaptım ama negatif açıkcası eşim grip olduğu için bir tık bozuldum sonra dedim hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…