1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

insallah canim tam.koyu oldugu gunu de yumurtlama gunu olarak baz al canim ve yarimi da degerlendir mutlaka
Ctesiye kadar her günü değerlendirmeyi düşünüyorum işimi garantiye alıyım pcos var zaten düzgün yumurtlayamıyorum kaliteli yuumrta falan olur kaçırmayım

Bende şefaf akıntı başladı dün kasikda pıt pıt kalp atışı gibi atmalar vardı baya uzun sürd... sanırım yumurtlama başladı soğan suyu içiyorum hala bakalım bat 19ekim benim

Bende şefaf akıntı başladı dün kasikda pıt pıt kalp atışı gibi atmalar vardı baya uzun sürd... sanırım yumurtlama başladı soğan suyu içiyorum hala bakalım bat 19ekim benim
Bence soğan suyu içme canm ya fayda yerıne zarar etmesın o daha çok rahımdekı ıntıhabı flan gıdersn dıe bılıyorum ben yanılıyormuyum

Maalesef çalışıyoruz ikimizde sabah 6 da uyanmam lazım bunun için
Aslında aksamları erken uyuyup sabahı bıraz idare edebılsen en azından daha yüksek oluyor şans gene tabi ALLAH yardımcın olsun zor yoruluyor insan çalışınca

Her insanın vücudu, rahmı, şartları farklıdırı canım sen kimseye kulak asma nasıbınde ne zaman varsa o zaman olacak sen gerekenı yap ve takdırı RABBİME bırak elbet olcak hepımız beklıyoruz burda inşallah birbirimize güzel haberler vericez poztıf duşunelim iyi gelsın başımıza

insanin elinde olmuyor bu hetecan bile o kadar guzel ki ama üzülüyoruz iste o yuzden dedim bide stres yapmamis olursun diye
Bu akşam hafif pempe lekenlenmem oldu peçeteye geldi sadece inşallah devamı gelmez ayy buna bile dakikalardır ağlıyorum yerleşme olsun diye

Bu akşam hafif pempe lekenlenmem oldu peçeteye geldi sadece inşallah devamı gelmez ayy buna bile dakikalardır ağlıyorum yerleşme olsun diye
Bata ne kadr var canım sakın ol üzülmen ve stres vücudunu etkıler zaten yerleşmeyse belli eder kendnı kısa sürer benm 2. De kahverngı gelmstı ben beklemiyordum dedm adet oldum bakmadm bı kaç gün gectı olmayınca regl test yaptm 4 gün gecmstı ve hamıle oldgmu ogrenmstım salavat çek sakın ol inşallah tutunuyor dur bebişin

Kızlar benimde bat 9 ekim heycan dorukta gerçekten :) eğer gün içinde regl olmazsam o akşamına test yapmayı düşünüyorum önce yaptığım zaman hüsran oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…