olabilir canim benimde normalde goguslerim bir hafta oncesinden cok agrimaya baslardi artik sadece sisiyor baya dolgunlasiyor ama hassasiyet bata 1 2 gun kala oluyor hic yasmaadigin belirtileri yaşarsın henuz erken daha canim.belirti arama oyle daha az stres olursun insallah mucizen seninledir bu ayKizlar goguslerim aşırı acıyor yürürken bile yumurtlamadan beri böyle bat 7 8 ekim gibi daha erken ama ilk kez aralıksız bu kadar sürdü bilemedim tecrübemde yok
Rahim filmi çektirmekten çok korkuyorum acılı bi işlem mi acaba ona alternatif olarak ultrason vs yok mubi rahim filmi de cektir bence
yok canim tuplere baska turlu bakamiyorlar maalesef, biraz acılı bi islem benim canim yandi ama 3 4 dakikaydi inan dayanabilirsin yeterki sonu guzel olsun, anestezili yapan yerlerde varmis bi arastir istersenRahim filmi çektirmekten çok korkuyorum acılı bi işlem mi acaba ona alternatif olarak ultrason vs yok mu
ay nolur bişeyler söyleyinHerkese selamlar güzel haberler alacağımız bir ay olsunBat 14 ekim ile yerimi almak isterim.
27 yaşındayım. Oldum olası Pcos var bende. Temmuz ayında bir kimyasal gebelik geçirdim. Genelde 35-40 gün arasında regl oluyorum. Ovülasyon testi denemek istedim. Görselini aşağıya iletiyorum. Genelde her gün ilişkiye giriyoruz. Yıldızladıklarım ilişki olan günler. O yüzden kaçırma ihtimalim yoktur diye düşünüyorum. Görselimi yorumlar mısınız Tam koyu T çizgisi göremedim
canim bat ayni benimde ortalama dongum 26 28 gun arasinda, pcos olanlar genelde tam pik goremiyor maalesef ama siz degerlendirmissiniz, kac aydir deniyorsunuzHerkese selamlar güzel haberler alacağımız bir ay olsunBat 14 ekim ile yerimi almak isterim.
27 yaşındayım. Oldum olası Pcos var bende. Temmuz ayında bir kimyasal gebelik geçirdim. Genelde 35-40 gün arasında regl oluyorum. Ovülasyon testi denemek istedim. Görselini aşağıya iletiyorum. Genelde her gün ilişkiye giriyoruz. Yıldızladıklarım ilişki olan günler. O yüzden kaçırma ihtimalim yoktur diye düşünüyorum. Görselimi yorumlar mısınız Tam koyu T çizgisi göremedim
canım biz 5 aylık evliyiz ama 7 senedir birlikteyiz. Direkt denemeye başladık. Temmuzda kimyasal geçirdim. Doktor 1 ay dinlenin dedi bu ay yeniden başladık. Belki 27 gecesi falan pik olduysacanim bat ayni benimde ortalama dongum 26 28 gun arasinda, pcos olanlar genelde tam pik goremiyor maalesef ama siz degerlendirmissiniz, kac aydir deniyorsunuz
5 aydir mi deniyorsunuz cocuk yani dogru anladim degil mi, değerlendirmeleriniz güzel bence zamanlama olarak, simdi sadece bekleme zamanı kucuk bir tavsiye kendinizde belirti aramayin bunu yasamiyordum bu ay bunu yasiyorum falan diye kapılmayın akısına birakin kafanizi dagitin baska seylere odaklanin ve bat gununuzu bekleyincanım biz 5 aylık evliyiz ama 7 senedir birlikteyiz. Direkt denemeye başladık. Temmuzda kimyasal geçirdim. Doktor 1 ay dinlenin dedi bu ay yeniden başladık. Belki 27 gecesi falan pik olduysatestleri hep öğlen 1 de yaptım
aynen direkt denemeye başladık bekleme düşüncemiz yoktu5 aydir mi deniyorsunuz cocuk yani dogru anladim degil mi, değerlendirmeleriniz güzel bence zamanlama olarak, simdi sadece bekleme zamanı kucuk bir tavsiye kendinizde belirti aramayin bunu yasamiyordum bu ay bunu yasiyorum falan diye kapılmayın akısına birakin kafanizi dagitin baska seylere odaklanin ve bat gununuzu bekleyin
Bugün de pik değil sanki canım değil miyok daha pik olmamis ama olacak bugun de degerlendir
Ayy haklısın işte 4 yılla girecek bazi aylar umursamıyorum bile fakat bu ay hsg çektirdim iki tüpüm de açıldı çok şükür ondan da umutlanıyorumolabilir canim benimde normalde goguslerim bir hafta oncesinden cok agrimaya baslardi artik sadece sisiyor baya dolgunlasiyor ama hassasiyet bata 1 2 gun kala oluyor hic yasmaadigin belirtileri yaşarsın henuz erken daha canim.belirti arama oyle daha az stres olursun insallah mucizen seninledir bu ay
Hiç korkma bende iki kez yaptım bebise giden yol gibi düşün derim derin nefes al tuplerin açıksa erken bitiyor zatenRahim filmi çektirmekten çok korkuyorum acılı bi işlem mi acaba ona alternatif olarak ultrason vs yok mu
Belirtiler nasıl peki? Dayanabilirsen beklemek daha iyi tabiki ama işte bilemedim4 ekim bat erken gebelik testi yapsam mı diyorum alt karın ağrım başladı kesin regli olcam diye vazgeçtim :)
valla karında dolgunluk ve hafif alt karın ağrısı. tipik regli ağrısıBelirtiler nasıl peki? Dayanabilirsen beklemek daha iyi tabiki ama işte bilemedim
Zaten aynı oluyormuş çoğu zaman kimisi daha net belirtiler hissediyor tabiki ben olsam cuma hayırlı gün diye kendimi o güne kadar avuturdumvalla karında dolgunluk ve hafif alt karın ağrısı. tipik regli ağrısı
Ama ben daha önce kimyasal gebelik geçirdim tüplerim kapalı olsaydı kimyasal gebelik hiç oluşmazdı değil miBelirtiler nasıl peki? Dayanabilirsen beklemek daha iyi tabiki ama işte bilemedim
Olmazdı çünkü açık olması lazım geçiş için rahat olsun için umarim yine olur ama eğer üzerinden zaman geçerse ve sonuç alamazsan mutlaka hsg çektir derimAma ben daha önce kimyasal gebelik geçirdim tüplerim kapalı olsaydı kimyasal gebelik hiç oluşmazdı değil mi
canm bi belirtin var mı ne zaman test yapmayı planlıysn :)Hosgeldın canm senınle yumurtlama da bat günümüzde aynı beraber bakalım neler olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?