1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Kizlar goguslerim aşırı acıyor yürürken bile yumurtlamadan beri böyle bat 7 8 ekim gibi daha erken ama ilk kez aralıksız bu kadar sürdü bilemedim tecrübemde yok
olabilir canim benimde normalde goguslerim bir hafta oncesinden cok agrimaya baslardi artik sadece sisiyor baya dolgunlasiyor ama hassasiyet bata 1 2 gun kala oluyor hic yasmaadigin belirtileri yaşarsın henuz erken daha canim.belirti arama oyle daha az stres olursun insallah mucizen seninledir bu ay

Herkese selamlar güzel haberler alacağımız bir ay olsun Bat 14 ekim ile yerimi almak isterim.

27 yaşındayım. Oldum olası Pcos var bende. Temmuz ayında bir kimyasal gebelik geçirdim. Genelde 35-40 gün arasında regl oluyorum. Ovülasyon testi denemek istedim. Görselini aşağıya iletiyorum. Genelde her gün ilişkiye giriyoruz. Yıldızladıklarım ilişki olan günler. O yüzden kaçırma ihtimalim yoktur diye düşünüyorum. Görselimi yorumlar mısınız Tam koyu T çizgisi göremedim

Eklentiler

• IMG_6607.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 44
Rahim filmi çektirmekten çok korkuyorum acılı bi işlem mi acaba ona alternatif olarak ultrason vs yok mu
yok canim tuplere baska turlu bakamiyorlar maalesef, biraz acılı bi islem benim canim yandi ama 3 4 dakikaydi inan dayanabilirsin yeterki sonu guzel olsun, anestezili yapan yerlerde varmis bi arastir istersen

ay nolur bişeyler söyleyin

canim bat ayni benimde ortalama dongum 26 28 gun arasinda, pcos olanlar genelde tam pik goremiyor maalesef ama siz degerlendirmissiniz, kac aydir deniyorsunuz

canim bat ayni benimde ortalama dongum 26 28 gun arasinda, pcos olanlar genelde tam pik goremiyor maalesef ama siz degerlendirmissiniz, kac aydir deniyorsunuz
canım biz 5 aylık evliyiz ama 7 senedir birlikteyiz. Direkt denemeye başladık. Temmuzda kimyasal geçirdim. Doktor 1 ay dinlenin dedi bu ay yeniden başladık. Belki 27 gecesi falan pik olduysa testleri hep öğlen 1 de yaptım

5 aydir mi deniyorsunuz cocuk yani dogru anladim degil mi, değerlendirmeleriniz güzel bence zamanlama olarak, simdi sadece bekleme zamanı kucuk bir tavsiye kendinizde belirti aramayin bunu yasamiyordum bu ay bunu yasiyorum falan diye kapılmayın akısına birakin kafanizi dagitin baska seylere odaklanin ve bat gununuzu bekleyin

aynen direkt denemeye başladık bekleme düşüncemiz yoktu sadece tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum

Kızlar merhaba. Ben de bugün ovülasyon testine başlıyorum. Yakın zamanda bir kanama ve operasyon geçirmiştim. Bu haftaki kontrolümde doktor herşeyin normal olduğunu, bebek düşünüyorsam da bir an önce çalışmalara başlamam gerektiğini söyledi. İnnovita test sipariş etmiştim bugün elime ulaştı akşam eve gittiğimde hemen deneyeceğim:) bu ay biraz geç kaldım sanırım ama en azından testi kullanmayı öğrenirim ve diğer aya hazırlık olur diye düşünüyorum. Hepinizden mutlu haberlerinizi bekliyorum

Ayy haklısın işte 4 yılla girecek bazi aylar umursamıyorum bile fakat bu ay hsg çektirdim iki tüpüm de açıldı çok şükür ondan da umutlanıyorum

4 ekim bat erken gebelik testi yapsam mı diyorum alt karın ağrım başladı kesin regli olcam diye vazgeçtim :)

Ama ben daha önce kimyasal gebelik geçirdim tüplerim kapalı olsaydı kimyasal gebelik hiç oluşmazdı değil mi
Olmazdı çünkü açık olması lazım geçiş için rahat olsun için umarim yine olur ama eğer üzerinden zaman geçerse ve sonuç alamazsan mutlaka hsg çektir derim

Hosgeldın canm senınle yumurtlama da bat günümüzde aynı beraber bakalım neler olcak
canm bi belirtin var mı ne zaman test yapmayı planlıysn :)
benm sol kasıkta batnalar kramplar oldu şuan hiçbişey yok gibi sadece kasıkta hafif hassasiyet hissediyorum ama bilemiyorum işte regle hazırlanıyoda olabilir vücut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…