1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

sperm 3-5 gün canlı kalıyor diyorlar ama yine de bilemedim bat gününü bekleyip öyle test yapın

11 Ekim bat bu ayda beklemedeyiz gün aşırı deniyoruz yumurtlama gününü kaçırmamış olmam lazım normalde eşim benden daha sabırlı acele etme stres yapma diyip duruyor

Benim de bat 2 gun sonra ama kasik agrim var regl olacak gibi, halbuki bu ay her olasi seyi denedim kesin olur diye dusunuyordum hic umudum yok nedense su an, Allah affettsin neden boyle oluyor uzuluyorum gercekten, o kadar cok kisi etrafta ilk denememde oldu diyor sok oluyorum bu kadar kolaysa bize niye zor

Aslında böyle insanları da dinlememek lazım ilk denemede olunca sanki madalya takılıyor insan kendini yetersiz hissediyor demek ki hayırlısı böyleymiş diye düşünelim

Kızlar benim bat 15 ekim. Bugün ovulasyon testine başladım ve çizgi çok silikti. Bu yumurtlama dönemimin geçtiğini mi gösterir?

Eklentiler

• C145D7A0-5224-442C-8C82-D56D0C415FFC.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 28
Ahh hiç bakmadımm deneyemediğimiz için onu görünce bıraktım çatlayınca mı döllenme oluyor kusura bakmayın çok soru sordum ama ben de yeni öğreniyorum yavaş yavaş
Pik görüldüğü gün ve sonraki 2-3 gün ilişki öneriliyor. Sperm 3-5 gün arası yaşıyor. Çatladığı zaman döllenme oluyor o ihtimali yakalamak için pik günlerinde ilişki öneriliyor. Çatlama görülen günde de her ihtimali değerlendirmek adına öneriliyor.

Olur mu canım öyle şey ben de burada sorarak okuyarak öğrendim

Ben aslında çok rahat geçiriyordum iki üç gün önce göğüslerim taş gibi oldu alt karnım da çok ağrıdı adet olacakmışım gibi sonra bi umut sardı işte
benim çatlama daha dün oldu ama yumurtlamadan beri 3 gündür yani dolgunluk şişkinlik hissediyorum

insallahh canim umarim guzel haber alirsin bu ay

ben bu ay umitsizim ondan rahatim

Ayy haklısın işte 4 yılla girecek bazi aylar umursamıyorum bile fakat bu ay hsg çektirdim iki tüpüm de açıldı çok şükür ondan da umutlanıyorum
insanin elinde olmuyor bu hetecan bile o kadar guzel ki ama üzülüyoruz iste o yuzden dedim bide stres yapmamis olursun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…