sperm 3-5 gün canlı kalıyor diyorlar ama yine de bilemedimKızlar merhaba 8 ekim benim de bat ovülasyon testi ile bakıyordum 24 eylülde çift çizgyidi ama biz değerlendiremedik eşim grip olmuştu 20 eylülde denemiştik size olma ihtimali var mı az önce predictor early yaptım ama negatif açıkcası eşim grip olduğu için bir tık bozuldum sonra dedim hayırlısı olsun
24 eylülde böyle çıkmıştı bu pik mi oluyor ya da daha var mı daha varsa zaten hayırlısısperm 3-5 gün canlı kalıyor diyorlar ama yine de bilemedimbat gününü bekleyip öyle test yapın
evet pik oluyor24 eylülde böyle çıkmıştı bu pik mi oluyor ya da daha var mı daha varsa zaten hayırlısı
Ahh hiç bakmadımm deneyemediğimiz için onu görünce bıraktım çatlayınca mı döllenme oluyor kusura bakmayın çok soru sordum ama ben de yeni öğreniyorum yavaş yavaşevet pik oluyorama çatlaması önemli. ne zaman rengi açılmaya başladı
Aslında böyle insanları da dinlememek lazım ilk denemede olunca sanki madalya takılıyor insan kendini yetersiz hissediyor demek ki hayırlısı böyleymiş diye düşünelimBenim de bat 2 gun sonra ama kasik agrim var regl olacak gibi, halbuki bu ay her olasi seyi denedim kesin olur diye dusunuyordum hic umudum yok nedense su an, Allah affettsin neden boyle oluyor uzuluyorum gercekten, o kadar cok kisi etrafta ilk denememde oldu diyor sok oluyorum bu kadar kolaysa bize niye zor
Aynen geçmişKızlar benim bat 15 ekim. Bugün ovulasyon testine başladım ve çizgi çok silikti. Bu yumurtlama dönemimin geçtiğini mi gösterir?
Pik görüldüğü gün ve sonraki 2-3 gün ilişki öneriliyor. Sperm 3-5 gün arası yaşıyor. Çatladığı zaman döllenme oluyor o ihtimali yakalamak için pik günlerinde ilişki öneriliyor. Çatlama görülen günde de her ihtimali değerlendirmek adına öneriliyor.Ahh hiç bakmadımm deneyemediğimiz için onu görünce bıraktım çatlayınca mı döllenme oluyor kusura bakmayın çok soru sordum ama ben de yeni öğreniyorum yavaş yavaş
regliniz düzenli mi? pco var mı?Kızlar benim bat 15 ekim. Bugün ovulasyon testine başladım ve çizgi çok silikti. Bu yumurtlama dönemimin geçtiğini mi gösterir?
Kişiden kişiye de değişiyor tabi ben de istediğim için vücudumu dinleyip hepsini gebeliğe de yoruyor olabilirimben kimyasal gebelik geçirdiğim dönemde farklı olarak tek belirtim yemeklerden tiksinmem oldu
ay evet evet onu bu ay yapmamaya çalışacağımKişiden kişiye de değişiyor tabi ben de istediğim için vücudumu dinleyip hepsini gebeliğe de yoruyor olabilirim
Ben aslında çok rahat geçiriyordum iki üç gün önce göğüslerim taş gibi oldu alt karnım da çok ağrıdı adet olacakmışım gibi sonra bi umut sardı işteay evet evet onu bu ay yapmamaya çalışacağımyoksa kafayı çok takıyoruz
benim çatlama daha dün oldu ama yumurtlamadan beri 3 gündür yani dolgunluk şişkinlik hissediyorumBen aslında çok rahat geçiriyordum iki üç gün önce göğüslerim taş gibi oldu alt karnım da çok ağrıdı adet olacakmışım gibi sonra bi umut sardı işte
inşallah güzel haberler alırızBen aslında çok rahat geçiriyordum iki üç gün önce göğüslerim taş gibi oldu alt karnım da çok ağrıdı adet olacakmışım gibi sonra bi umut sardı işte
bakalim canim insallah birsey cikmazBakalım gıdeym doktrda zaten söyler esıme randevu alırım o zaman gıder esımde son bı gıdeym bakalm bana ne dıcek doktor
insallahh canim umarim guzel haber alirsin bu ayAynen canm öyle söylücem 1 sene oldu dıcem ekımın 10nda randevum zaten regl olursam 3 . Günü olmuş olcak Normanlara vs rahatça bakar ama ınslhh ham işte olsam gtmsken kan testı verırım her türlü gıdecem zaten inşallah hayrlı haberler alırız yarabbim hepımızzzz
ben bu ay umitsizim ondan rahatimAynen kuzum bende öyle yapıyorum vücudumun belrtılernı görmezden gelıyorum umutlandırmıyorum kendmı sabırla beklemek batı başka türlüsü üzüyordu benı bu ay çok şükür daha rahat gectı bı baktım 7 günüm kalmş bata bı oncekı ay kabus gbydı geç kurdu günler sonuda hüsran oldu zaten en ıyısı beklemek
insanin elinde olmuyor bu hetecan bile o kadar guzel ki ama üzülüyoruz iste o yuzden dedim bide stres yapmamis olursun diyeAyy haklısın işte 4 yılla girecek bazi aylar umursamıyorum bile fakat bu ay hsg çektirdim iki tüpüm de açıldı çok şükür ondan da umutlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?