1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

senden de guzel hqberler bekliyoruz canimmm

sadece 20 eylulse ihtimal buraz dusuk canimm bozulma canim hastalik bu nasip

canimm nasip gerçekten eltimin iki gebeligi de tekte oldu, ama benim de 8 aydir olmuyor maalesef olmayinca olmuyor bizimde minnoslqr kendi vakitlerini bekliyor ne yapalim uzulme sabret yalniz degilsin

canimm nasip gerçekten eltimin iki gebeligi de tekte oldu, ama benim de 8 aydir olmuyor maalesef olmayinca olmuyor bizimde minnoslqr kendi vakitlerini bekliyor ne yapalim uzulme sabret yalniz degilsin
Haklisin canim, Allah en uygun zamani bilir elbet isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin, bizlerin de

hamileligin ilk haftalari regl baslayacakmis gibi hissedenler var mi su an reglim 1 gün gecikti ve baslayacakmis gibi hissediyorum

Ya aynıyız benim bat 13 ekim 2-3 gündür ovulasyon testim böyle çıkıyor ama takvime göre de yarın yumurtlama
benimde bat 14-15 ekim artık silikleşti. Geç yumurtlama ihtimaline karşı bir kaç gün daha devam edin ama muhtemelen geçmiş gibi duruyor

hamileligin ilk haftalari regl baslayacakmis gibi hissedenler var mi su an reglim 1 gün gecikti ve baslayacakmis gibi hissediyorum
zaten ikisi birbirinin aynısı belirti veriyor. Fark çok çok anlaşılmıyor. 2-3 gün daha gecikince test yapmanız en doğrusu

nasipte ne zaman varsa o gerçekten. Ben ilk kimyasalımda çok istedim ağlayarak dua ettim hep negatif gördüğüm test bir anda pozitife dönmüştü. Dualarımı kabul ettin Allahım diyerek ağladım hep ama 1-2 gün sonrasında hemen kimyasal olduğunu öğrendim. Ben dini inancı yüksek bi insanım burdaki herkesinde öyle olduğunu düşünüyorum. Rabbim bizim için en doğru zamanı bilir Sabredicez inançlı olucaz Nasipte ne zaman bebişler bize gelicekse o zaman gelicektir. Olumlu düşünüp hakkımızda hayırlısı için bolca dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…