1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Kızlar benimde bat 9 ekim heycan dorukta gerçekten :) eğer gün içinde regl olmazsam o akşamına test yapmayı düşünüyorum önce yaptığım zaman hüsran oluyor
Bende yapmayanlardanım canım beklıyorum sabresıyorum inşallah sabrımızın sonu selamet çıkar benm bat 8 ekım

Bende yapmayanlardanım canım beklıyorum sabresıyorum inşallah sabrımızın sonu selamet çıkar benm bat 8 ekım
Evet geciktikten sonra yapmak banada gerçekten daha mantıklı geliyor diğer türlü yıpratıcı Amin inşAllah herkese nasip etsin Rabbim

Sat 10 eylul yani daha 7 günüm var neredeyse ya o kadar haklısın ki uyarında ama işte o kadar yıl bekleyince ilk kez bu kadar yaklaştim bu duyguya.. Dua et bana lütfen bebisin seninle insallah rabbim doğumunuda kolaylaştırsin nasip etsin

Kızlar benimde bat 9 ekim heycan dorukta gerçekten :) eğer gün içinde regl olmazsam o akşamına test yapmayı düşünüyorum önce yaptığım zaman hüsran oluyor
Belirtilerin var mı peki ayy rabbim yüzümüzü güldürsün aşağı yukarı aynı zamandayiz:)

Belirtin varmı peki canım :)
Belırtılerımı dınlememye calsyrum geçen ay koca bı hayal kırıklıgı oldu belrtı aradıgım için, ama gögüs hassasıyetım var ama işte bı önceki aydada vardı o yüzden hıc görmemezlikten gelıyorum senın varmı belırtılerın

Senı çok iyi anlıyorum elinde degıl ama bıraz daha sakın olmaya çalış ,inşallah sende tadıcaksın o duyguları,güzel dileklerin için çok teşekkur ederim ama o benm 8 yıl oncekı anımdı anlattgm şimdi yeniden istiyoruz ve deniyoruz 1 yıl olacak nerdeyse sabrla beklyrum artık ekimin 10.da randevu aldım her türlü doktra yenıden gdecem artk tedavı neyse başlar sanırım

Yaa yok özür dilerim arkadaşım sen hamile olduğumu öğrenmiştim deyince devam ediyor sandım önceki mesajları da okumadım heyecandan
Rabbim tektar ama saglikla nasip etsin

Belirtilerin var mı peki ayy rabbim yüzümüzü güldürsün aşağı yukarı aynı zamandayiz:)

Evet canım seni gördüm aramızda bir gün var
:) vallahi canım benim mide yanmam bide ekşimem oldu ama hiç inanki kafamı yormakta istemiyorum üzülmemek için bakalım nasip :) amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin:)

Benmde bat 8 ekım 6 günüm kaldı bata bakalım sabırr ya selamete

Yaa yok özür dilerim arkadaşım sen hamile olduğumu öğrenmiştim deyince devam ediyor sandım önceki mesajları da okumadım heyecandan
Rabbim tektar ama saglikla nasip etsin
Olurmu ne özürü estağfurullah inşallah heycanın artarak sevıncle döner sana hepınıze dua edıyorum sağlıkla hayrlı haberler alın inşallah

Aynen bende gerçekten deminde yazdım belirtilerle yormak istemiyorum kafamı canım sadece mide yanması ve ekşimesi var şuan bakalım hayırlısı inşallah herkes için :))

Amin amin inşallah Rabbım duysun sesimizi duamızi, bende aylardır takip bile etmiyordum ama 16 eylulde hsg çektirdim iki tüpüm de acildi cok şükür ondan umutlandim

Rabbim tektar ama sagl

Aynen bende gerçekten deminde yazdım belirtilerle yormak istemiyorum kafamı canım sadece mide yanması ve ekşimesi var şuan bakalım hayırlısı inşallah herkes için :))
Hadı bakalım inşallah hayrla gelır güzel haber bende normalde mıdem şişer, başım döner onları belrtı olark görmüyorum kendimde sureklı oluyor dıye bu gdsle gerçekten bebıs olcak ben anlamıycam galiba

Amin amin inşallah Rabbım duysun sesimizi duamızi, bende aylardır takip bile etmiyordum ama 16 eylulde hsg çektirdim iki tüpüm de acildi cok şükür ondan umutlandim
Bizide haberdar et canım burdakı herkesı heycanla beklıyorum yazılanları okuyorum mutlu oluyorum destek oldukça ve gördükçe ıyıkıde gelmişim

Hsg çekilmekle çok iyi yapmışsın canım bizim bi akraba onu çekildi tüpleri açıldı iki ay sonra hamile kalmıştı canım :) bende tedaviler oldum hsg çektirdim histeroskopi oldım neler neler çok çabaladım Allahım herkesin duasını kabul etsin inşallah

Her hamilelik farklı oluyor muş canım kiminde hiç belirti bile vermiyor muş bakalım inşallah bebişler bizimledir haberleşelim buradan

Ah ah seni öylesine anliyorum ki bende tüp bebek tedavileri aşılamalar yumurta takipleri ve ikinci kez hsg ve işte buradayim inşallah bu ay bize bunları unutturacak kadar güzel haberler getirir bu pempe renkli akinti da umutlandırdi beni bu kadar erken gelmesiyle yoksa bende yorgunum vazgeçtiğim çok oldu ama buradayiz her ay bir umut diye ve ekim ayımız olsun inşallah

Bizide haberdar et canım burdakı herkesı heycanla beklıyorum yazılanları okuyorum mutlu oluyorum destek oldukça ve gördükçe ıyıkıde gelmişim
Mutlaka yazacagim umut olur inşallah ve aynı anda güzel haberlerimiz olmasını diliyorum bat günlerimiz yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…