1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Benim de son iki gün kaldı vakit de geçmiyor dayanamayıp yarın sabah erken gebelik testi yapabilirim olsa çıkar heralde onda Çok da hastayım fena bir grip geçiriyorum Allah hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin

günaydın. benimde yarın regli tarihim. yalnız hiç bir belirtim yok göğüs ağrım bile :) büyük ihtimal yumurtalama olmadı. neyse bekleyelim görelim.

Günaydın hiç ovulasyon testi de yapmadım adetimde hep düzenlidir ama bu ay olmazsa ben de merak ediyorum yumurtlamamı takip edeceğim testle bir de öyle deneyeceğim bakalım totem yapıyorum bu ay regli tarihim gelmeden ovülasyon testi sipariş etmedim evrene pozitif mesaj yolluyorum gerek kalmıcak gerek kalmıcak diye

ya hiç bulaşma valla o testlere insanın psikolojisini etkiler. burda okuyorum yok koyu yok silik insanlar daha da tasalanıyor.

temmuz testim bak olabiliyor yani boyle oglen ve aksam arasindaki fark eleme sakın bu ayi devam :)
böyle olunca sağlıksız yumurtlama olmuyo mu ya kaç kişi bana öyle dedi yine moralim bozuldu Benim laboquick testte C bile koyu olmuyordu tam. Boş geçmedik yine ama tedirgin ediyor bunlar insanı

Kizlar benim de ovulasyondan beri şiş ve dokununca acıyan göğüslerim aynen devam ediyor 1 ekim aksami az pempe leke geldi peçeteye dun ve bu sabah damla damla kahverengi geliyor çamaşıra peçeteye bir şey gelmiyor ne düşüneceğimi bilmiyorum yerleşme mi regl mi bilemedim bat 8 ekim

böyle olunca sağlıksız yumurtlama olmuyo mu ya kaç kişi bana öyle dedi yine moralim bozuldu Benim laboquick testte C bile koyu olmuyordu tam. Boş geçmedik yine ama tedirgin ediyor bunlar insanı
yani bilmiyorum emin degilim ama o ay 2 gun erken regl olmustum bende pcos da yok bende sey diye düşünmüştüm acaba yeterince buyumedigi icin mi pik olmadi sonra siliklesti, bunlara cok takılma bence takilirsan üzülürsün gereksiz strese de girersin o yüzden hic dusunme

ben yumurtluyo muyum acaba, kaçında yumurtluyorum diye merak ettiğimden alıp denemek istedim ama bir daha ovülasyon testi kullanmam ya

ben yumurtluyo muyum acaba, kaçında yumurtluyorum diye merak ettiğimden alıp denemek istedim ama bir daha ovülasyon testi kullanmam ya
dimi cok streslii ovulasyon testi bu sefer yumurtladığın tarihi biliyosun gun sayip test yapmaya basliyosun negatifleri gorunce de uzuluyosun bende 3 defa yaptim 3unde de stresliydim yapmamak en iyisi bilmeden beklemek daha iyi bence

zaten doktorlar bu testlere çok karşı hatta idrar testlerine bile
idrar teslerinide gecikmeden 1 hafta sonra oneriyolar cunku regl oncesi cikan gebeliklerin yarisi kimyasalla sonuclaniyor bu yuzden oncesinde ogrenmek bencede iyi birsey degil kesinlikle gecikmeyi beklemek en doğrusu ovulasyonlada degil gun asiri degerlendirdigin zaman her turlu tutar saten yumurtlama doneminde akinti yogunlu yasanir o arayi ust uste degerlendirirsin

5 gun erken regl olabilir misin

uygulamalardakine gore uymayabiliyor bazen ben gecen ay 1 gun erken yumurtlaadim mesela degisebiliyor ama dedigim gibi gun asiri ilerledikten sonra her turlu denk gelme ihtimali var

günaydın. benimde yarın regli tarihim. yalnız hiç bir belirtim yok göğüs ağrım bile :) büyük ihtimal yumurtalama olmadı. neyse bekleyelim görelim.
belli olmaz bazen belirti vermez regl yada hamilelik o yuzden yarina kadar bekle bakalim

gecmis olsun canim bende fena bi grip geciriyorum ilac kullandim mecbur asla duzelmezdim yoksa nasip artik

kesinlikle yaptim daha da yapmam gecen ay ne strese girdim ya denk gelmedi gecti.kaldi gecikti stresli iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…