- 19 Eylül 2025
- 18
- 1
- 1
- 28
Ha çizgi koyuya döndü dönecek diye sürekli ilişki oluyor bu sefer yeter artık diyoruz en azınan böyle mikroskoptaki görüntü çoğaldıkça başlarım3 aydır ovülasyon testi kullanıyorum laboquick pikleri güzel yakalıyor ama ben artık bezdimamerikadan ovülasyon kiti aldım tükürükle yapılıyor ve gözle mikroskop gibi bişeyden görebiliyorsun tam pik ve çatlamayı ruj kadar birşey bu ay onu deneyeceğim bir kaç tane laboquick var onunla da karşılaştırırım türkiyede de lady q markasına ait varmış ama onu bilmiyorum
Ha çizgi koyuya döndü dönecek diye sürekli ilişki oluyor bu sefer yeter artık diyoruz en azınan böyle mikroskoptaki görüntü çoğaldıkça başlarım
Amin canım belirtileriniz nasıl var mı gelişmeEvett bu 3. konum arkadaslar 7 8 aydir deniyoruz maalesef eylulde bos gecti doktora gidip geliyorum hsg çekeceğim umarim ekim artik sonuc aldigimiz bir ay olur gelin ekimi birlikte bekleyelim
Amin canım belirtileriniz nasıl var mı gelişme
ya ovulasyon testi asiri strese sokuyor ben artik yapmayacagim gun asiri degerlendirince illaki denk geliyor zatenbence sende cok ustunde durma stresin cok etkisi oluyor3 aydır ovülasyon testi kullanıyorum laboquick pikleri güzel yakalıyor ama ben artık bezdimamerikadan ovülasyon kiti aldım tükürükle yapılıyor ve gözle mikroskop gibi bişeyden görebiliyorsun tam pik ve çatlamayı ruj kadar birşey bu ay onu deneyeceğim bir kaç tane laboquick var onunla da karşılaştırırım türkiyede de lady q markasına ait varmış ama onu bilmiyorum
Merhabalar canım ay inşallah bebiştir adet belirtisi oluyormuş bebekte demerhaba hoşgeldin. regli tarihim yarın şuan hiç bir belirtim yok. sadece alt karında bir mayhoşluk var. herhalde bu ay da regli olacağım.
Merhabalar canım ay inşallah bebiştir adet belirtisi oluyormuş bebekte de
Nasip canım sen ne zamandır deniyorsunhayırlısı bakalım ama bugun yarın gelecek bir his olur ya alt karında ondan var. onun için beklentim düşük.
canim benim bu ay biraz karıştı, normalde 30u yumurtlamam gosteriyordu ama akinti takibi yaptim 27 28de yoğunlaştı ve degerlendirdim o gunleri 29unda ise hsg cektirdim ve 3 gun iliski yasaktı, 3 gun kanamam oldu akintim azdi 3 gunun sonunda, ertesi gun kasik agrilarim basladi ertesi gunun aksaminda lekelenmem tekrar basladi ve akintim artti 2 3 gundur, çok hafif lekelenmem oluyor ve kasık agrim var goguslerim şişti gebelik olusur mu olusmaz mi emin degilim bu ay umudum sıfır açıkçası batım da tahmini 10 14 arasi bekliyorumAmin canım belirtileriniz nasıl var mı gelişme
Nasip canım sen ne zamandır deniyorsun
Nasıl çıktı sonucun canım süreci nasıl geçirdin hsg zor mucanim benim bu ay biraz karıştı, normalde 30u yumurtlamam gosteriyordu ama akinti takibi yaptim 27 28de yoğunlaştı ve degerlendirdim o gunleri 29unda ise hsg cektirdim ve 3 gun iliski yasaktı, 3 gun kanamam oldu akintim azdi 3 gunun sonunda, ertesi gun kasik agrilarim basladi ertesi gunun aksaminda lekelenmem tekrar basladi ve akintim artti 2 3 gundur, çok hafif lekelenmem oluyor ve kasık agrim var goguslerim şişti gebelik olusur mu olusmaz mi emin degilim bu ay umudum sıfır açıkçası batım da tahmini 10 14 arasi bekliyorum
Allah tez zamanda nasip eylesin canımben ikinci cocuk için demiyorum eylül de tam 1 yıl oldu.
Allah tez zamanda nasip eylesin canım
Yok bu test öyle değil direkt yumurtladığını görüyorsun yok çizgi koyulaşacak ha koyulaştı diye değilkız allah aşkına hiç birini alma valla vücudu beklentiye sokup stres yaparsın anca.
sonucum iyiydi canim tıkanıklık varsa da açılmıştır suan tuplerin acik ve gayet sağlıklı dedi, esimin sonuclari da temiz cikti benim muayenelerim temizdi yani sorun görünmüyor, hsg biraz sanciliydi o esnada canim cok yandi 3 4 dakika sürdü ama degerdi o aciya sonuc temiz çıktı onemli olan buydu benim icinNasıl çıktı sonucun canım süreci nasıl geçirdin hsg zor mu
O zaman olur ya bende amh baktıramadım sadece haftaya baktırcam nasipse diğer değerler normal geldisağolasın inşallah bakalım. benim amh düşük ve yaşım var muhtemelen ondan tutmuyor. doktor degerlerın düşük ama yumurtaların aktif doğal yolla olur ama tabi ne zaman olacagı bellı olmaz demişti.
Aynen öyle çok geçmiş olsun canım inşallah gebe kalırsın tez zamandasonucum iyiydi canim tıkanıklık varsa da açılmıştır suan tuplerin acik ve gayet sağlıklı dedi, esimin sonuclari da temiz cikti benim muayenelerim temizdi yani sorun görünmüyor, hsg biraz sanciliydi o esnada canim cok yandi 3 4 dakika sürdü ama degerdi o aciya sonuc temiz çıktı onemli olan buydu benim icin
İyi gözün aydın sen bu ay olmazsa gelecek ay kalırsın cnm öyle hissediyorum Allah nasip edersesonucum iyiydi canim tıkanıklık varsa da açılmıştır suan tuplerin acik ve gayet sağlıklı dedi, esimin sonuclari da temiz cikti benim muayenelerim temizdi yani sorun görünmüyor, hsg biraz sanciliydi o esnada canim cok yandi 3 4 dakika sürdü ama degerdi o aciya sonuc temiz çıktı onemli olan buydu benim icin
insallah canim hayirlisiyla isteyen herkese nasip olsunAynen öyle çok geçmiş olsun canım inşallah gebe kalırsın tez zamanda
nasip canim ya bilmiyorum eşim de sehir disina cikacak ne zaman gelir ne olur bilmiyorum onumuzdeki ay da kalabilir benimİyi gözün aydın sen bu ay olmazsa gelecek ay kalırsın cnm öyle hissediyorum Allah nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?