1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Ha çizgi koyuya döndü dönecek diye sürekli ilişki oluyor bu sefer yeter artık diyoruz en azınan böyle mikroskoptaki görüntü çoğaldıkça başlarım

ya ovulasyon testi asiri strese sokuyor ben artik yapmayacagim gun asiri degerlendirince illaki denk geliyor zatenbence sende cok ustunde durma stresin cok etkisi oluyor

Amin canım belirtileriniz nasıl var mı gelişme
canim benim bu ay biraz karıştı, normalde 30u yumurtlamam gosteriyordu ama akinti takibi yaptim 27 28de yoğunlaştı ve degerlendirdim o gunleri 29unda ise hsg cektirdim ve 3 gun iliski yasaktı, 3 gun kanamam oldu akintim azdi 3 gunun sonunda, ertesi gun kasik agrilarim basladi ertesi gunun aksaminda lekelenmem tekrar basladi ve akintim artti 2 3 gundur, çok hafif lekelenmem oluyor ve kasık agrim var goguslerim şişti gebelik olusur mu olusmaz mi emin degilim bu ay umudum sıfır açıkçası batım da tahmini 10 14 arasi bekliyorum

Nasıl çıktı sonucun canım süreci nasıl geçirdin hsg zor mu

Allah tez zamanda nasip eylesin canım

sağolasın inşallah bakalım. benim amh düşük ve yaşım var muhtemelen ondan tutmuyor. doktor degerlerın düşük ama yumurtaların aktif doğal yolla olur ama tabi ne zaman olacagı bellı olmaz demişti.

Nasıl çıktı sonucun canım süreci nasıl geçirdin hsg zor mu
sonucum iyiydi canim tıkanıklık varsa da açılmıştır suan tuplerin acik ve gayet sağlıklı dedi, esimin sonuclari da temiz cikti benim muayenelerim temizdi yani sorun görünmüyor, hsg biraz sanciliydi o esnada canim cok yandi 3 4 dakika sürdü ama degerdi o aciya sonuc temiz çıktı onemli olan buydu benim icin

sağolasın inşallah bakalım. benim amh düşük ve yaşım var muhtemelen ondan tutmuyor. doktor degerlerın düşük ama yumurtaların aktif doğal yolla olur ama tabi ne zaman olacagı bellı olmaz demişti.
O zaman olur ya bende amh baktıramadım sadece haftaya baktırcam nasipse diğer değerler normal geldi

Aynen öyle çok geçmiş olsun canım inşallah gebe kalırsın tez zamanda

İyi gözün aydın sen bu ay olmazsa gelecek ay kalırsın cnm öyle hissediyorum Allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…