1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

kesinlikle yaptim daha da yapmam gecen ay ne strese girdim ya denk gelmedi gecti.kaldi gecikti stresli iş

ben bu testi ilk duyduğumda doktora sordum ikinci cocuk için yani kullanan var ama vucudu beklentiye sokar siz regli bitiminden sonra gün aşırı başlayın demişti.

canim insallah bu ay sana ugurlu gelir rabbim hepimizin kucagini doldursun insallah

canim tahmini bat araligini bulup o tarihte en erken test yapmani oneririm, henuz belirtiler icin de cok erken vucudunu dinleme rahatla

ben bu testi ilk duyduğumda doktora sordum ikinci cocuk için yani kullanan var ama vucudu beklentiye sokar siz regli bitiminden sonra gün aşırı başlayın demişti.
onunla hamile kalanlar var pcoslular bence kullanmali zaten ama normal saglikli kisiler kullanmamali asiri stresli vucudu beklentiye sokuyor strese sokuyor

onunla hamile kalanlar var pcoslular bence kullanmali zaten ama normal saglikli kisiler kullanmamali asiri stresli vucudu beklentiye sokuyor strese sokuyor

doğrudur onu bilmiyorum. bakalım allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin. herkesin umut ettiğini gerçeğe çevirsin.

Arkadaşlar 2 gündür afedersiniz çok akıntım oluyor normal bir durum mu ama sümüksü bir akıntı değil ıslaklık şeklinde ayrıca dün gece sağ bacağım da şiddetli ağrı oldu reglime 8 gün var

Son düzenleme:
dimi cok streslii ovulasyon testi bu sefer yumurtladığın tarihi biliyosun gun sayip test yapmaya basliyosun negatifleri gorunce de uzuluyosun bende 3 defa yaptim 3unde de stresliydim yapmamak en iyisi bilmeden beklemek daha iyi bence
3 aydır ovülasyon testi kullanıyorum laboquick pikleri güzel yakalıyor ama ben artık bezdim amerikadan ovülasyon kiti aldım tükürükle yapılıyor ve gözle mikroskop gibi bişeyden görebiliyorsun tam pik ve çatlamayı ruj kadar birşey bu ay onu deneyeceğim bir kaç tane laboquick var onunla da karşılaştırırım türkiyede de lady q markasına ait varmış ama onu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…