bisey olmaz canim her gunden olan var sonucta birbirimize destek.olmak icin aciyoruz bu konulari tarih fark etmiyor ben kendi tarihime gore actim sadece tarih fark etmiyor1-15ekim arasıymıs burası benımkı 21 ekim en son batım
hayir tabikii ne sorunuu hosgeldin aramiza her tarihten gelen varrrr1-15 ekim dışında kalıyorum ama sorun olmaz umarım
kesinlikle yaptim daha da yapmam gecen ay ne strese girdim ya denk gelmedi gecti.kaldi gecikti stresli iş
canim insallah bu ay sana ugurlu gelir rabbim hepimizin kucagini doldursun insallahöncelikle selamun aleyküm kızlar ben yaklaşık bir aydır buradaki konuşmaları okuyup duruyorum yakın zamanda da hesap açtım anca yazmaya cesaret buldum. 3 yıldır evliyim iki yıldır tedaviler deniyoruz sadece bende pcos var. Onun dışında bir sorunumuz yok. Eylül ayında negatif oldu malesef ekim ayı için de devlet hastanesinin infertilite bölümüne gideceğim yarın inşallah. Bat 25 ekim umarım rabbim herkesin gönlüne göre verir.
canim tahmini bat araligini bulup o tarihte en erken test yapmani oneririm, henuz belirtiler icin de cok erken vucudunu dinleme rahatlaMerhaba bende de pcos var. Eylül ayında ilk defa 22 gün sürdü adet aralığım bundan önce ki 10 aydır hep 15-17 gun arasıydı. Eylül ayında biraz diyet bol hareket sonucu aralığım uzadı. Daha sonra temizlendikten sonra doktor duphaston kullanmam gerektiğini söyledi ve 14 günden itibaren kullandım. 29 eylülde ilaç kullanmayı bıraktım. Fakat takvime gore ovulasyon tarihimi belirliyemiyorum. Vücudumun tepkilerine göre 24 Eylül diye düşünüyorum ve o günleri çalıştım. Duphastonu bıraktıktan sonra 2-7 gun arasında regl olabileceğim söyleniyor. İki gündür kasik ağrılarım, bel kramplarım, çekilme gibi hisler var. Goguslerde hassasiyet var ve garip ama sürekli yemek yeme isteği ve utanarak söylüyorum gaz yapma isteği var sürekli. Uyku halim ve yorgunluk hissim çok fazla bu aralar. Ya depresyondayım ya da başka bir şey bilemiyorum. Sizce gebe olma ihtimalim var mıdır? Varsa ne zaman test yapmalıyım?
onunla hamile kalanlar var pcoslular bence kullanmali zaten ama normal saglikli kisiler kullanmamali asiri stresli vucudu beklentiye sokuyor strese sokuyorben bu testi ilk duyduğumda doktora sordum ikinci cocuk için yani kullanan var ama vucudu beklentiye sokar siz regli bitiminden sonra gün aşırı başlayın demişti.
Olabilir bilmiyorum ki pempe leke de iki gün önce geldi yani bu durumda 1 hafta önce regl oluyorum5 gun erken regl olabilir misin
Ne ise yarıyor bu canimBat 14 Ekim bekleyelimben bugün incir havuc kürüne başladım
Teşekkürler ama tahmini bat tarihini bulmam ciddi manada imkansızcanim tahmini bat araligini bulup o tarihte en erken test yapmani oneririm, henuz belirtiler icin de cok erken vucudunu dinleme rahatla
onunla hamile kalanlar var pcoslular bence kullanmali zaten ama normal saglikli kisiler kullanmamali asiri stresli vucudu beklentiye sokuyor strese sokuyor
evet canim nasip artik umarim guzel haberdirOlabilir bilmiyorum ki pempe leke de iki gün önce geldi yani bu durumda 1 hafta önce regl oluyorumayy bekleyecegim ne gelirse baş göz üstüne
o zaman beklemeniz lazim tahmini yumjrtlqma tarihinden itibaren 12 13 gun sayin ve oyle test yapinTeşekkürler ama tahmini bat tarihini bulmam ciddi manada imkansız
amin ya insallahdoğrudur onu bilmiyorum. bakalım allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin. herkesin umut ettiğini gerçeğe çevirsin.
Hoşbuldumhosgeldinn
amin inşallahcanim insallah bu ay sana ugurlu gelir rabbim hepimizin kucagini doldursun insallah
hoşbuldumhayir tabikii ne sorunuu hosgeldin aramiza her tarihten gelen varrrr
akinti normal canim regle daha varArkadaşlar 2 gündür afedersiniz çok akıntım oluyor normal bir durum mu ama sümüksü bir akıntı değil ıslaklık şeklinde ayrıca dün gece sağ bacağım da şiddetli ağrı oldu reglime 8 gün var
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinakinti normal canim regle daha var
3 aydır ovülasyon testi kullanıyorum laboquick pikleri güzel yakalıyor ama ben artık bezdimdimi cok streslii ovulasyon testi bu sefer yumurtladığın tarihi biliyosun gun sayip test yapmaya basliyosun negatifleri gorunce de uzuluyosun bende 3 defa yaptim 3unde de stresliydim yapmamak en iyisi bilmeden beklemek daha iyi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?