- 6 Eylül 2025
- 94
- 29
- 3
- 28
Evet bi git umarım bu işlem şifa olur ardından güzel haberi alırsıno zaman yapmiyom canim hsg ile gideyim bu ay
Olabilir belkide dediğiniz gibidir hayırlısı artık ben yinede değerlendirdim ama pek umudum yokacaba tam buyumemis olabilir mi benimde temmuzda oyle olmuştu ama bu ay yaptigim tam pikti
insallah canim ya hsg sonrasi hamilelik orani yuksekmiş umarim sifa olur, evet canim verdi yarin sonuclar icin gideceğiz ama herhangi bir sorun gorunmuyor chatcpt sonuclarin iyinin üstünde oldugunu soyledi degerler normal yaziyor bir sorun yok gibiEvet bi git umarım bu işlem şifa olur ardından güzel haberi alırsıneşin sprem testi verdi mi
siz uzerinize duseni yapin gerisi takdiri ilahi kac aydir deniyorsunuzOlabilir belkide dediğiniz gibidir hayırlısı artık ben yinede değerlendirdim ama pek umudum yok
Çok şükür galiba siz 7 aydır deniyorsunuz bu ay ilk kez mi gittiniz doktora?insallah canim ya hsg sonrasi hamilelik orani yuksekmiş umarim sifa olur, evet canim verdi yarin sonuclar icin gideceğiz ama herhangi bir sorun gorunmuyor chatcpt sonuclarin iyinin üstünde oldugunu soyledi degerler normal yaziyor bir sorun yok gibi
Soğan kürünede öyle diyorlar umarım peş peşe güzel haberler alırız seninleinsallah canim ya hsg sonrasi hamilelik orani yuksekmiş umarim sifa olur, evet canim verdi yarin sonuclar icin gideceğiz ama herhangi bir sorun gorunmuyor chatcpt sonuclarin iyinin üstünde oldugunu soyledi degerler normal yaziyor bir sorun yok gibi
canim ben bir kere mayista gitmistim ama sonuçları gosterememistim muayene de edememisti, bu ay regle denk gelecek sekilde gittim muayene de etti kan tahlili falan verdim 1 yilin dolmadan herhangi birsey yapmayacagiz dediÇok şükür galiba siz 7 aydır deniyorsunuz bu ay ilk kez mi gittiniz doktora?
2 buçuk senedir çocuk istiyoruz 3 kaybım var en son ocak ayında hamile olduğumu öğrendim ama ondan sonra bidaha olmadı benim olduktan sonrasıda problem malesefsiz uzerinize duseni yapin gerisi takdiri ilahi kac aydir deniyorsunuz
ay insallah ya insallah bu bekleyis guzellikle sonuclanir artikSoğan kürünede öyle diyorlar umarım peş peşe güzel haberler alırız seninle
tutunma sıkıntısı mı oluyor sizde doktorunuz bununla ilgili nasil onlemler aldi yada genetige gonderdi mi hic doktor2 buçuk senedir çocuk istiyoruz 3 kaybım var en son ocak ayında hamile olduğumu öğrendim ama ondan sonra bidaha olmadı benim olduktan sonrasıda problem malesef
Hsg peki o da mı bir yıl dolmadan yapılmıyor?canim ben bir kere mayista gitmistim ama sonuçları gosterememistim muayene de edememisti, bu ay regle denk gelecek sekilde gittim muayene de etti kan tahlili falan verdim 1 yilin dolmadan herhangi birsey yapmayacagiz dedi
İlk gebeliğimde kalp atışı durdu kürtajdan sonra bebeğin kromozomlarına bakıldı sağlıklı geldi sonra diğerleride olunca genetiğe gittik karyotip analizi verdik eşiminde benimde kromozomlarımız normal pıhtılaşma için test verdim kimi doktor önemsiz diyo kimisi ihtimal yaratabilir diyo sonucuma göre 4 gen heterozigot çıkmıştı histeroskopi yapıldı rahim normal çıktı kan sulandırıcıda kullandım kortizonda kullandım ama son 2 gebelikte düşükle sonuçlandı anlayacağın kesin bir sebep bulunamadı arkadaşım çaresizce 4. Gebeliğimi bekliyorum neler olur bilemiyorumtutunma sıkıntısı mı oluyor sizde doktorunuz bununla ilgili nasil onlemler aldi yada genetige gonderdi mi hic doktor
yok onu yapiyor canim 29una randevu verdi cektirecegim suan tahlil ve tetkikler yapılıyor esim sperm testi verdi yarin kan verecek ben kan verdim alttan muayene oldum 29unda tekrar kan verecegim ve hsg cekecegim hepsinin sonucuna bakacak 29undaHsg peki o da mı bir yıl dolmadan yapılmıyor?
gebe kaldiginda tutunmasi icin ilac vs verildi miİlk gebeliğimde kalp atışı durdu kürtajdan sonra bebeğin kromozomlarına bakıldı sağlıklı geldi sonra diğerleride olunca genetiğe gittik karyotip analizi verdik eşiminde benimde kromozomlarımız normal pıhtılaşma için test verdim kimi doktor önemsiz diyo kimisi ihtimal yaratabilir diyo sonucuma göre 4 gen heterozigot çıkmıştı histeroskopi yapıldı rahim normal çıktı kan sulandırıcıda kullandım kortizonda kullandım ama son 2 gebelikte düşükle sonuçlandı anlayacağın kesin bir sebep bulunamadı arkadaşım çaresizce 4. Gebeliğimi bekliyorum neler olur bilemiyorum
progestan kullandım duphaston kullandım artık bilmiyorum daha ne kullanılırdı eksik varmı ama yani epey bi ilaç içiyodum artık her şeyi bırakıp kendi halimde denemek istiyorum 3. Düşüğümden sonra ecopirine düzenli başladım o zamandan beridirde gebelik oluşmuyor tesadüfmüdür bilmiyorum ama hep kan sulandırıcı içmediğimde hamile kaldım yani son 2 si öyleydigebe kaldiginda tutunmasi icin ilac vs verildi mi
Anladım canım bizim de bu Ekim ayı 4. ay olacak bakalım olmazsa Kasımda gitmeyi düşünüyorum açıkçası acaba hsg ister mi ya da başka bir sorun mu var bilmiyorum umarım hiçbirine gerek kalmadan bu ay oluryok onu yapiyor canim 29una randevu verdi cektirecegim suan tahlil ve tetkikler yapılıyor esim sperm testi verdi yarin kan verecek ben kan verdim alttan muayene oldum 29unda tekrar kan verecegim ve hsg cekecegim hepsinin sonucuna bakacak 29unda
genelde o ikisi veriliyor canim, doktora bi sor bence kan sulandiriciyiprogestan kullandım duphaston kullandım artık bilmiyorum daha ne kullanılırdı eksik varmı ama yani epey bi ilaç içiyodum artık her şeyi bırakıp kendi halimde denemek istiyorum 3. Düşüğümden sonra ecopirine düzenli başladım o zamandan beridirde gebelik oluşmuyor tesadüfmüdür bilmiyorum ama hep kan sulandırıcı içmediğimde hamile kaldım yani son 2 si öyleydi
insallah gerek kalmaz ama daha erken adet olursan bir sonraki adetine denk gelecek şekilde randevunu al muayeneyi ve tahlilleri adetliyken istiyorlar genelde hsg de doktor uygun gorurse isteyebilirAnladım canım bizim de bu Ekim ayı 4. ay olacak bakalım olmazsa Kasımda gitmeyi düşünüyorum açıkçası acaba hsg ister mi ya da başka bir sorun mu var bilmiyorum umarım hiçbirine gerek kalmadan bu ay olur
Özellikle yumurtalık rezervi sayısı ve kalitesini merak ediyorum bunun içinde bu aralikta gitmesi gerekiyor değil miinsallah gerek kalmaz ama daha erken adet olursan bir sonraki adetine denk gelecek şekilde randevunu al muayeneyi ve tahlilleri adetliyken istiyorlar genelde hsg de doktor uygun gorurse isteyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?