1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

selam bende geldim :) 3 ekim bat gözüküyor. Bu ay bende soğan kürü yaptım kist var bende ondan yaptım . 10 gün yaptım ama ovulasyon yapmadım ama uygulamada 18 19 20 gösteriyordu. 20 pik di maalesef ogün olmadı ama önceki iki gün oldu. beklemede soğan kürü yapmalı mıyım sizce?

Bildiğim kadarıyla yapılmıyor ama deneyenler bilir. benim de bat 4 ekim :)

Bende 19 Eylül'de adet oldum daha bitmedi adet bitsin iki gün sonra soğan kürü yapacağım bakalım

ben de ovulasyon denemeye çalıştım bu ay ama pek takip edemedim. doktor hızlandırma için tedavi önerdi ama yapmak istemedim biraz daha denemek istedim
ben 1 yıldır deniyorum olmuyor. doktor yumurta sayımın azaldığını ama bu normal yolla gebe kalmaya engel olmadığını söyledi. Hsg falan çektirdim sıkıntı yok. hormonlar yaştan dolayı değişiyor ondan. 1 ay femara denedim yumurta çatladı falan ama nasip olmadı. sonra devam edecektim ama kist çıktı devam edemedim sonra da aman olursa olur kafasına girdim. burda soğan kürü falan okuyunca deniyim dedim :)

ben de çok takmamak için ekstra bişe yapmadım çok takıp uğraşınca da olmaz diyorlar.

Özellikle yumurtalık rezervi sayısı ve kalitesini merak ediyorum bunun içinde bu aralikta gitmesi gerekiyor değil mi
ben amh istedim ama yastan dolayi ona bakmadi sayi olarak da sag sol toplam 15 tane vardi evet muayene icin ve tahlil icin reglin 2 ile 4. gunu arasinda bakiliyor

20 PİK Dİ programa göre onu kaçırdım artık bakalım nasip kısmet . buarada benim de yaşım var zaten ondan da biraz zor olıyor olabilir.

Yumurtlamadan sonra deneme bence çünkü söktürücü etkisi var diyolar hep bebek varsa zarar verebilir

Pcosum var genelde nerdeyse hiç yumurtlama hissetmiyorum, ancak 19 eylül cuma günü gündüz saat iki de lavaboya gittiğimde yaklaşık 20 cmlik akıntı gördüm eve gidip saat akşam altıda ovulasyon yaptım hepsini ekliycem 20 eylül cumartesi akşam yine altıda ovulasyon testi yaptım t çizgisi c den daha belirgindi, o akşamı da değerlendirdik, 21 eylül pazar öğleden sonra dörtte yine değerlendirdik ve saat altıda ovulasyon yaptım t çizgisi belirtisi geçmişti sizce hamilemiyim kızlar ilk defa yumurtlamaya denk geldim o yüzden çok heyecanlıyım ve inşallah ikizlerim olur 1 kız, 1 erkek sağlıklı

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-09-19 at 17.52.54.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 36
  • WhatsApp Image 2025-09-20 at 18.40.36.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 36
  • WhatsApp Image 2025-09-21 at 18.46.22.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 36
zaten daha yeni olmuş . bu ay için beklemeniz gerekmekte. sanırım o silik olayı da yumurtlama gerçekleşmiş ondan silik. tuttup tutmadığını ilişkiden sonraki 14. günde bakabilirsiniz. bundan sonrası bekleme hayırlısı olsun inşallah:)

Canım 20 sinde çift çizgi gördüğün gün pik günün, ertesi gün silikleşmeye başlamış, silik gün en verimli olur yumurta çatladığı için ama 19-20-21 i değerlendirdiysen zaten olması gerekeni yapmışsın, ben iyice silikleşene kadar çizgi devam ediyorum ilişki için, bundan sonra adet gününü bekle günün geçerse test yaparsın hayırlısı olsun inşallah

Benim de bat 4 ekim kızlar, tüm gerekli günleri değerlendirdim, ovülasyon testi ile takip yapıyorum bu denemenin 3.ayı bakalım bu ay güzel sonuç gelecek mi :)

yaa çok tatlı konuştunnn inşallah olur akıntım çok iyiydi sadece ona güveniyorum

10-11 Eylül pik gördüm regl tarihimde 1 Ekim görünüyor döngüm geçen aydan 34 normalde daha azdı ama kilo artışı vs döngümü etkiledi bir senedir sanırım. Pcosta var bu ay yumurta takibi yaptık doktorla ona gittiğimde 16 eylülde yumurta çatlamış falan dedi ağrım çok olduğu içinde yeni çatlamıştır dedi ama ovülasyonda 10-11-12 pik ve öatlama gördük. Kan testi mi daha erken bilgi verir yoksa erken gebelik testi mi? Sizce ne zaman kan vermeliyim en erken acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…