1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

hosgeldin canimm, sogan kürünü bilen arkadaslar yardimci olsun insaalah bu ay guzel hanetler aliriz

hamilelik icin henuz cok erken canim insallah gebelik vardir guzel tutunur sana

hosgeldin canimm, sogan kürünü bilen arkadaslar yardimci olsun insaalah bu ay guzel hanetler aliriz
Sogan kuru adet bitimi baslaniyor sabah aksam olmak uzere sogani dorde bolup bir bucuk su bardaginda kaynatip ilik iciyoruz her seferinde taze yapilmasi gerekiyormus canin bende yarin baslicam insallah

Dogru soyluyosun valla vitamin takviyesi folik asit basladim bu ay birde d vitamini aliyorum ayrica sogan kurune baslicam hayit otuna birde allah ne verdiyse deniyorum kizlar hadi bakalim
bende sogan kürü yapicaktim ama hsg cekilecegim icin yapmadim folik asit 8 aydir kullaniyorum zaten bakalim hsg den umudum var

Dogru soyluyosun valla vitamin takviyesi folik asit basladim bu ay birde d vitamini aliyorum ayrica sogan kurune baslicam hayit otuna birde allah ne verdiyse deniyorum kizlar hadi bakalim
Bende bu ay hayit otu kullanmayi düşünüyorum otu nerden buldunuz ve nasil kullanicaksiniz bide ne işe yariyo tam olarak

grubu buldum sonunda selamm kizlar bende geldim benim bat suanlik 20 ekim gosteriyor ama 4 gun gecikme yasayinca erken mi gelir gec mi gelir bilemiyorum kanamam gecikmesine ragmen cok az geliyor sebebi nedir ki acaba

grubu buldum sonunda selamm kizlar bende geldim benim bat suanlik 20 ekim gosteriyor ama 4 gun gecikme yasayinca erken mi gelir gec mi gelir bilemiyorum kanamam gecikmesine ragmen cok az geliyor sebebi nedir ki acaba
hosgeldin canimm bence ovulasyonla takibini yap derim ben muhtemelen gecikmeli yumurtlaman olur

Canim silik cizgi gordugun ilk gunu de degerlendirmekte fayda var o yumurtanin catladigi gune denk geliyormus ebe bana oyle dedi koyu cizgiden sonra silik cizgi gorursen onu da dgerlendir yani 3 gun ust uste

Bende bu ay hayit otu kullanmayi düşünüyorum otu nerden buldunuz ve nasil kullanicaksiniz bide ne işe yariyo tam olarak
Canim aktarlarda lokman hekimlerde oluyor tohumu ezip 1 tatli kasigi suya atip 5 6 dk kaynatip iciyoruz balda atabilirsin icine adet bitimi baslaniyormus hamile kalmayi kolaylastiriyormus iste yumurtalar icin hormonlar icin duzenleyici etkisi varmis formda hayit otuyla hamile kalan cok var gorunce bende bi deneyim dedim bugun bitti adetim gidip alcam iste

selam kızlar günaydın:) ay böyle beraber beklemek daha iyi geliyor:) manyak gibi eylül ayı başlığındaki yorumları okuyorum:)

Selam kızlar bende 16 Ekim olarak burada terimi alayım Bu ay herkese uğurlu gelir inşallah bekleyen herkes güzel haberi alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…