ay uzulerek alma sakınnn umut dolu aliyoruz yerimiziii
hosgeldin canimm, sogan kürünü bilen arkadaslar yardimci olsun insaalah bu ay guzel hanetler alirizselam bende geldim :) 3 ekim bat gözüküyor. Bu ay bende soğan kürü yaptım kist var bende ondan yaptım . 10 gün yaptım ama ovulasyon yapmadım ama uygulamada 18 19 20 gösteriyordu. 20 pik di maalesef ogün olmadı ama önceki iki gün oldu. beklemede soğan kürü yapmalı mıyım sizce?
doktora gittin mi canimyakınmışız bakalım :) 1 yıldır da olmuyor artık saldım gerçi :) hayırılısı olsun inşallah.
programa gore gitme bence benimde 1 2 gun oynuyor test en guveniliri20 PİK Dİ programa göre onu kaçırdım artık bakalım nasip kısmet . buarada benim de yaşım var zaten ondan da biraz zor olıyor olabilir.
hamilelik icin henuz cok erken canim insallah gebelik vardir guzel tutunur sanaPcosum var genelde nerdeyse hiç yumurtlama hissetmiyorum, ancak 19 eylül cuma günü gündüz saat iki de lavaboya gittiğimde yaklaşık 20 cmlik akıntı gördüm eve gidip saat akşam altıda ovulasyon yaptım hepsini ekliycem 20 eylül cumartesi akşam yine altıda ovulasyon testi yaptım t çizgisi c den daha belirgindi, o akşamı da değerlendirdik, 21 eylül pazar öğleden sonra dörtte yine değerlendirdik ve saat altıda ovulasyon yaptım t çizgisi belirtisi geçmişti sizce hamilemiyim kızlar ilk defa yumurtlamaya denk geldim o yüzden çok heyecanlıyım ve inşallah ikizlerim olur 1 kız, 1 erkek sağlıklı
hayirlisi olsun insallah guzel sonuclar alırsınBenim de bat 4 ekim kızlar, tüm gerekli günleri değerlendirdim, ovülasyon testi ile takip yapıyorum bu denemenin 3.ayı bakalım bu ay güzel sonuç gelecek mi :)
Dogru soyluyosun valla vitamin takviyesi folik asit basladim bu ay birde d vitamini aliyorum ayrica sogan kurune baslicam hayit otuna birdeay uzulerek alma sakınnn umut dolu aliyoruz yerimiziii
Sogan kuru adet bitimi baslaniyor sabah aksam olmak uzere sogani dorde bolup bir bucuk su bardaginda kaynatip ilik iciyoruz her seferinde taze yapilmasi gerekiyormus canin bende yarin baslicam insallahhosgeldin canimm, sogan kürünü bilen arkadaslar yardimci olsun insaalah bu ay guzel hanetler aliriz
bende sogan kürü yapicaktim ama hsg cekilecegim icin yapmadim folik asit 8 aydir kullaniyorum zaten bakalim hsg den umudum varDogru soyluyosun valla vitamin takviyesi folik asit basladim bu ay birde d vitamini aliyorum ayrica sogan kurune baslicam hayit otuna birdeallah ne verdiyse deniyorum kizlar hadi bakalim
gecmis olsun canim, insallah ekim ayinda guzel haberlerimizi alirizMerhaba bat 5 Ekim 3 ay önce düşük yaptım umarım bu ay tekrardan nasip olur bana ve hepinize
Bende bu ay hayit otu kullanmayi düşünüyorum otu nerden buldunuz ve nasil kullanicaksiniz bide ne işe yariyo tam olarakDogru soyluyosun valla vitamin takviyesi folik asit basladim bu ay birde d vitamini aliyorum ayrica sogan kurune baslicam hayit otuna birdeallah ne verdiyse deniyorum kizlar hadi bakalim
hosgeldin canimm bence ovulasyonla takibini yap derim ben muhtemelen gecikmeli yumurtlaman olurgrubu buldum sonundaselamm kizlar bende geldim benim bat suanlik 20 ekim gosteriyor ama 4 gun gecikme yasayinca erken mi gelir gec mi gelir bilemiyorum kanamam gecikmesine ragmen cok az geliyor sebebi nedir ki acaba
hosbuldum canimmhosgeldin canimm bence ovulasyonla takibini yap derim ben muhtemelen gecikmeli yumurtlaman olur
Canim silik cizgi gordugun ilk gunu de degerlendirmekte fayda var o yumurtanin catladigi gune denk geliyormus ebe bana oyle dedi koyu cizgiden sonra silik cizgi gorursen onu da dgerlendir yani 3 gun ust ustePcosum var genelde nerdeyse hiç yumurtlama hissetmiyorum, ancak 19 eylül cuma günü gündüz saat iki de lavaboya gittiğimde yaklaşık 20 cmlik akıntı gördüm eve gidip saat akşam altıda ovulasyon yaptım hepsini ekliycem 20 eylül cumartesi akşam yine altıda ovulasyon testi yaptım t çizgisi c den daha belirgindi, o akşamı da değerlendirdik, 21 eylül pazar öğleden sonra dörtte yine değerlendirdik ve saat altıda ovulasyon yaptım t çizgisi belirtisi geçmişti sizce hamilemiyim kızlar ilk defa yumurtlamaya denk geldim o yüzden çok heyecanlıyım ve inşallah ikizlerim olur 1 kız, 1 erkek sağlıklı
Canim aktarlarda lokman hekimlerde oluyor tohumu ezip 1 tatli kasigi suya atip 5 6 dk kaynatip iciyoruz balda atabilirsin icine adet bitimi baslaniyormus hamile kalmayi kolaylastiriyormus iste yumurtalar icin hormonlar icin duzenleyici etkisi varmis formda hayit otuyla hamile kalan cok var gorunce bende bi deneyim dedim bugun bitti adetim gidip alcam isteBende bu ay hayit otu kullanmayi düşünüyorum otu nerden buldunuz ve nasil kullanicaksiniz bide ne işe yariyo tam olarak
Evet hsg cekilince tupler acik oluyomus sanirim hamile kalma sansi daha cok artiyo diyolar insallah bu ay guzel haberler alirizbende sogan kürü yapicaktim ama hsg cekilecegim icin yapmadim folik asit 8 aydir kullaniyorum zaten bakalim hsg den umudum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?