Yaa kıyamam Çok üzüldüm gerçektenKuzum inan bilmiyorum yaşım kırk oldu bu eylülde. 15 senelik bekarlığın üstüne bi evlilik yaptım. Ve bi bebiş istiyorum oğlum 18 yaşında oldu. Bi oğlumu doğumdan 7 ay sonra kendim koydum toprağa zehirli ishalden. 29 yaşında kalp krizi geçirdim 20 yıllık sporcuyum işlerimden dolayı sporu bıraktım kalbim rahata erince patladı. Aradan 1.5 sene sonra hamile kaldığımı öğrendim 13 günlükken doktor almamız lazım kalbinden tedavi görüyorsun zaten yaşamaz bu ilaçlarla dediler. Hamilelikte de sen yaşamazsın dediler. Alırsak tedaviden sonra tekrar hamile kalabilirsin dediler. Bi cahillikle aldırdım ve çok pişmanım. O ara o pişmanlıkla eşimden ayrıldım. 15 sene bekar kaldım. Şimdi birini sevdim evlendim 6 aydır bebiş istiyoruz. Tüm tahlillerimi yaptırdım hiç bir sorun yok ama olmuyor. Bu ayda geçen ayın regly tarihine kadar bekleyeceğim inş. Ama regly olacakmışım gibi de hissediyorum. Hamilelik belirtileri de hissediyorum araftayım yani anlayacağın. Erken gebelik testi yapsammı yoksa yarını da beklesemmi bilemedim. Uygulamaya göre regly günüm yarın.
İnş. Bitanem inş. Rabbim kalbimizi görsün duysun. Rabbim nasip ederse inş. Erkek olursa baybarshan kız olursa berenasya düşünüyordum. 18 yaşında ki oğlumun adı da barancihan. Rabbim güzel dileklerimizi duysun. Ama içimden bi his yarın sabaha regly olucaksın diyor. Ben başak burcuyum bi de hislerim kuvvetlidir. İnş. Bu sefer tersine olur. Sen de varmıydı düşündüğün isimYaa kıyamam Çok üzüldüm gerçektenzaten 1 yıla kadar gebe kalma şansı yüksek doktorlarda bir sorun görmemiş hem inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli Salih bir evlat nasip eder Allah'tan Umut kesilmez benimde ilk gebeliğim 6.ayımda olmuştu sadece stresten uzak ve rahat ol.Test konusuna değinirsem benimde uygulamaga göre adet tarihim yarım.Bu ay ovulasyon testi ile gebelik planladım adetim 4 gün gecikmedende test yapmayı düşünmüyorum bakalım ozamana kadar dayanabilecek miyim sendende haber bekliyorum mutlaka bat tarihlerimiz aynı gün belki Umut oluruz birbririmize
Yaaa aynı hisssin ayınısı bendede var sürekli wc ye gidiyorum geldi mi diyeİnş. Bitanem inş. Rabbim kalbimizi görsün duysun. Rabbim nasip ederse inş. Erkek olursa baybarshan kız olursa berenasya düşünüyordum. 18 yaşında ki oğlumun adı da barancihan. Rabbim güzel dileklerimizi duysun. Ama içimden bi his yarın sabaha regly olucaksın diyor. Ben başak burcuyum bi de hislerim kuvvetlidir. İnş. Bu sefer tersine olur. Sen de varmıydı düşündüğün isim
İnş. Tatlım. Bende şimdi herife aynısını dedim beş dk bir WC ye gidiyorum bakıyorum. Oldumu diye. Vücudum şiş piş oldu. Heryerim. İnş. Bebişler vardırda. Bu yaşadıklarımız anı olarak kalır inş.Yaaa aynı hisssin ayınısı bendede var sürekli wc ye gidiyorum geldi mi diyeAslında erkek ismi yok şuan aklımda 3 ay önce eğer oğlum sağlıkla doğarsa ona isim olarak Ali Asaf koymayı düşünüyordum ama nasip değilmiş cennet kuşu oldu kız olursada zümra diye düşünüyorum inşallah nasip olurda isimleri ile büyürler
AMİNNN AMİNNN ECMEİN ANNE OLMAK İSTEYEN HERKESE NASİP OLSUNNNİnş. Tatlım. Bende şimdi herife aynısını dedim beş dk bir WC ye gidiyorum bakıyorum. Oldumu diye. Vücudum şiş piş oldu. Heryerim. İnş. Bebişler vardırda. Bu yaşadıklarımız anı olarak kalır inş.
Kıyamam sana yaa. Şefaatçin olur inş. CnmEki Görüntüle 3654608 Ama oğlumun mezar taşına ismini yazdım tabi
kuzenim o markayı kullandı kuruma çizgisi değilde bildiğin belirgin pembe çizgi çıktı ama 2 gün sonra regl olduKızlar bebetıme testte kuruma çizgisi yaşayan var mı ???
İnşaAllah hepsi zamanla yoluna girerO kadar haklısınız ki. İlaçlardan, yumurtaların büyüsün diye beslenmeden ömrümde hiç almadigim kilolara çıktım. Aynada kendime bakamıyorum. Keza dediğiniz gibi bir çok şeyi erteledim. Aman zarar verir, aman dikkat edeyim diye diye hayatım hipotekli yaşıyorum. Artık bıktım çok açıkçası. İnsanların istemeden sahip olduğu bir şeyi bizler binbir emekle cabaliyoruz. Bizimde sınavımız buymuş.
Canım bthcgm 317 çıktı hamileyim rabbim sanada nasip etsinMaşallahh canm gayette net bı sekılde gebelık var hayrlı olsun kan testı çıkınca bızode haberdar et hadı bakalım
Amin inşallahİnşaAllah hepsi zamanla yoluna girerkilo da verilir dert edip üzülmeyin. Hayrlısı ile karar verince hepsi yoluna girer İnşaAllah
Amin inşallah. Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin.Çok dpgru. Ama beklemeden umut etmeden de yapamıyoruz. Rabbim hayırlısı ve sağlığı ile nasip etsin inş.
Ayyy hadı maşallahhh hayrlı uğurlu olsun canımm çok sevındım yaa Amınn cümle bu haberi bekleyen herkese nasıp olsun inşallah saglıkla kavuşun canmm,Canım bthcgm 317 çıktı hamileyim rabbim sanada nasip etsin
İnşallah canm çok az kaldı beklıyorum sabırlaBen vardım ama 4 ekimde oldum Hsg sonrasi regl döngüm değişti herhalde.
Hadi insallah sende vardır güzel haberlerini bekliyoruz
Regl tarıhın yarnmı canm benmde son 2 gün beklyrm heycan ve sabırla aksıne bendede sankı bu defa oldu gıbı gelıyor ama yınede herşeye hazrlklı olmam lazım sonuçta 8 aydr denıyruz her ay aynı hüzün çıkıyorİnş. Bitanem inş. Rabbim kalbimizi görsün duysun. Rabbim nasip ederse inş. Erkek olursa baybarshan kız olursa berenasya düşünüyordum. 18 yaşında ki oğlumun adı da barancihan. Rabbim güzel dileklerimizi duysun. Ama içimden bi his yarın sabaha regly olucaksın diyor. Ben başak burcuyum bi de hislerim kuvvetlidir. İnş. Bu sefer tersine olur. Sen de varmıydı düşündüğün isim
Melek olmuş cennet kuşu, şefaatçin olur inşallah canm tez vakitte kucagın dolar inşallah yenıdennnEki Görüntüle 3654608 Ama oğlumun mezar taşına ismini yazdım tabi
Öncelikle merhaba askm.Bence ovulasyon testi olmadan uygulamaya güvenme bende o hatayı hep yapıp ona göre ilişki yaşayıp hüsrana uğradım her seferinde bende farklı günler yumurtlama oldu ama adetim düzenliydi hiç şaşmazdı saati saatine deng getirirdim ovulasyon kullandıktan sonra farkettim bunu.birde kendimi gözledim yumurtlama zamanı akıntım yumurta akı gibiydi ve karnımda hafif tatlı batmalar oluyordu.Selam kızlar
Benimde bat 6 Ekim olmadım henüz.Ovü testi kullanmadım hiç.24/25/26 günde bir adet oluyorum bazen 4 bazen 5 gün sürüyor.Sat 11 Eylül 15 Eylül tamamen temizlendim.16 sı ve 25 i değerlendirdik.Uygulamadan takip ediyorum yumurtlama günlerimi.Yumurtlamam 19 unda başlayıp 24 ü pik 26 sı bitiyor gösteriyordu.
Bugün gelmeyince test yaptım negatif.
Laboquick erken ve kaset test yaptım.
Ama aşırı belirtilerim var.Yaklaşık 1 haftadır şiddetli bel ağrısı yaşıyorum en belirgini bu.Hiç olmaz normalde.Alt karın ağrısı ve göbeğimde sertleşme var.Göğüs ağrım var ama çok değil.Birde 2 gündür sadece geceleri olan miğde bulantım.Boğazımdan garip bir tat geliyor gibi su bile içemiyorum.Bu belirtiler beni çok fazla umutlandırıyor.Hiç olmaz normalde.Eğer adet olmazsam çarşamba günü yapacağım tekrardan test.Olursamda kimyasala yoracağım çünkü bukadar belirti hiç normal değil.
Sizler ile birlikte beklemek istedim bu süreci.İnşallah bu topikte tüm bayanlardan sağlıklı gebelik haberi alırız bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?