ay hayırlı olsunCanım bthcgm 317 çıktı hamileyim rabbim sanada nasip etsin
ay hayırlı olsunsağlıkla ilerlesin inşallah
Çok teşekkür ederim
Ayy çok sevindim hayırlısı ile inş. Kucağımıza almayı nasip etsin RabbimCanım bthcgm 317 çıktı hamileyim rabbim sanada nasip etsin
Evet cnm bugün bekliyorum inş. OlmazRegl tarıhın yarnmı canm benmde son 2 gün beklyrm heycan ve sabırla aksıne bendede sankı bu defa oldu gıbı gelıyor ama yınede herşeye hazrlklı olmam lazım sonuçta 8 aydr denıyruz her ay aynı hüzün çıkıyor
Varmı regl yada gebelık belrtılern canmEvet cnm bugün bekliyorum inş. Olmaz
Test yapsana cnm nasıl duruyorsun.selam regli 3. gecıktı bugun ama hiç bir belirtim yok:) sadece bazen alt karında hafif dolgunluk ve ağrı oluyor o kadar. kesin mevsim değişikliğine bağlı bu ay da:)
Evet cnm çok fazla var mide bulantısı hariç ama belirtiler adet ile aynı olduğu için pekte BİŞEY diyemiyorum. Alt karın ağrısı beyaz akıntı aşırı bel ağrısı kasık ağrısı baş ağrısı şişkinlik yorgunluk sürekli uyku hali. Tabi bunların psikolojik olma ihtimali de yüksek cnmVarmı regl yada gebelık belrtılern canm
Hepimize cnm inş.Amin inşallah. Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin.
Test yapsana cnm nasıl duruyorsun.
Burdayim cnm ztn yazismalari hep okuyorum dun iki kisi hamile cikti sjsjjsh ne gzl darisi basimizaB Blackgirll35 gel kuzu buraya
İnş gelmezde sende bende yazabiliriz hamişiz diyegecen 2 ayda oyle oldum 5. gunu reglı oldum :) inancım yok ctesı ne kadar beklicem olmazsa test yapıcam. bakalım nasip kısmet. hafif alt karın ağrıosı var geldi gelecek gibi dunden beri bi gelemedı:)
Kız arada barı selam atsana bende bulamadın sandımBurdayim cnm ztn yazismalari hep okuyorum dun iki kisi hamile cikti sjsjjsh ne gzl darisi basimiza
Valla bende de var saydıklarn ama pskljıye baglyrm her ay aynı şeyler oluyor sankı şimdide oldum olacam gıbı hısedıyorum bat yarınEvet cnm çok fazla var mide bulantısı hariç ama belirtiler adet ile aynı olduğu için pekte BİŞEY diyemiyorum. Alt karın ağrısı beyaz akıntı aşırı bel ağrısı kasık ağrısı baş ağrısı şişkinlik yorgunluk sürekli uyku hali. Tabi bunların psikolojik olma ihtimali de yüksek cnm
Akıntı bende de var canm regl aknstsyla gebelık akntısı ayrımı acabaadetime 4 gün var akıntım hala devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?