1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Kızlar selam bat 15 ekim, şubattan beri deniyoruz. 30 eylülde kasık ağrısı hissettim ondan 2-3 gün öncede uzayan şeffaf akıntıyı görmüştüm. 1 ekimde doktora gittim yumurtan çatlamış sıvıyı görebiliyorum dedi. Muhtemelen 30 u çatladı, ilişki ise 28 eylül ve 1 ekimde oldu. İki aydır yumurta kalitesi için inositol ve omega kullanıyorum. Testi 17 ekimde yapmayı düşünüyorum. Dilerim kısa zamanda herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır

selam regli 3. gecıktı bugun ama hiç bir belirtim yok:) sadece bazen alt karında hafif dolgunluk ve ağrı oluyor o kadar. kesin mevsim değişikliğine bağlı bu ay da:)

Evet cnm bugün bekliyorum inş. Olmaz

Varmı regl yada gebelık belrtılern canm
Evet cnm çok fazla var mide bulantısı hariç ama belirtiler adet ile aynı olduğu için pekte BİŞEY diyemiyorum. Alt karın ağrısı beyaz akıntı aşırı bel ağrısı kasık ağrısı baş ağrısı şişkinlik yorgunluk sürekli uyku hali. Tabi bunların psikolojik olma ihtimali de yüksek cnm

gecen 2 ayda oyle oldum 5. gunu reglı oldum :) inancım yok ctesı ne kadar beklicem olmazsa test yapıcam. bakalım nasip kısmet. hafif alt karın ağrıosı var geldi gelecek gibi dunden beri bi gelemedı:)
İnş gelmezde sende bende yazabiliriz hamişiz diye

Valla bende de var saydıklarn ama pskljıye baglyrm her ay aynı şeyler oluyor sankı şimdide oldum olacam gıbı hısedıyorum bat yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…