• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Evet zor ama beklerseniz daha iyi olur daha 9.gündesiniz . Geç döllenme de olabilir. İsterseniz 10 ekime kadar bekleyin
Çok teşekkür ediyorum Bekleyeceğim heralde ya tutarım kendimi 🥹 ama üstümde bu halsizlik var modum düşük yani bu konudan mı bilemiyorum onu da karışık duygular içindeyim

Çok teşekkür ediyorum Bekleyeceğim heralde ya tutarım kendimi 🥹 ama üstümde bu halsizlik var modum düşük yani bu konudan mı bilemiyorum onu da karışık duygular içindeyim
Rahatlamaya çalışın kendinizi sıkmayın lütfen ❤️ her şey olacağına varır. Bebeğiniz doğru ve hayırlı zamanda sizi bulur 💖

Yarın kuzu ama elı kulağında her an olacam öyle hısedıyorum
Vee oldum da regl benden paydos bu aylık kızlar regl oldum malesef ettı 9.cu ay ,hayrlısı olsun bakalım ayın 10.da doktora gdecem bakalım

Kızlar benim göğüs uçlarım taş misali 3 gündür.
Bazen sızlıyor belli olmuyor. Yanlışlıkla göğüsume dokununca açıyor.
Bat12 Ekim. Cumartesiye kadar bekleyim diyorum test yapmak için.

Kızlar benim göğüs uçlarım taş misali 3 gündür.
Bazen sızlıyor belli olmuyor. Yanlışlıkla göğüsume dokununca açıyor.
Bat12 Ekim. Cumartesiye kadar bekleyim diyorum test yapmak için.
Belrtılern çok güzel canm inşallah gebesndr hayrlı haberler inşallah

Merhaba kızlar bugün dpo 12 deyim . 25 Eylül de bu saatlerde pik görmüştüm. Bat 9 Ekim. İçinden test yapmak geldi yumurtlama testi yapayım dedim gebelik varsa çıkıyormuş sanırım . Bu şekilde çıktı idrarı damlattiktan sonra fark ettim içindeki çubuk kaymıştı açıp düzelttim. Var mıdır gebelik? Son fotoğrafta dpo 11 ve bugün ki testi kattım.
Lütfen cevap verin bir bilgisi olan yok mu

kizlar selamm 🤗 regl oldugumdan beri yoktum sayfada ama ara ara girip okuyordum kim ne yapmis diye :) ben bu ay ovulasyon testini biraz abartarak takip ettim hdhsshjssj gunde 3 kere yapmisligim bile var piki tam yakalamak icin hahahshshsh ve tam anlamiyla yakaladim 4 ekim 2025 saat tam 21:55 te. 2 saat sonra sag kasigima bir agri girdi boyle ara ara dedim yumurtam mi catliyor acaba diye gittim bi daha ovu testi yaptim 05.10.2025 00:20 testinde gordugunuz gibi siliklesmeye baslamis :) hemen degerlendirdik tabii bir umutla bekliyorum umarim bu ay tutar diye.. ama cok fazla yiprandigimi farkettim artik kafaya takarak eger ki bu ayda olmazsa yumurtlamayi da takip etmeyecegim ve akisina birakacagim artik :) biraz uzun oldu ve benim gibi dusunen de cok kisi oldugunu biliyorum :) rabbim hepimizi en kisa surede evlatla mujdelendirsin ve hamiş kalanlara da saglikla kucagina almayi nasip etsin🙏🏻

Eklentiler

• IMG_5153.webp
    IMG_5153.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 11
Back
X