Hayrlısyla al kucagına inşallah canm bende sorun yok esımde varmı bılmyrm gıtmesı şart ikna etmem lazım çok zor bı süreç gercektenMerhaba hanımlar 6 aylık deneme sonucunda hamile kaldım şu an 6 aylık gebeyim son ay yaptıklarım sayesinde gebe kaldım sizlere yardımcı olmak istiyorum eğer sağlık olarak bir probleminiz yoksa olay sadece ve sadece psikolojik sizlere yardımcı olmak isterim bana sorular sorabilirsiniz!!!!
Çok iyi anlıyorum canım bende aynı durumdayım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah9 ay oldu canm ama 9 yıl gbı oldu sanki bak bu saat oldu uyuyamıyorum kalbim sıkışıyor sanki çıkmazın içindeyim gibi bu defa çok başka üzüldüm bekledım test yapmadım ama sonuç yine hüsran
Eşimdemi yüksek tansyn var ve böbrek yetmezlgı baslangıcı çıktı yenı bıraz ısımız zor gıbı bızımÇok iyi anlıyorum canım bende aynı durumdayım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahbildiğin bi problem vs varmı canım
Stres kaynaklı gecıkyr veya erken gelyr regl canm çok etkısı var stresn malesefBenim de 4 gün gecikti son adetim ama geçen ayda öyle oldu ilk kez genelde düzenlidir ama yarım saat önce reglim başlamış sanki hafif kan gelmiş 3 senedir deniyorum nir tedavi uygulamadım ama benim amh 0.93 yaş 36
Ayy maşallah belirtiniz varmıydı benim bat 9 gün kaldı yogun akıntım ve yumurtlamadan sonra meme hassasiyeti basladıCanım benim bu sabah gebelik testi yaptım akşamda kan vereceğim
Rabbim şifasını versin inşallah öyle düşünme gerekli tedavileri olur rabbim en güzel zamanda nasip eder inşallahEşimdemi yüksek tansyn var ve böbrek yetmezlgı baslangıcı çıktı yenı bıraz ısımız zor gıbı bızım
Amin canım inşallahAyyy hadı maşallahhh hayrlı uğurlu olsun canımm çok sevındım yaa Amınn cümle bu haberi bekleyen herkese nasıp olsun inşallah saglıkla kavuşun canmm,
Amin canım benim çok teşekkür ederim rabbim her kim istiyorsa herkese nasip ettsinay hayırlı olsunsağlıkla ilerlesin inşallah
Amin canım benim çok teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkeson kucağını boş bırakmasınAyy çok sevindim hayırlısı ile inş. Kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
Evet basladık tedavılere çok şukur düzene gırıyor amın canm ALLAH razı olsun yuregıne saglıkRabbim şifasını versin inşallah öyle düşünme gerekli tedavileri olur rabbim en güzel zamanda nasip eder inşallah
Üzme tatlı canını ben adetten önce kanda<2cikti adetten gecikmesinin 3 günü 317 olarak çıktı testler hep hayal kırıklığıBen dayanamayıp test yaptım kızlar bugün adet olmayınca. Benim negatif. Demekki bu ay da olmadı bu akşam yarın regly olurum.
Boşver üzme canını hayrlısı böyleymiş canm evet çok zor dayanmak ama devam edicez sabırla inşallahhhBen dayanamayıp test yaptım kızlar bugün adet olmayınca. Benim negatif. Demekki bu ay da olmadı bu akşam yarın regly olurum.
Rabb'im şifa versinEşimdemi yüksek tansyn var ve böbrek yetmezlgı baslangıcı çıktı yenı bıraz ısımız zor gıbı bızım
Hayırlı olsun çiçeğim inşaallah sağlıklı bir gebeliktirkızlar benimde regl 2 gün kaldı erken gebelik testi yaptım silik çıktı 2 gün sonra bat günümde kaset test yapicam inşallah net çizgi görürüm
inşallah canım hep korkum o o yüzden ikinci çizgi görünce bile çok sevinemiyorum gene kimyasal yada düşük olur dyeHayırlı olsun çiçeğim inşaallah sağlıklı bir gebeliktir
İnşallah sağlıklı bir gebelik olur cnm kötü düşünme üzerine çekme dua et bol bol içini ferahlatinşallah canım hep korkum o o yüzden ikinci çizgi görünce bile çok sevinemiyorum gene kimyasal yada düşük olur dye
sağol canımİnşallah sağlıklı bir gebelik olur cnm kötü düşünme üzerine çekme dua et bol bol içini ferahlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?