- 8 Eylül 2021
- 188
- 49
- 48
Benim de 4 gün gecikti son adetim ama geçen ayda öyle oldu ilk kez genelde düzenlidir ama yarım saat önce reglim başlamış sanki hafif kan gelmiş 3 senedir deniyorum nir tedavi uygulamadım ama benim amh 0.93 yaş 36
kızlar 5 gün var regle ama sanırım hamileyim bilmiyorum hissiyatım öyle çünkü adete yakın belirtiler geçiyordu ilk defa geçmedi ben cuma sabah ilk idrarla testi yapıcam
İnşallah canım burda bekleyen herkesi hepimizi Raabim sağlıkla evlat sahibi yapsın insallahhhhhayırlı guzel sonuclara ınsallah.
İnşallah canım burda bekleyen herkesi hepimizi Raabim sağlıkla evlat sahibi yapsın insallahhhh
canim arkadaşlarım bir kac gundur yogunluktan burada degildim biraz okuyabildim guzel haber alanlara hayirli olsun diyorum umarim guzel devam eder gebeliginizelenenlerde lutfen üzülmesin bizim mucizelerimiz de kendi zamanlarini bekliyor... bende ve esimde hic bir problem yok ama 8 aydir olmuyor ben stresten oldugunu düşünüyorum bu konuyu cok takiyorum kafama bence artik takmayacagim sizede tavsiye ederim, bat normalde 14 ekimdi ama 2 3 gun tahmini erken yumurtladim bu yuzden tahmini bat 10 11 ekim civari, 29 ekimde hsg cektirmistim 3 gun kanamam oldu ve iliski yasakti antibiyotik de kullandim, agrim yoktu 2 3 gun sonrasında inanilmaz kasik batmasi yasamaya basladim sol kasıkta bir hafta kadar sürdü 1 2 gundur de yok akinti artisi yasadim goguslerim sisti ve agriyor ozellikle sol gogsum, ama bu ay hic umudum yok yumurtlamam ile hsg cekimim ayni doneme denk geldi tabiki nasip ama insanin kafasi rahatken daha kolay oluyormuş
Aynı senin durumundayım bende cnm. İşe bile gitmedim bugün. Bu ay çok farklı idi sanki. Ama olmadı işte yine rabbimden hmut kesilmez tatlım üzülme.9 ay oldu canm ama 9 yıl gbı oldu sanki bak bu saat oldu uyuyamıyorum kalbim sıkışıyor sanki çıkmazın içindeyim gibi bu defa çok başka üzüldüm bekledım test yapmadım ama sonuç yine hüsran
Ben hayal mi görüyorum çift çizgi mi varyarın âdet günüm test awox
Ayağım alçıda gidip veremem ki şuan mecbur geçmesini bekliycem. Kimyasal gebelik geçirdim daha önce bu seferde muhakkak beklemem lazım 10 günaaay hadı hayırlı olsun ınşallah. kan testı ver hemennn:) awox guvenlır dıyorlarr
Ayağım alçıda gidip veremem ki şuan mecbur geçmesini bekliycem. Kimyasal gebelik geçirdim daha önce bu seferde muhakkak beklemem lazım 10 gün
Sabrınıza hayran kaldımamin amin amin. benimde regli 4. gun gecıktı bugun 6. gune kadar bekleyecegım :)
Sabrınıza hayran kaldım
Geçmiş olsun bence var awox bu şekilde iken yanılmıyor ve hemen çıktıysa çizgi.. İnşaAllah sağlıkla kucağınıza alırsınızAyağım alçıda gidip veremem ki şuan mecbur geçmesini bekliycem. Kimyasal gebelik geçirdim daha önce bu seferde muhakkak beklemem lazım 10 gün
İnşaAllah vücut kisti atmıştır son reglde ve gebelik vardır bu defa ondan gecikiyordur.hahah ya cunku gecen ay oyle bır umutlendım kı 5. gun gecıktım. test yaptım yalancı pozıtıf gordum. sonra kan verdım negatıf. bır de 3 aydır reglım de duzensızlestı. bır ara 10 gun once oldum ertesi ay 5 gun sonra bu ayda gecıktı gebelık pek ıhtımal vermıyorum. kıst vardı bellı kı ondan gecıkıyor.
İnşaAllah vücut kisti atmıştır son reglde ve gebelik vardır bu defa ondan gecikiyordur.
Fotoğraflarda kalite düsüyor bu arada canlıda daha net görünüyolar birde ilk idrarla yapmadım ama 6 ekimde daha silikken 7 de daha belirgindi beta artısı oluyor diye düsünmek istiyorumKızlar selam bat 9 ekim belirti yasamaya baslayınca süphelenip test yaptım 6 ekim ve 7 ekim olarak ilk yaptığım test early prediactor dü eklicem onu dünde 7 ekimde yani ınnovita ovulasyon testlerimin icinde çıkan gebelik testinide dün yaptım bir bakar mısınız sanırım var bir sey fotolarda kalite biraz düsüyor ama canlıda daha belirgin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?