Yok canm yapmama gerek kalmadı regl oldum elendim ben bu ayİnşallah canım sen test yaptın mı
Maşallah canm çok güzel takip edip yakalamışsın piki şimdi sabırla bekleme zamanı inşallah güzel haberler alırız bu ay senden ve bekleyen herkestenkizlar selammregl oldugumdan beri yoktum sayfada ama ara ara girip okuyordum kim ne yapmis diye :) ben bu ay ovulasyon testini biraz abartarak takip ettim hdhsshjssj gunde 3 kere yapmisligim bile var piki tam yakalamak icin hahahshshsh ve tam anlamiyla yakaladim 4 ekim 2025 saat tam 21:55 te. 2 saat sonra sag kasigima bir agri girdi boyle ara ara dedim yumurtam mi catliyor acaba diye gittim bi daha ovu testi yaptim 05.10.2025 00:20 testinde gordugunuz gibi siliklesmeye baslamis :) hemen degerlendirdik tabii bir umutla bekliyorum umarim bu ay tutar diye.. ama cok fazla yiprandigimi farkettim artik kafaya takarak eger ki bu ayda olmazsa yumurtlamayi da takip etmeyecegim ve akisina birakacagim artik :) biraz uzun oldu ve benim gibi dusunen de cok kisi oldugunu biliyorum :) rabbim hepimizi en kisa surede evlatla mujdelendirsin ve hamiş kalanlara da saglikla kucagina almayi nasip etsin
Bi gün erken mi oldun canım 8 i değil mi batYok canm yapmama gerek kalmadı regl oldum elendim ben bu ay
Canım ıkınci defa pık oluyorsa gebelık dıye bılıyorum ben inşallah öyledir erken gebelık testnle yenıle derım ben inşallah düşündüğümüz gıbı çıkarMerhaba kızlar bugün dpo 12 deyim . 25 Eylül de bu saatlerde pik görmüştüm. Bat 9 Ekim. İçinden test yapmak geldi yumurtlama testi yapayım dedim gebelik varsa çıkıyormuş sanırım . Bu şekilde çıktı idrarı damlattiktan sonra fark ettim içindeki çubuk kaymıştı açıp düzelttim. Var mıdır gebelik? Son fotoğrafta dpo 11 ve bugün ki testi kattım.
Evet canm yarın batım ama bugün akşam üzeri oldum sanırım yıprandım bu süreçte napacagmı bılmıyorum artık gerçekten ruhen beedenen yorgunumBi gün erken mi oldun canım 8 i değil mi bat
Sanırım benimde öyle olacak 2 gün kaldı günüme ama olacak gibi ağrılarım varkuzenim o markayı kullandı kuruma çizgisi değilde bildiğin belirgin pembe çizgi çıktı ama 2 gün sonra regl oldu
Bu arada bat ne demek ben bılmıyorumyerleşme olabilir canım bat ne zaman
aminnn canim benim insallahhhMaşallah canm çok güzel takip edip yakalamışsın piki şimdi sabırla bekleme zamanı inşallah güzel haberler alırız bu ay senden ve bekleyen herkesten
ben de 2. piki gördüm ama aynı idrarla yaptığım gebelik negatifti. gerçi bat'a daha çok var 14-15 ekim. normalde yumurtlama sonrası olan göğüs hassasiyetim başlamadıCanım ıkınci defa pık oluyorsa gebelık dıye bılıyorum ben inşallah öyledir erken gebelık testnle yenıle derım ben inşallah düşündüğümüz gıbı çıkar
Öyle mi dersiniz ay inşaallahCanım ıkınci defa pık oluyorsa gebelık dıye bılıyorum ben inşallah öyledir erken gebelık testnle yenıle derım ben inşallah düşündüğümüz gıbı çıkar
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah seni o kadar iyi anlıyorum ki bende aynı durumdayım rabbim hayırlısını nasip etsin ama bazen dayanacak gücüm kalmıyor çok zor bir senedir her ay umutla bekleyip hüsranla sonuçlanıyo vardır bunda da bi hayır diyorum ama bazen yıkılıyorum geceleri ağlıyorum rabbim en yakın zamanda bizleri de hayırlı bir evlatla müjdelesin inşallah kalbimize ferahlık versin yolumuzu kolaylaştırsınEvet canm yarın batım ama bugün akşam üzeri oldum sanırım yıprandım bu süreçte napacagmı bılmıyorum artık gerçekten ruhen beedenen yorgunum
regl günün canımBu arada bat ne demek ben bılmıyorum
Beklenen adet tarihinin kısaltması canımBu arada bat ne demek ben bılmıyorum
Beklenen Adet Tarihi canım batBu arada bat ne demek ben bılmıyorum
Yanı genelı ıkıncı ovulasyonda gebelık pozıtıf gördüm burdakı arkadaşlarda ama yıne nasıp bakalım inşallah oyledır canmben de 2. piki gördüm ama aynı idrarla yaptığım gebelik negatifti. gerçi bat'a daha çok var 14-15 ekim. normalde yumurtlama sonrası olan göğüs hassasiyetim başlamadı
9 ay oldu canm ama 9 yıl gbı oldu sanki bak bu saat oldu uyuyamıyorum kalbim sıkışıyor sanki çıkmazın içindeyim gibi bu defa çok başka üzüldüm bekledım test yapmadım ama sonuç yine hüsranAnladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah seni o kadar iyi anlıyorum ki bende aynı durumdayım rabbim hayırlısını nasip etsin ama bazen dayanacak gücüm kalmıyor çok zor bir senedir her ay umutla bekleyip hüsranla sonuçlanıyo vardır bunda da bi hayır diyorum ama bazen yıkılıyorum geceleri ağlıyorum rabbim en yakın zamanda bizleri de hayırlı bir evlatla müjdelesin inşallah kalbimize ferahlık versin yolumuzu kolaylaştırsınsen ne zamandır deniyorsun
İnşallah canm kim hasretle özlemle beklıyorsa kim istiyorsa Rabbim doldursun kucağını herkese nasip etsin hayırlı evlatlar inşallahhh en yakın zamanda aminnnÖyle mi dersiniz ay inşaallah
Amin inşaallahİnşallah canm kim hasretle özlemle beklıyorsa kim istiyorsa Rabbim doldursun kucağını herkese nasip etsin hayırlı evlatlar inşallahhh en yakın zamanda aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?