1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Maşallah canm çok güzel takip edip yakalamışsın piki şimdi sabırla bekleme zamanı inşallah güzel haberler alırız bu ay senden ve bekleyen herkesten

Canım ıkınci defa pık oluyorsa gebelık dıye bılıyorum ben inşallah öyledir erken gebelık testnle yenıle derım ben inşallah düşündüğümüz gıbı çıkar

Canım ıkınci defa pık oluyorsa gebelık dıye bılıyorum ben inşallah öyledir erken gebelık testnle yenıle derım ben inşallah düşündüğümüz gıbı çıkar
ben de 2. piki gördüm ama aynı idrarla yaptığım gebelik negatifti. gerçi bat'a daha çok var 14-15 ekim. normalde yumurtlama sonrası olan göğüs hassasiyetim başlamadı

Evet canm yarın batım ama bugün akşam üzeri oldum sanırım yıprandım bu süreçte napacagmı bılmıyorum artık gerçekten ruhen beedenen yorgunum
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah seni o kadar iyi anlıyorum ki bende aynı durumdayım rabbim hayırlısını nasip etsin ama bazen dayanacak gücüm kalmıyor çok zor bir senedir her ay umutla bekleyip hüsranla sonuçlanıyo vardır bunda da bi hayır diyorum ama bazen yıkılıyorum geceleri ağlıyorum rabbim en yakın zamanda bizleri de hayırlı bir evlatla müjdelesin inşallah kalbimize ferahlık versin yolumuzu kolaylaştırsın sen ne zamandır deniyorsun canım

ben de 2. piki gördüm ama aynı idrarla yaptığım gebelik negatifti. gerçi bat'a daha çok var 14-15 ekim. normalde yumurtlama sonrası olan göğüs hassasiyetim başlamadı
Yanı genelı ıkıncı ovulasyonda gebelık pozıtıf gördüm burdakı arkadaşlarda ama yıne nasıp bakalım inşallah oyledır canm

9 ay oldu canm ama 9 yıl gbı oldu sanki bak bu saat oldu uyuyamıyorum kalbim sıkışıyor sanki çıkmazın içindeyim gibi bu defa çok başka üzüldüm bekledım test yapmadım ama sonuç yine hüsran

Merhaba hanımlar 6 aylık deneme sonucunda hamile kaldım şu an 6 aylık gebeyim son ay yaptıklarım sayesinde gebe kaldım sizlere yardımcı olmak istiyorum eğer sağlık olarak bir probleminiz yoksa olay sadece ve sadece psikolojik sizlere yardımcı olmak isterim bana sorular sorabilirsiniz!!!!

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım bu formu yazışmalarınızı başladığından beri okuyorum, aslında aklımda soru oldukça yıllardır buraya yazarım sizin gibi kızkardeşlerimin yorumlarını okurum daha yeni üye olmak nasipmiş :) Ben de burda bat sat ne demek öğrendim bir dpo ne diye kafam karışmıştı onu da öğrendim sayenizde :) Benimle bat bekleyenler hep bugün regl olmuş benim de 5-6 ekimdi ama ne gelen var ne giden 6 ekimde test yapmıştım kaset test negatif gördüm şuana kadar da hiçbir belirtim yok beklemeye ve sohbetlerinizi okumaya devam ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…