Ne zaman batSelam kizlar akşam test yaptim negatif. Bu ayda elendim;( reglinin gelmesini bekliyorum.
Benim de geçen ay kuruluk vardı hep.. bu ay farklı. Her ay bir telden çalıyorBenim de 16 ekim
Bende öyle biliyorum ama bazen benim cizgim cok cok az daha silik oluyor c çizgisine göre. Yumurtlamam da bir sorun olabilir mi?sanırım aynı koyulukta oldukları günler pik
Üzdü.. bir dahaki aya inşaallah4 gun gecikmistim.
İki cizgi Aynı koyulukta yada daha koyulukta olunca pik.Bende öyle biliyorum ama bazen benim cizgim cok cok az daha silik oluyor c çizgisine göre. Yumurtlamam da bir sorun olabilir mi?
Aynen öyle yapiyorum şöyle gostereyim. Burda siz aynı koyulukta goruyorsunuz net belli olmuyor ama gözle bakinca t cizgisi c ye gore çok cok az daha açık oluyor. Sonrasinda da tamamen siliklesiyor.İki cizgi Aynı koyulukta yada daha koyulukta olunca pik.
Eğerki biraz hafif silik olursa negatif demek.
Bide sabah idrarı ile değil. Öğleden akşama kadar yapabiliyosun. 2 saat öncesinde çok su icemicen.
Neden böyle oldu acaba. Ben sizden pozitif haberi gelir diye bekliyordum. Hayrlısı olsun inşaAllah. Soğan kürü umuyorum kistleri yok etmiştir ve önümüzdeki ay sorunsuzca oluşur gebelik. Bu arada geç döllenme ihtimali var mıdır?4 gun gecikmistim.
Bence 9-10 pik gözüküyor sonrasında çatlamış yumurtanAynen öyle yapiyorum şöyle gostereyim. Burda siz aynı koyulukta goruyorsunuz net belli olmuyor ama gözle bakinca t cizgisi c ye gore çok cok az daha açık oluyor. Sonrasinda da tamamen siliklesiyor.
Hamilelik telinden çalsın artık yaaaBenim de geçen ay kuruluk vardı hep.. bu ay farklı. Her ay bir telden çalıyor
Cok tesekkur ederim son 3 aydir reglim cok degisti sebebjni bende bilmiyorum. Agustosta 10gin once oldum eylul de 5 gun sonra simdide 4 hatta bugumle beraner 5 guj gecikme. Basit kist vardi bekko de o yapiyor bilemedim. Hayirlisi artik nasip degilmisNeden böyle oldu acaba. Ben sizden pozitif haberi gelir diye bekliyordum. Hayrlısı olsun inşaAllah. Soğan kürü umuyorum kistleri yok etmiştir ve önümüzdeki ay sorunsuzca oluşur gebelik. Bu arada geç döllenme ihtimali var mıdır?
Bizle oynamayı seviyor benceHamilelik telinden çalsın artık yaaa
Cok seviyor hem de, her ay belirti aramaktan deli cıkacamBizle oynamayı seviyor bence
Evet kistler gecikmeye sebep olabiliyor. Yapabiliyorsanız haftada 3-4 gün yürüyüş ve ekmek vb gıdaları azaltmakla da fayda görürsünüz kistlerden kurtulmada... İnşaAllah soğan kürü de fayda etmiştir. Önümüzdeki aya güzel haberinizi almak duasıylaCok tesekkur ederim son 3 aydir reglim cok degisti sebebjni bende bilmiyorum. Agustosta 10gin once oldum eylul de 5 gun sonra simdide 4 hatta bugumle beraner 5 guj gecikme. Basit kist vardi bekko de o yapiyor bilemedim. Hayirlisi artik nasip degilmis
Ben artık beliritlere kulaklarımı kapadım. Psikolojik olarak da daha rahatım ama hala bir test canavarıyımCok seviyor hem de, her ay belirti aramaktan deli cıkacam
Ben de her ay adet dönemini iple çekiyorum belirsizlik son bulsun diyeBen artık beliritlere kulaklarımı kapadım. Psikolojik olarak da daha rahatım ama hala bir test canavarıyımburda herkes maşaAllah çok sabırlı ben erkenden başlıyorum yapmalara
En kısa zamanda inşaAllah bizler ve bekleyen tüm güzel kardeşlerim içinBen de her ay adet dönemini iple çekiyorum belirsizlik son bulsun diyebakalım şans ne zaman gülecek bize
Bu gecen aylardakiydi örnek icin attım inşallah bu ayki yarınBence 9-10 pik gözüküyor sonrasında çatlamış yumurtan
Benim 25 eylül pikti idrar testi pozitif henüz kan vermedmBenim BAT 12 Ekim
27 Eylül pikti ovulasyon
Cuma günü versem kan çıkarmı?
İkiside aynı koyulukta olunca pik. Pikten yaklaşık 6-24 saat sonra yumurtlama ve çatlama oluyormusBu ovulasyon testlerinde pik diyorsunuz ya tekrar siliklesmeye basladigi günden bir oncesine mi pik diyorsunuz yoksa iki cizgi de aynı koyulukta çıkınca mı? bazen bende iki cizgi arasinda cok az fark oluyor ama ondan sonra da siliklesmeye basliyor. Kafam karışıyor talimatını okuyunca.
Hayırlısı olsun inş. Bİ dhaa ki aya yine beraber takip ederizCok tesekkur ederim son 3 aydir reglim cok degisti sebebjni bende bilmiyorum. Agustosta 10gin once oldum eylul de 5 gun sonra simdide 4 hatta bugumle beraner 5 guj gecikme. Basit kist vardi bekko de o yapiyor bilemedim. Hayirlisi artik nasip degilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?