1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Bende öyle biliyorum ama bazen benim cizgim cok cok az daha silik oluyor c çizgisine göre. Yumurtlamam da bir sorun olabilir mi?
İki cizgi Aynı koyulukta yada daha koyulukta olunca pik.

Eğerki biraz hafif silik olursa negatif demek.
Bide sabah idrarı ile değil. Öğleden akşama kadar yapabiliyosun. 2 saat öncesinde çok su icemicen.

İki cizgi Aynı koyulukta yada daha koyulukta olunca pik.

Eğerki biraz hafif silik olursa negatif demek.
Bide sabah idrarı ile değil. Öğleden akşama kadar yapabiliyosun. 2 saat öncesinde çok su icemicen.
Aynen öyle yapiyorum şöyle gostereyim. Burda siz aynı koyulukta goruyorsunuz net belli olmuyor ama gözle bakinca t cizgisi c ye gore çok cok az daha açık oluyor. Sonrasinda da tamamen siliklesiyor.

Eklentiler

• 1000034276.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 19
Aynen öyle yapiyorum şöyle gostereyim. Burda siz aynı koyulukta goruyorsunuz net belli olmuyor ama gözle bakinca t cizgisi c ye gore çok cok az daha açık oluyor. Sonrasinda da tamamen siliklesiyor.
Bence 9-10 pik gözüküyor sonrasında çatlamış yumurtan

Cok tesekkur ederim son 3 aydir reglim cok degisti sebebjni bende bilmiyorum. Agustosta 10gin once oldum eylul de 5 gun sonra simdide 4 hatta bugumle beraner 5 guj gecikme. Basit kist vardi bekko de o yapiyor bilemedim. Hayirlisi artik nasip degilmis

Cok tesekkur ederim son 3 aydir reglim cok degisti sebebjni bende bilmiyorum. Agustosta 10gin once oldum eylul de 5 gun sonra simdide 4 hatta bugumle beraner 5 guj gecikme. Basit kist vardi bekko de o yapiyor bilemedim. Hayirlisi artik nasip degilmis
Evet kistler gecikmeye sebep olabiliyor. Yapabiliyorsanız haftada 3-4 gün yürüyüş ve ekmek vb gıdaları azaltmakla da fayda görürsünüz kistlerden kurtulmada... İnşaAllah soğan kürü de fayda etmiştir. Önümüzdeki aya güzel haberinizi almak duasıyla

Ben artık beliritlere kulaklarımı kapadım. Psikolojik olarak da daha rahatım ama hala bir test canavarıyım burda herkes maşaAllah çok sabırlı ben erkenden başlıyorum yapmalara
Ben de her ay adet dönemini iple çekiyorum belirsizlik son bulsun diye bakalım şans ne zaman gülecek bize

Benim BAT 12 Ekim
27 Eylül pikti ovulasyon
Cuma günü versem kan çıkarmı?
Benim 25 eylül pikti idrar testi pozitif henüz kan vermedm
İkiside aynı koyulukta olunca pik. Pikten yaklaşık 6-24 saat sonra yumurtlama ve çatlama oluyormus

Hayırlısı olsun inş. Bİ dhaa ki aya yine beraber takip ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…