normalde çoktan pms belirtim başlamalıydı tık yok. göğüsler şişmedi hassaslaşmadı. Duygusallaşmadım sıfır belirti. Bi akıntım oldu pik günlerde o da kurudu bı sabah
Bilmiyorum ki baska ovülasyon testimde yoktu sonrasına bakmadım , iki ihtimal söyledi kızlar ya 2. yumurtlama oluyormus yada gebelik olabiliyormuş ama galiba gebelik olması için hep pik gibi çıkıyormus regl kadaray ben de öyleyiimmhem 28-29 eylülde gördüm hem de 6 ekimde noluyo böyle olunca
benimde elimde başka yok bakamadım. aynı idrarla gebelik yapmıştım negatifti ama bat'a 9 gün vardı. ne olucak acaba şuanBilmiyorum ki baska ovülasyon testimde yoktu sonrasına bakmadım , iki ihtimal söyledi kızlar ya 2. yumurtlama oluyormus yada gebelik olabiliyormuş ama galiba gebelik olması için hep pik gibi çıkıyormus regl kadar
evet evet aynıyız ben de öyleyimBenimde yok bişey bazen sanki kasık bacak ağrım oluyor gibi olmuyor gibi sonra diyorum çok düşünüyorum ondan psikolojik hissediyorum agrı bence
Kızlar böyle pik günlerinde hep yumurtlama akıntısı ya da başka belirtiler yaşıyor musunuz ? Ben akıntıdan anlıyorum ve test yapıyorum. Ben piki gördüğümde bırakıyorum bi kaç gün sonra ovü yapmayı, ay içinde de başka yumurtlama olsa yine akıntıdan anlar mıyım25 Eylül pik 26 eylül pik 4 Ekim pik evet
iki defa yumurtlamis olabilirsin25 Eylül pik 26 eylül pik 4 Ekim pik evet
Ben galiba yarın test yapcamevet evet aynıyız ben de öyleyimyarjnya
evet evet aynıyız ben de öyleyim
ama çok erken yarıınn cumartesiye kadar beklemek lazımBen galiba yarın test yapcam
ayy hiç yapıp moralimi bozmak istemiyorum açıkçası. yapay zekaya göre en erken 11 ekimde yapılsın diyorÖyle mi dersin 10 gün öğrenenler olmuş ondan dedim cumartesidr mantıklı bir gün
Benim BAT 12 EkimKızlar selamlar. Benim bat 1 yada 2 gün kaldı. Cuma kan vermeyi düşünüyorum
sanırım aynı koyulukta oldukları günler pikBu ovulasyon testlerinde pik diyorsunuz ya tekrar siliklesmeye basladigi günden bir oncesine mi pik diyorsunuz yoksa iki cizgi de aynı koyulukta çıkınca mı? bazen bende iki cizgi arasinda cok az fark oluyor ama ondan sonra da siliklesmeye basliyor. Kafam karışıyor talimatını okuyunca.
Evet olabilir ama tek yumurtalığımdan yumurtladıgımı söylemişti bir doktor gerçi bu ihtimalede pek inanmadıgım için doktor değiştirdim ama ona sormamıstımiki defa yumurtlamis olabilirsin
canim bati bekle o zaman belki gebelikte olabilirEvet olabilir ama tek yumurtalığımdan yumurtladıgımı söylemişti bir doktor gerçi bu ihtimalede pek inanmadıgım için doktor değiştirdim ama ona sormamıstım
Hayırlısı valla canım geçen ayda kimyasal oldu ya zaten hiç şey yapmıyorum Gelen Allahtan diyip kabullenip önüme bakıyorum. Hepimiz için inşallah herşey çok iyi olur arkadaşımcanim bati bekle o zaman belki gebelikte olabilir
insallah canim benim hayirlisi ne zaman ise o zaman olsun saglikli olsunlar daHayırlısı valla canım geçen ayda kimyasal oldu ya zaten hiç şey yapmıyorum Gelen Allahtan diyip kabullenip önüme bakıyorum. Hepimiz için inşallah herşey çok iyi olur arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?