1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

bata 1 2 gun var bugun akintimda hafif bi lekelenme gördüm eger goz yanimasi degilse belim ve karnım ağrıyor adet olacakmisim gibi goguslerim aşırı sisti ve hassaslaştı ama dünden beri.goz açamıyorum aşırı uykum halim var muhtemelen regl.oluyorum kalanlara başarılar....

chatgbt olsa hem regli hem gebelik şüphesi der bekle bakalım. benim 5. gün oldu daha olmadı 4. gun test negatıfti. hiç bir belirtim yok karnım bile şiş değil yahu:)

Herkese selamlarrr bat 14 Ekim 30 Eylül catlama günüydü. O gun ve 2 ekimi değerlendirdik.. yumurtlama gününden beri göğüs hassasiyeti ve kasık batmaları oluyor. Dünde inanılmaz bir bel ağrısı yaşadım. Onun dışında herhangi bir belirti yok. Bata 7 gun kala erken gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı. Sizce umut var mıdır?

çok erken ya valla piyasan bu erken gebelik testleri kaldırılsın.

çok erken ya valla piyasan bu erken gebelik testleri kaldırılsın.
Keşkee.. inanılmaz hayal kırıklığı olmuştu ve insan psikolojik olarak herseyi belirti olarak görmeye çalışıyor. 1.5 yıllık evliyim daha ilk kez bu ay korunmadik. Ve insan hemen olsun istiyor.

dodo seni önceki hesabımdan hatırlıyorum benim sıfır belirtim var pms belirtilerimin hiçbirini yaşamıyorum. ovü testinde 2 kere pik gördüm. İlk pike göre bat 14 ekim yarın test yapıp bakmak istiyorum

Merhabalar; Ben 30 yaşındayım yaklaşık 3 yıldır deniyoruzz. Hiç bir sorunumuz yok. İlk denememizde 70 beta ile kimyasal oldum. testler hsg yapıldı sorun yoktu. Sonrasında hiç olmadı 4 kere ilaç çatlatma denedik yok. Artık pes ettim tüp bebek için zeynep kamile gidiyorum evrak topluyorum. Bir şans olsun diye öncesinde Ağustosta hsg çektirdim tekrar ve sağ tüpümün kapalı olduğu önceki devlet hastanesinde çekilen hsg rahim filminin yanlış olduğunu söylediler. Ancak sol açıktı. Yani o kadar karışığım ki. Eylülde regl oldum hatta çok rahat oldum çünkü ben yıllardır ağır adet olanlardanımdır. Göğüs hassasiyetim her olur adet öncesi 10 gün önce falan başlar yani. Ne yapmak lazım bilmiyorum artık tüp bebeğe başlayacağım çünkü sebep yok demeleri ve olmaması beni artık bunalttı. 14ünde adet olacağım göğüs hassasiyetimde 3gündür var gebede kalsam bu belirtilerim tam adet belirtilerim o yüzden geçmeden günüm anlayamam offff zoorr. Allah isteyen ve bakabilecek herkese nasip etsin inşllah bana da dua edin lütfen

Kızlar iki gün arayla uçuk çıktı ben de, ilk defa oluyor bağışıklık düştü ondan mı acaba? Başına gelen var mı? Bir de bu ay yumurtlama dönemimden itibaren sivilcelenmeye başladım.

İnşallah vardır yanılmamışımdır birazdan acilden kan vermeyi düşünüyorum inşallah bakıyorlardır teşekkür ederim

Kızların merhaba,
Ustteki dunki yumurtlama testim. Alttaki bugun. Bugun daha da koyulasir diyordum ama siliklesti ve ben çizgilerin esit oldugu zamani yine goremedim. Dun degil bir onceki gunu degerlendirmistik. Kacirdik mi bu seferkini vallahi ağlayacağım artık

chatgbt olsa hem regli hem gebelik şüphesi der bekle bakalım. benim 5. gün oldu daha olmadı 4. gun test negatıfti. hiç bir belirtim yok karnım bile şiş değil yahu:)
evet chat test yapmadan anlayamazsin belirtilerin her iki doneme de uyumlu diyor, belirtilsrim devam ediyor ara ara adet olacakmisim. gibi hissediyorum kasiklarimda batma artti ama gelen giden yok

dodo seni önceki hesabımdan hatırlıyorum benim sıfır belirtim var pms belirtilerimin hiçbirini yaşamıyorum. ovü testinde 2 kere pik gördüm. İlk pike göre bat 14 ekim yarın test yapıp bakmak istiyorum
benim belirtilerim normal kasik bel adet olacakmis gibi karin agrisi halsizlik uyku hali gogus hassasiyeti maalesef adet ve hamilelik belirtileri olarak aynı ayirt edemiyorum, test yapmayacağım zaten gecikmem olursa anlarim doktorda 5. gunu gel demişti, sabah hafif bi lekelenmem oldu gibiydi bilmiyorum goz yanilmasi da olabilir ayirt edemedim

Keşkee.. inanılmaz hayal kırıklığı olmuştu ve insan psikolojik olarak herseyi belirti olarak görmeye çalışıyor. 1.5 yıllık evliyim daha ilk kez bu ay korunmadik. Ve insan hemen olsun istiyor.
henuz cok erken canim 8 aydir deniyorum hic bir sikintimiz da yok acele etme

Allah hayirlisiyla nasip etsin canim cok zor yillardir bekliyorsun insallah bu ay guzel haberler alırsın

Kızlar iki gün arayla uçuk çıktı ben de, ilk defa oluyor bağışıklık düştü ondan mı acaba? Başına gelen var mı? Bir de bu ay yumurtlama dönemimden itibaren sivilcelenmeye başladım.
bende yumurtlamadan bir hafta sonra sivilcelendim ve kurudu normalde ben adetten temizlenene kadar devam ederdi bu ay devam etmedi

bugunde degerlendir

Daha da koyulasacak diye bekledim bende piki kaçırdım cok üzgünüm
Benim bildiğim pik böyle oluyor. Ekte ekliyorum benim ovulasyonlari. Aynı renkte yada biraz daha koyu olması lazımdı

Eklentiler

• 1000054183.webp
    12 KB · Görüntüleme: 18
  • 1000054188.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 16
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…