benimde laboquicti asla bu kadar koyu olmadı. C çizgim bile açık renkteydi. Testlerde sıkıntı vardı sanırım.Benim bildiğim pik böyle oluyor. Ekte ekliyorum benim ovulasyonlari. Aynı renkte yada biraz daha koyu olması lazımdı
Benimkiler innovita ama ben öğleden sonra yaptım hep aynı saatte. Ve 3 saat öncesinden su icmedim. Böyle sonuç çıktıbenimde laboquicti asla bu kadar koyu olmadı. C çizgim bile açık renkteydi. Testlerde sıkıntı vardı sanırım.
innovitanın testleri daha iyi sanırım. ya da benim bu aldığım testler bozuktu. akıntıdan takip ettim yumurtladığıma eminim ama silik çıkarıyor. C de tam koyu çıkmadı bendeBenimkiler innovita ama ben öğleden sonra yaptım hep aynı saatte. Ve 3 saat öncesinden su icmedim. Böyle sonuç çıktı
Ay güzel haberler alırız inşallah. Yarın sabah kan vereceğim inşallah.innovitanın testleri daha iyi sanırım. ya da benim bu aldığım testler bozuktu. akıntıdan takip ettim yumurtladığıma eminim ama silik çıkarıyor. C de tam koyu çıkmadı bende
Niye peki koyulasmiyor benim. Bende ayni renk olmasi gerek diye bekledimBenim bildiğim pik böyle oluyor. Ekte ekliyorum benim ovulasyonlari. Aynı renkte yada biraz daha koyu olması lazımdı
valla benim bağışıklık düştü sanırım canım uçuk ondan oldu. Çok rahatsız edici hiç sevmemmmbende yumurtlamadan bir hafta sonra sivilcelendim ve kurudu normalde ben adetten temizlenene kadar devam ederdi bu ay devam etmedi
Belkide testlere baslamadan bir gün önce pikti. Umarım genede tutmuştur. Bugunude değerlendir.Niye peki koyulasmiyor benim. Bende ayni renk olmasi gerek diye bekledim
aşkım benimde koyulaşmadı asla innovita gibi , böyle oldu akıntımdan anladım değerlendirdimNiye peki koyulasmiyor benim. Bende ayni renk olmasi gerek diye bekledim
Yok bunlar pik olanlar oncesindekiler zaten silikti. Aklima gelen dunle bugun arasında bir süre pik oldu ve dustu ya da test bozukBelkide testlere baslamadan bir gün önce pikti. Umarım genede tutmuştur. Bugunude değerlendir.
İki gun once ( degerlendirdigim gun yoğun akıntım vardi) dun ve bugun bayağı azaldi. Neyse ben bu ay da elendim galibaaşkım benimde koyulaşmadı asla innovita gibi , böyle oldu akıntımdan anladım değerlendirdim
tamam o pikti muhtemelen hayatımİki gun once ( degerlendirdigim gun yoğun akıntım vardi) dun ve bugun bayağı azaldi. Neyse ben bu ay da elendim galiba
Ayy sende mi hamişsin aynıydı sanırım günlerimizPztesi gördüm bat 4 gün vardı. Cok silikti simdi koyulaşmaya bakıyorm inşallah sağlıkla ilerler
İnşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Darısı isteyen herkese.Kızlar hamileyimyani sanırım âdete bir gün kala kan verdim 77.55 çıktı yarın tekrar vereceğim. İnşaallah sağlıkla ilerler daha önce kimyasal gebelik geçirdim . Dua edin lütfen. Rabbim sizlere sağlıklı gebelik nasip etsin tez zamanda
Amin çiçeğimİnşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Darısı isteyen herkese.
Tebrikler canım inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsinKızlar hamileyimyani sanırım âdete bir gün kala kan verdim 77.55 çıktı yarın tekrar vereceğim. İnşaallah sağlıkla ilerler daha önce kimyasal gebelik geçirdim . Dua edin lütfen. Rabbim sizlere sağlıklı gebelik nasip etsin tez zamanda
Kızlar hamileyimyani sanırım âdete bir gün kala kan verdim 77.55 çıktı yarın tekrar vereceğim. İnşaallah sağlıkla ilerler daha önce kimyasal gebelik geçirdim . Dua edin lütfen. Rabbim sizlere sağlıklı gebelik nasip etsin tez zamanda
Teşekkür ederim sağ olunTebrikler canım inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsinbelirtilerin nelerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?