1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

benimde laboquicti asla bu kadar koyu olmadı. C çizgim bile açık renkteydi. Testlerde sıkıntı vardı sanırım.
Benimkiler innovita ama ben öğleden sonra yaptım hep aynı saatte. Ve 3 saat öncesinden su icmedim. Böyle sonuç çıktı

Benimkiler innovita ama ben öğleden sonra yaptım hep aynı saatte. Ve 3 saat öncesinden su icmedim. Böyle sonuç çıktı
innovitanın testleri daha iyi sanırım. ya da benim bu aldığım testler bozuktu. akıntıdan takip ettim yumurtladığıma eminim ama silik çıkarıyor. C de tam koyu çıkmadı bende

innovitanın testleri daha iyi sanırım. ya da benim bu aldığım testler bozuktu. akıntıdan takip ettim yumurtladığıma eminim ama silik çıkarıyor. C de tam koyu çıkmadı bende
Ay güzel haberler alırız inşallah. Yarın sabah kan vereceğim inşallah.

İnşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Darısı isteyen herkese.

Tebrikler canım inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin belirtilerin nelerdi

İiiii

Ayy evet günlerimiz aynıydı bende yarın kan vereceğim bende daha önce kimyasal yaşamstm 50 cıkmıstı sınra düşmüştü değer. İnşallah saglıkla ilerler eşinize söyledinizmi

Tebrikler canım inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin belirtilerin nelerdi
Teşekkür ederim sağ olun ben tesadüfen test yapmış olmuş ilaç kullanmam gerekiyordu emin olmak istedim. Tek belirtim adet olmadan 2-3 gün önce sancım başlardı bu ay başlamadı garip hafif tatlı bir sancı geldi gitti o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…