Benim ki 32 çıkıp düşmüştü kimyasalda . Evet söyledim o da bende inanamıyoruz hâlâİiiii
Ayy evet günlerimiz aynıydı bende yarın kan vereceğim bende daha önce kimyasal yaşamstm 50 cıkmıstı sınra düşmüştü değer. İnşallah saglıkla ilerlereşinize söyledinizmi
bisey olmaz canim. bugünü de degerlendirseydinDaha da koyulasacak diye bekledim bendepiki kaçırdım cok üzgünüm
hayirli olsun canim saglikla kucagina alKızlar hamileyimyani sanırım âdete bir gün kala kan verdim 77.55 çıktı yarın tekrar vereceğim. İnşaallah sağlıkla ilerler daha önce kimyasal gebelik geçirdim . Dua edin lütfen. Rabbim sizlere sağlıklı gebelik nasip etsin tez zamanda
Aminhayirli olsun canim saglikla kucagina al
Ben göremedim çiçeğim, 5 dakikadan sonra mı çıktı. Erken bence henüz yumurtlaman ne zamandı biliyor musunkızlar 5 gün var adetime varmi sizce akşam 2 kere yemek kokusundan kustum yarın kan vericem nasipse
dpo 7 canimBen göremedim çiçeğim, 5 dakikadan sonra mı çıktı. Erken bence henüz yumurtlaman ne zamandı biliyor musun
En erken dpo 10 -12 de çıkıyor kuzum testtedpo 7 canim
Merhabalar nasılsın bir belirtin var mıayy hiç yapıp moralimi bozmak istemiyorum açıkçası. yapay zekaya göre en erken 11 ekimde yapılsın diyor
merhaba ben de aynı şekilde test yaptım negatif regli beklicemMerhabalar nasılsın bir belirtin var mı
Bende hiç bişey yok
Bu sabah dayanamadım kaset test yaptım negatif bat 15 i gözüküyor am iğnenin 11.günü galiba bu ayda olmadı mutsuzum baya
Kaset testte çıkmayabilir üzülmeyin bende 13.günde çok hafif çıktı. Birkaç gün daha bekleyin. İnşaallah hamilesinizdirMerhabalar nasılsın bir belirtin var mı
Bende hiç bişey yok
Bu sabah dayanamadım kaset test yaptım negatif bat 15 i gözüküyor am iğnenin 11.günü galiba bu ayda olmadı mutsuzum baya
Birdaha ne zaman kan vericeksin. Değerin 77 cıktıgında kaset test nasıl görünüyordu varmı fotosu bende karşılaştırma yapacagımKaset testte çıkmayabilir üzülmeyin bende 13.günde çok hafif çıktı. Birkaç gün daha bekleyin. İnşaallah hamilesinizdir
Bugün sağlık ocağında kan verdim canım.Birdaha ne zaman kan vericeksin. Değerin 77 cıktıgında kaset test nasıl görünüyordu varmı fotosu bende karşılaştırma yapacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?