1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

İiiii

Ayy evet günlerimiz aynıydı bende yarın kan vereceğim bende daha önce kimyasal yaşamstm 50 cıkmıstı sınra düşmüştü değer. İnşallah saglıkla ilerler eşinize söyledinizmi
Benim ki 32 çıkıp düşmüştü kimyasalda . Evet söyledim o da bende inanamıyoruz hâlâ sen şimdi kesin hamile misin diye sorup duruyor

hayirli olsun canim saglikla kucagina al

kızlar 5 gün var adetime varmi sizce akşam 2 kere yemek kokusundan kustum yarın kan vericem nasipse

Eklentiler

• 1000163265.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 30
  • 4d07d0b7-1c9b-4de7-881c-518ed5469cdb-1_all_19306.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 30
hemen çıktı ama çok aşırı silik oglumdada silik le öğrenmiştim 3 gün kala ama bugün migdem dönünce yazayım dedim yarın belli olur artık

Hamile olan arkadaşlara çok sevindim inşallah en kısa sürede kalp atışını da duyup sağlıkla ilerlesinler ben 3 gün var bat a bugün erken gebelik testi yaptım ve sonuç negatif belli ki bu ay da olmadı nasip üzülmüyorum ama belirtiler çok hamileyim gibiydi yani ne bileyim Rabbimin vardır bildiği

ayy hiç yapıp moralimi bozmak istemiyorum açıkçası. yapay zekaya göre en erken 11 ekimde yapılsın diyor
Merhabalar nasılsın bir belirtin var mı
Bende hiç bişey yok
Bu sabah dayanamadım kaset test yaptım negatif bat 15 i gözüküyor am iğnenin 11.günü galiba bu ayda olmadı mutsuzum baya

Kızlar BAT bı geçsin umudinizi kesmeyin. Testlere bakmayın. Gününüz geçince yapın birdaha en güzel dileklerim sizler için.

selam regli 6. gecıktı hala yok :) akıntım başladı ya benım dongum cok değişti eskı donguye gore hesaplıyorum acaba ortalama surem uzamıs olabilir mi? neyse pazara kadar beklıyım.

Bende hiç bişey yok
Bu sabah dayanamadım kaset test yaptım negatif bat 15 i gözüküyor am iğnenin 11.günü galiba bu ayda olmadı mutsuzum baya
merhaba ben de aynı şekilde test yaptım negatif regli beklicem

Bende hiç bişey yok
Kaset testte çıkmayabilir üzülmeyin bende 13.günde çok hafif çıktı. Birkaç gün daha bekleyin. İnşaallah hamilesinizdir

Birdaha ne zaman kan vericeksin. Değerin 77 cıktıgında kaset test nasıl görünüyordu varmı fotosu bende karşılaştırma yapacagım
Bugün sağlık ocağında kan verdim canım.
2.gün olmuş oldu bat 1 gün geçti. Bu şekildeydi ikisini de yaptım inanmayıp . İlk önce awox yaptım sonra laboquick

Eklentiler

• 1000118072.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 6
Ay bnmde dpo fln kac bilmiyorum asla ama sol kasigimda oyle bir sancim var ki anlatamam sanki adetimin ilk gunundeyim daha reglime 5 gun var 15 inde olucam olursa nasipse akintimda var boyle krem rengi mukus yapısında ama bilmiyorum ya gecen ay kimyasal yasadim diye mi bu sekilde yoksa hamilelikmi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…