- 28 Mayıs 2025
- 2.466
- 481
- 38
- 25
Evet cnm insallah var gibi duruyo saglikli ilerlesin de bende yapicama ama ne zmn bilmiom bi kiz var ayni benm gibi kimyasal gecirmis gecen ay bu ay 11 gun gecikmeyle regl olmuş değerlerimiz de ayniymis ins bnm oyle bsiey degildirO zaman vardir mahsallah cnm
Yok yok sen pozitif ol Allah'ın izniyle olacak hep kimyasal olacak diye birşey yokEvet cnm insallah var gibi duruyo saglikli ilerlesin de bende yapicama ama ne zmn bilmiom bi kiz var ayni benm gibi kimyasal gecirmis gecen ay bu ay 11 gun gecikmeyle regl olmuş değerlerimiz de ayniymis ins bnm oyle bsiey degildir
Kiz ben anlamadim yani ondan tekrar pozitif cikmamis ama 11 gun gecikme ne doktor bana erken bile olabilirsjn demistiYok yok sen pozitif ol Allah'ın izniyle olacak hep kimyasal olacak diye birşey yok
Benm deger daha reglim bitmeden sifirlanmisti ztn cnm hemen dustu o yuzden sasirdim o sekilde soylemesine bakaljm test yaparsam derimHer vücut farklı işte başıma gelmedi hiç bir fikrim de yok ilk ay gecikmeli olabiliyor çünkü değer düşmüyor diye ama sonraki aylar bilmiyorum artık seninkide bir test yap eğer negatif ise adeti beklicez yaoacak birşey yok bende bat günü yapacam varsa çıkar yoksa adeti beklerim
evet awox bu zatenYa belli baya hangi test markası ile yaptın avox ile yap o silik bile vermiyor vallahi ben iki aydır kullandım ondan çıkarsa onda bilki var
Ay hadi hayırlı olsun İnşallah sağlıkla ilerlerevet awox bu zatenyalancı pozitiflik hiç yaşamadımm bunda
amiinn inşallah sağlıkla ilerlerÇok sevindim maşallah Allah tamamına erdirsin
Cok geçmiş olsun, allah şifa versin. İmtihan bi şekilde gelip buluyor bizleri ama geçici olsun yeter ki.Kızlar selam benım çocuk seruvenım burda kapandı, Dün eşimi doktora göturduk ıkı bobregının toplam çalşması yüzde 30 yanı ıkısı tek bı böbrek kadar bıle çalışmıyor, bobregın onarımı yok malesef yüzde 10 a düşerse dıyalız, dusmemesı ıçin dıkkat edıcez, böbrek yetmezlıgı 4. Evredeymıs o yüzden esımle ılgılenecem çocuktan vazgectım nasıbımız boyleymıs Rabbim hepınızın kucagını doldursun en yakın zamanda inşallah
Kızlar selam benım çocuk seruvenım burda kapandı, Dün eşimi doktora göturduk ıkı bobregının toplam çalşması yüzde 30 yanı ıkısı tek bı böbrek kadar bıle çalışmıyor, bobregın onarımı yok malesef yüzde 10 a düşerse dıyalız, dusmemesı ıçin dıkkat edıcez, böbrek yetmezlıgı 4. Evredeymıs o yüzden esımle ılgılenecem çocuktan vazgectım nasıbımız boyleymıs Rabbim hepınızın kucagını doldursun en yakın zamanda inşallah
Amin inşallah ALLAH razı olsun Rabbim beterınden korusun çocuk olmasın onada razıyım Rabbim başımdan eksık etmesin eşimiCok geçmiş olsun, allah şifa versin. İmtihan bi şekilde gelip buluyor bizleri ama geçici olsun yeter ki.
Amin canım ALLAH razı olsun öyle hepımızın bı sınavı var bızımkı buymuş Rabbımden gelene hamdolsunhayati rabbim sağlık sıhhat versin inşallah. allah büyüktür inşallah hepsi hallolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?