Ben ilk bebeğimi kaset test ile 3 gün önce öğrenmiştimBugün 9. Gün yaptım ama maalesef yine sonuç yoook . Gerçi kaset testle yapıyorum ama kaset test varsa da adet günü ancak gösterir herhalde
Benim de sizinle aynı, bu sabah test yaptım ama negatif, çok erken yaptım sanırımBat 15 ekimdi 1 gün geçti bekliyorum
Yok ya ben 3 ekimde yumurtladım ama negatif yani kanda verdim olmadıBenim de sizinle aynı, bu sabah test yaptım ama negatif, çok erken yaptım sanırım
Benim 13 ekimde böyle cikti 14 ekimde kan verdim 24 cikti beta iki gündür testlerle takip ediyorum artışı ama hep silik çıkıyo sanki betam düzenli artmiyo gibi sen erken gebelik testi mi yaptin kaset miYa benimde bat 17 ekim ,laboquick ile 15 ekimde baktım negatif çıktı ,sizce erken mi
Muhtemelen beta HCGnin düşmesine göre gecikme oluyor diye düşünüyorumGünaydın canım ben geçen sene haziran ayında kimyasal yaşamıştım sonraki reglim 10 gün gecikmisti o dönem çok araştırmıştım gecikme olabiliyormuş
Yaptım sabah ya negatifHe az kalmis ztn regl gününde mi yapicaksin testi bnm bgn bat daha gelen olmadı
Kesinlikle beklemek lazım bizde dayanamayıp yapıyoruz ben bat 3 gün var yaptım şimdi moralim bozuldu negatiftam 1 hafta gecikme sonucu kan sonucu bu gercekten doktorların dediği 1 hafta bekleyin durumu bence doğru
11. Gün mü ?Ben ilk bebeğimi kaset test ile 3 gün önce öğrenmiştim
Evet tam 11 gün öğrendim 12. Gnde kan testiyle öğrendim11. Gün mü ?
Bende olursa da testle takip edeceğim doktora 8 haftalıkken gideceğim . Kürtaj olduğundaki gebelikte keseyi gördük bebeği kalp atışını bekledim derken defalarca doktora gittimKesinlikle beklemek lazım bizde dayanamayıp yapıyoruz ben bat 3 gün var yaptım şimdi moralim bozuldu negatif
kesinlikle yapilmamali 3 gun gecikmem olmasina ragmen yapmadim test gercekten psikolojik olarak cok yoruyor tavsiye etmiyorum en az 4 5 gun gecikmeni bekle derimCanım ben de cuma günü yaşadım lekelenme İki gün sürdü kesildi. Yarın bat tarihim ben de yapmaya korkuyorum, yapmayacağım o yüzden regl gelsin daha az üzülürüm testte negatif görmektense diye düşünüyorum
Test yapip pozitif gormus muydunTam 1 hafta gecikme sonucu 1 hafta bekledim ve o sekilde kan verdim
Bende bekliyorum daha test yapmadım yapmak istemiyorum suan shshhsBat 15 ekimdi 1 gün geçti bekliyorum
Yapmayacağım canım dpo 16 dayım ben de şu ankesinlikle yapilmamali 3 gun gecikmem olmasina ragmen yapmadim test gercekten psikolojik olarak cok yoruyor tavsiye etmiyorum en az 4 5 gun gecikmeni bekle derim
Bekle bakalim regl olmazsan tekrarla yarin flnYaptım sabah ya negatifyine olmadı sanırım bu ayda
Yok silik bile çıkmadı çıksa yarında yaoacaktim takip edecektim ama artık cumartesi yaparım yada bat günüm pazar o gün yaparım olmazsam sen naptın test yaptinmiBekle bakalim regl olmazsan tekrarla yarin fln
En güzeli yapmamak yapınca motel çöküyor halbuki geç döllenme olabiliyor falan beklemekde fayda var stres yaptiriyorYapmayacağım canım dpo 16 dayım ben de şu an
Yok yapmadim cnm regline varmis bekle o zmn daha erken benm ilk gecikme suan bekliyorumYok silik bile çıkmadı çıksa yarında yaoacaktim takip edecektim ama artık cumartesi yaparım yada bat günüm pazar o gün yaparım olmazsam sen naptın test yaptinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?