• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Bugün dpo 13 oldu kızlar ama prodoctor testim negatif çıktı bu ay asla anlamıyorum geçtiğimiz hafta hep kasık ağrısı yaşadım şöyle bir durum var ben 28 ağustosta en son regl oldum 19 eylülde de yumurtladım 26 Eylül beklenen regl tarihimdi ve olmadım geç yumurtladığım için geciktiğini düşündüm ama hala yok reglim hep düzenliydi hiç şaşmazdı ilk kez böyle birşeyle karşılaşıyorum inanılmaz şaşkınım
valla keset testler ya da diğer erken gebelik testlerine doktorlar bile atın çöpe diyor. regli gununuzu bekleyin gecikirse 6 gün kan verin.

ve unutmayın stres de adeti geciktiriyor.

valla keset testler ya da diğer erken gebelik testlerine doktorlar bile atın çöpe diyor. regli gununuzu bekleyin gecikirse 6 gün kan verin.

ve unutmayın stres de adeti geciktiriyor.
İnşallah öyledir hiç stres yapmıyorum akışına bıraktım bugün beklenen reglimin gecikmesinin 7. Günü

Yaa işte vücuudumuz öyle bir şey ki herkeste aynı olmuyor böyle olup hamile kalanlarda çok oluyor ne bileyim umutlu umutsuzluk arsında gidip geliyorum.. Senin gecikmende var kan testi ver evde hiç uğrasip moralini de bozma ne hikayeler var sonuçta.
Ben test yapsamda gecikmem ne zaman olur bilmiyorum takvimsiz vücuduma göre ovulasyonu değerlendirdim ama tahmini bat 7 8 veya daha geç erken bilmiyorum en son 10 eylulde regl oldum 16 hsg çektirdim 19 da ovulasyonum başladı vücutmdumdan anladım
Az önce Laboquick kaset test yaptım ve negatif :( artık dpo 16-17 falan oldu, çıkmadığına göre umudum kalmadı. İnşallah siz iyi haberler alırsınız:)

Soldaki bugün sağdaki dünkü test pik de olmamış çatlamamış da sanki değil mi, pcos var bende sanki olmadı bu ay
sagdakini pik sayabilirsin canim soldakinde siliklesme var neden olmasin ki bende pcos yok ama temmuzdaki testlerim bu sekildeydi tam pike ulasmadan silikleşti olabiliyor yani umutsuz olma degerlendirdiysen bekleme zamani bu arada bugünü de degerlendir kesin

sagdakini pik sayabilirsin canim soldakinde siliklesme var neden olmasin ki bende pcos yok ama temmuzdaki testlerim bu sekildeydi tam pike ulasmadan silikleşti olabiliyor yani umutsuz olma degerlendirdiysen bekleme zamani bu arada bugünü de degerlendir kesin
Değerlendircem bugün de, pcos var ya piksiz geçince ay direkt eledim bu ayı resmen, biraz da modum düştü yani

dodocum her şeyin kesinlikte vakti var bu denk gelişlerin bile. şukur her sey temiz çıkmış. bu saaten sonra tadını vara vara stresten uzak başlayın:)
iste bende oyle dusunuyordum ama esim sehir disina gidiyor ne zaman geleceği belli degil malesef herseyin vakti var buna inaniyorum 💖🙏🏿

Değerlendircem bugün de, pcos var ya piksiz geçince ay direkt eledim bu ayı resmen, biraz da modum düştü yani
temmuz testim bak olabiliyor yani boyle oglen ve aksam arasindaki fark eleme sakın bu ayi devam :)

Eklentiler

• Screenshot_20250901_150723_WhatsApp.webp
    Screenshot_20250901_150723_WhatsApp.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 28
Bugün dpo 13 oldu kızlar ama prodoctor testim negatif çıktı bu ay asla anlamıyorum geçtiğimiz hafta hep kasık ağrısı yaşadım şöyle bir durum var ben 28 ağustosta en son regl oldum 19 eylülde de yumurtladım 26 Eylül beklenen regl tarihimdi ve olmadım geç yumurtladığım için geciktiğini düşündüm ama hala yok reglim hep düzenliydi hiç şaşmazdı ilk kez böyle birşeyle karşılaşıyorum inanılmaz şaşkınım
1 2 gun icinde olman gerekiyor canim yumurtlama tarihine gore henuz bat yarin gibi görünüyor o yuzden 1 2 gun daha bekle canim

Bat 9 Ekim idrar testlerimde 2. Çizgiyi çok silik gördüğüm için kan testi verdim ama 1.20 çıktı gebelik yok ama aşırı akıntım, kasık ve bel ağrım var. Farklı olan ilgisi var mı bilmiyorum ama ön alt diş etlerim deli ağrıyor. Aşırı uykum var sizce erken kan testi verdiğim için negatif çıkmış olabilir mi. Bu arada bu ay soğan kürü denemiştim akıntım belki o yüzdendir diyorum çünkü bu kadar akıntıyı 29 yaşındayım hiç yaşamadım
yalanci pozitif olabilirler canim bata henuz daha var surekli test yapip strese bogma kendini batı bekle💖🙏🏿

Çünkü ben geç yumurtladım beklenen 19 eylülde yumurtladığım için 26 eylül de regl olmadığımı düşünüyorum evdeki testler negatif çıktığı için

iyi de belki streste baskılıyordur. bence
iste bende oyle dusunuyordum ama esim sehir disina gidiyor ne zaman geleceği belli degil malesef herseyin vakti var buna inaniyorum 💖🙏🏿

o zaman sadece biraz sabır. en doğru zamanda. benimde regli 2 gün kaldı. karnımda ağrı var gelse de yeni aya başlasam :)

Az önce Laboquick kaset test yaptım ve negatif :( artık dpo 16-17 falan oldu, çıkmadığına göre umudum kalmadı. İnşallah siz iyi haberler alırsınız:)
Allah büyüktür regl gelemediği sürece umut vardır, siz yinede haber verin sunucunuzu Rabbim kolaylaştırsın inşallah 🙏

Back
X