• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Benim de 4 gün gecikti son adetim ama geçen ayda öyle oldu ilk kez genelde düzenlidir ama yarım saat önce reglim başlamış sanki hafif kan gelmiş 3 senedir deniyorum nir tedavi uygulamadım ama benim amh 0.93 yaş 36 😔

merhaba bende aynı durumdayım sıkmayın canınızı doktorum bana amh'nın cok onemlı olmadıgını sadece ne kadar vaktımız kaldıgını gosterır dedı. sağlıklı yumurtaların varsa umut her zaman vardır. 3 yıl uzun olmuş tabı ilaçlarla yumurtayı uyarmayı deneyebılırsın. ben gittim femara baslayacaktım ama kıst cıkınca bekledık. bu ayda beklıyorum reglı olunca gıdecegım. yaş 39 1 yıldır denıyoruz bizde

kızlar 5 gün var regle ama sanırım hamileyim bilmiyorum hissiyatım öyle çünkü adete yakın belirtiler geçiyordu ilk defa geçmedi ben cuma sabah ilk idrarla testi yapıcam

canim arkadaşlarım bir kac gundur yogunluktan burada degildim biraz okuyabildim guzel haber alanlara hayirli olsun diyorum umarim guzel devam eder gebeliginiz💖 elenenlerde lutfen üzülmesin bizim mucizelerimiz de kendi zamanlarini bekliyor... bende ve esimde hic bir problem yok ama 8 aydir olmuyor ben stresten oldugunu düşünüyorum bu konuyu cok takiyorum kafama bence artik takmayacagim sizede tavsiye ederim, bat normalde 14 ekimdi ama 2 3 gun tahmini erken yumurtladim bu yuzden tahmini bat 10 11 ekim civari, 29 ekimde hsg cektirmistim 3 gun kanamam oldu ve iliski yasakti antibiyotik de kullandim, agrim yoktu 2 3 gun sonrasında inanilmaz kasik batmasi yasamaya basladim sol kasıkta bir hafta kadar sürdü 1 2 gundur de yok akinti artisi yasadim goguslerim sisti ve agriyor ozellikle sol gogsum, ama bu ay hic umudum yok yumurtlamam ile hsg cekimim ayni doneme denk geldi tabiki nasip ama insanin kafasi rahatken daha kolay oluyormuş

canim arkadaşlarım bir kac gundur yogunluktan burada degildim biraz okuyabildim guzel haber alanlara hayirli olsun diyorum umarim guzel devam eder gebeliginiz💖 elenenlerde lutfen üzülmesin bizim mucizelerimiz de kendi zamanlarini bekliyor... bende ve esimde hic bir problem yok ama 8 aydir olmuyor ben stresten oldugunu düşünüyorum bu konuyu cok takiyorum kafama bence artik takmayacagim sizede tavsiye ederim, bat normalde 14 ekimdi ama 2 3 gun tahmini erken yumurtladim bu yuzden tahmini bat 10 11 ekim civari, 29 ekimde hsg cektirmistim 3 gun kanamam oldu ve iliski yasakti antibiyotik de kullandim, agrim yoktu 2 3 gun sonrasında inanilmaz kasik batmasi yasamaya basladim sol kasıkta bir hafta kadar sürdü 1 2 gundur de yok akinti artisi yasadim goguslerim sisti ve agriyor ozellikle sol gogsum, ama bu ay hic umudum yok yumurtlamam ile hsg cekimim ayni doneme denk geldi tabiki nasip ama insanin kafasi rahatken daha kolay oluyormuş

dodo hoşgeldın bende bugun yazacaktım nerelerde diye. :) off pskılojık zaten hersey vucudu acayıp kıtlıyor doktor son gıttıgımde hormonların en buyuk duşmanı stres demıstı. ılgılenek bırseyler bulfalan demıstı.

buarada 8 ay normal bir süre korunma durumuna bakarak ta max. 1 yıldan sonra oluyor genelde gebelık ama tabı ınsallah o vakte kalmaz.

bende beklemedeyım. reglı 4. gun gecıkme bugun ama umudum yok sogan kuru yapmıştım bir de gecen ayda aynı olmuştu 5 gun gecıktım sonra oldu. muhtemelen yıne oyle. zaten hiç bir belirtim de yok.
allah hepımızın gonlune gore versın. buarada 6 ayı gectıgı ıcın dıyorum multıvıtamın kullanıyor musun ya da herhangı bır takvıye.

Ben hayal mi görüyorum çift çizgi mi var 🥹 yarın âdet günüm test awox

Eklentiler

• 1000117892.webp
    1000117892.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 92
9 ay oldu canm ama 9 yıl gbı oldu sanki bak bu saat oldu uyuyamıyorum kalbim sıkışıyor sanki çıkmazın içindeyim gibi bu defa çok başka üzüldüm bekledım test yapmadım ama sonuç yine hüsran😔
Aynı senin durumundayım bende cnm. İşe bile gitmedim bugün. Bu ay çok farklı idi sanki. Ama olmadı işte yine rabbimden hmut kesilmez tatlım üzülme.

Sabrınıza hayran kaldım 😃

hahah ya cunku gecen ay oyle bır umutlendım kı 5. gun gecıktım. test yaptım yalancı pozıtıf gordum. sonra kan verdım negatıf. bır de 3 aydır reglım de duzensızlestı. bır ara 10 gun once oldum ertesi ay 5 gun sonra bu ayda gecıktı gebelık pek ıhtımal vermıyorum. kıst vardı bellı kı ondan gecıkıyor.

hahah ya cunku gecen ay oyle bır umutlendım kı 5. gun gecıktım. test yaptım yalancı pozıtıf gordum. sonra kan verdım negatıf. bır de 3 aydır reglım de duzensızlestı. bır ara 10 gun once oldum ertesi ay 5 gun sonra bu ayda gecıktı gebelık pek ıhtımal vermıyorum. kıst vardı bellı kı ondan gecıkıyor.
İnşaAllah vücut kisti atmıştır son reglde ve gebelik vardır bu defa ondan gecikiyordur.

Kızlar selam bat 9 ekim belirti yasamaya baslayınca süphelenip test yaptım 6 ekim ve 7 ekim olarak ilk yaptığım test early prediactor dü eklicem onu dünde 7 ekimde yani ınnovita ovulasyon testlerimin icinde çıkan gebelik testinide dün yaptım bir bakar mısınız sanırım var bir sey fotolarda kalite biraz düsüyor ama canlıda daha belirgin

Eklentiler

• IMG_9282.webp
    IMG_9282.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_9254.webp
    IMG_9254.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_9252.webp
    IMG_9252.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_9280.webp
    IMG_9280.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 37
  • F73A9CA4-7406-4319-806C-3CAC4ACA32F0.webp
    F73A9CA4-7406-4319-806C-3CAC4ACA32F0.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 37
  • 8EB4F341-2D6B-454F-8128-23CDB52F1D3A.webp
    8EB4F341-2D6B-454F-8128-23CDB52F1D3A.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 33
  • 7CBDC6FD-7FA2-490F-A666-63DD99FB0896.webp
    7CBDC6FD-7FA2-490F-A666-63DD99FB0896.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 31
  • 0BFFD478-7A00-4369-894A-ED8BD527582D.webp
    0BFFD478-7A00-4369-894A-ED8BD527582D.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 64
İnşaAllah vücut kisti atmıştır son reglde ve gebelik vardır bu defa ondan gecikiyordur.

yaa cok tesekkur ederım ınsallah. bir de heh soğan kuru yaptım 10 gunluk oda gecıktırıyor yazmıslar. yanı negatıf olması ıcın cok sebebp var:)

Kızlar selam bat 9 ekim belirti yasamaya baslayınca süphelenip test yaptım 6 ekim ve 7 ekim olarak ilk yaptığım test early prediactor dü eklicem onu dünde 7 ekimde yani ınnovita ovulasyon testlerimin icinde çıkan gebelik testinide dün yaptım bir bakar mısınız sanırım var bir sey fotolarda kalite biraz düsüyor ama canlıda daha belirgin
Fotoğraflarda kalite düsüyor bu arada canlıda daha net görünüyolar birde ilk idrarla yapmadım ama 6 ekimde daha silikken 7 de daha belirgindi beta artısı oluyor diye düsünmek istiyorum

Back
X