• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Fotoğraflarda kalite düsüyor bu arada canlıda daha net görünüyolar birde ilk idrarla yapmadım ama 6 ekimde daha silikken 7 de daha belirgindi beta artısı oluyor diye düsünmek istiyorum

gonderdıgın fotolarda cıft cızgı hep var. hayırlısı olsun ınsallah. reglı kac gun gecıktı ya da gecıktı mı . gecıkmedıyse gecıkmesını bekleyıp pyle kan verın bece.

Soğan kürü rahmi tamamen temizliyormuş ya acaba bu temizliği ilk reglle mi atıyor vücuttan? Ama eğer mesela rahmi temizlerken kisti eritti ise yumurta oluşunca da gebelik önünde bir engel kalamamalı. Soğan kürünü duydum ama hiç denemedim. İlla yapınca regl olunur mu çok da anlamlı gelmiyor ama...
yaa cok tesekkur ederım ınsallah. bir de heh soğan kuru yaptım 10 gunluk oda gecıktırıyor yazmıslar. yanı negatıf olması ıcın cok sebebp var:)

Kızlar selam bat 9 ekim belirti yasamaya baslayınca süphelenip test yaptım 6 ekim ve 7 ekim olarak ilk yaptığım test early prediactor dü eklicem onu dünde 7 ekimde yani ınnovita ovulasyon testlerimin icinde çıkan gebelik testinide dün yaptım bir bakar mısınız sanırım var bir sey fotolarda kalite biraz düsüyor ama canlıda daha belirgin
Bence net var inşaAllah sağlıkla yükselir...

1 Gun kalmış koyuluk 1 gun oncesıne uygun bence:) gercı valla bu testler son zamanlarda cok yanıltıcı ama kan verın bence kafanız rahat etsın.
ilk idrarla yapmadım bu arada testleri normal aksam öyle yaptım 6 ekimde yaptğım belli ama dah silikti dün yaptğım daha belirgindi cevremden bir kaç kişi beta yükselirken koyulasmaya artar dediler kan icin gecikme beklicem en azından 5 gün falan

Bata 3 gün kaldı bugün midem bulanıyor

Kızlar ya eşime test aldırdım oradaki kadın bi tek şikayet bundan gelmedi diye Days doctor vermiş yaptım şimdi anında çıktı ama nasıl güveniyim ki

Eklentiler

• IMG_3388.webp
    IMG_3388.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar ya eşime test aldırdım oradaki kadın bi tek şikayet bundan gelmedi diye Days doctor vermiş yaptım şimdi anında çıktı ama nasıl güveniyim ki
Fotoğraf kaynaklı göremedim sanırım en güvenilir kan testi eğer adetiniz geçtiyse ben bu ay hiç test yapmadım

Canım göremedim ama önemli olan senin çıplak gözle görmen burada çok düşüyor kalite inşallah sonuç istediğim gibidir bu testi daha önce kullandım bir sıkıntı yaşamadım ama daha tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilirler tabi

Back
X