Amin inşaallah çok teşekkür ederimGeçmiş olsun bence var awox bu şekilde iken yanılmıyor ve hemen çıktıysa çizgi.. İnşaAllah sağlıkla kucağınıza alırsınız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşaallah çok teşekkür ederimGeçmiş olsun bence var awox bu şekilde iken yanılmıyor ve hemen çıktıysa çizgi.. İnşaAllah sağlıkla kucağınıza alırsınız![]()
Fotoğraflarda kalite düsüyor bu arada canlıda daha net görünüyolar birde ilk idrarla yapmadım ama 6 ekimde daha silikken 7 de daha belirgindi beta artısı oluyor diye düsünmek istiyorum
henüz gecikmem yok bat 9 ekim beklemedeyimgonderdıgın fotolarda cıft cızgı hep var. hayırlısı olsun ınsallah. reglı kac gun gecıktı ya da gecıktı mı . gecıkmedıyse gecıkmesını bekleyıp pyle kan verın bece.
1 Gun kalmış koyuluk 1 gun oncesıne uygun bence:) gercı valla bu testler son zamanlarda cok yanıltıcı ama kan verın bence kafanız rahat etsın.henüz gecikmem yok bat 9 ekim beklemedeyim
yaa cok tesekkur ederım ınsallah. bir de heh soğan kuru yaptım 10 gunluk oda gecıktırıyor yazmıslar. yanı negatıf olması ıcın cok sebebp var:)
Bence net var inşaAllah sağlıkla yükselir...Kızlar selam bat 9 ekim belirti yasamaya baslayınca süphelenip test yaptım 6 ekim ve 7 ekim olarak ilk yaptığım test early prediactor dü eklicem onu dünde 7 ekimde yani ınnovita ovulasyon testlerimin icinde çıkan gebelik testinide dün yaptım bir bakar mısınız sanırım var bir sey fotolarda kalite biraz düsüyor ama canlıda daha belirgin
Teşekkür ederimya cok gecmıs olsunnn. neyse beklemen de ıyı en azından beta yuksek gorursun :)
sizinle günümüz aynıydı bende lekelenme oldu iki gün bugün bitti. Sizde durumlar nediramin amin amin. benimde regli 4. gun gecıktı bugun 6. gune kadar bekleyecegım :)
ilk idrarla yapmadım bu arada testleri normal aksam öyle yaptım 6 ekimde yaptğım belli ama dah silikti dün yaptğım daha belirgindi cevremden bir kaç kişi beta yükselirken koyulasmaya artar dediler kan icin gecikme beklicem en azından 5 gün falan1 Gun kalmış koyuluk 1 gun oncesıne uygun bence:) gercı valla bu testler son zamanlarda cok yanıltıcı ama kan verın bence kafanız rahat etsın.
amin insallah dualarım hep yöndeBence net var inşaAllah sağlıkla yükselir...
çizgi görünüyo kan verin, hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallahBen hayal mi görüyorum çift çizgi mi varyarın âdet günüm test awox
Yaa hoşgeldınn okurseverr benım 4. gun gecıkmedeyım ama alt karın agrım var hafıf hafıf sonra gecıyor. beklıyorum bakalım olursa 1 2 gune olur bakalım.sizinle günümüz aynıydı bende lekelenme oldu iki gün bugün bitti. Sizde durumlar nedir
test yapmısmıydın sen kan ya da ıdrarsizinle günümüz aynıydı bende lekelenme oldu iki gün bugün bitti. Sizde durumlar nedir
Fotoğraf kaynaklı göremedim sanırım en güvenilir kan testi eğer adetiniz geçtiyse ben bu ay hiç test yapmadımKızlar ya eşime test aldırdım oradaki kadın bi tek şikayet bundan gelmedi diye Days doctor vermiş yaptım şimdi anında çıktı ama nasıl güveniyim ki
Buraya yükleyince kalitesi bozuluyor evde öğrenmeden kana gitmek istemiyorumFotoğraf kaynaklı göremedim sanırım en güvenilir kan testi eğer adetiniz geçtiyse ben bu ay hiç test yapmadım
Fotoğraf kaynaklı göremedim sanırım en güvenilir kan testi eğer adetiniz geçtiyse ben bu ay hiç test yapmadım