• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

var dimi

Eklentiler

• IMG_20251008_125528.webp
    IMG_20251008_125528.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20251008_125513.webp
    IMG_20251008_125513.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar cizgiye bakar mısınız catlamanin 10. Günü

Eklentiler

• 27427.webp
    27427.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 55
12 dpo daysan regline en fazla 3 4 gun var 1 2 gun geecikme payi verirsen oda, bence yarin sabah yap canim
aslında şöyle bu benim biraz kafamı karıştıran bir durum oldu benim döngüm normalde 27-28 gün sürüyor canım ovulasyon testinde 25 ve 26 Eylül pik gördüm 27 eylülde silik gördüm Beklenen adet tarihim 13 Ekim o yüzden kafam karıştı dpo günümü mü yanlış hesaplıyorum eğer doğru ise beklenen reglim dpo 17de falan oluyor :D

Benim yumurta 30 eylülde çatladı sanırım doktora 1 ekimde gittim çatlamış sıvı var dedi. Bat 15 ekim benimde. Belirtilere inanmıyorum ben daha önce her şeyi yaşadım. Mide bulanması, baş dönmesi, kasıkta iğne batması, ateş basması kesin hamileyim dediğimde bile regl oldum. O yüzden belirti kovalamıyorum inşallah tez zamanda kavuşuruz bebeklerimize. Testi ne zaman yapacaksın sen?
Valla cnm ayni seyleri bende yasadim yani kesin hamileyim dedigim ay gunumden once oldum gecen ay da kimyasal yasadim doktor deneyebilirsiniz sorun olmaz dedi bakalim ne olucak ben gecikmeyi beklicem cnm erken yapmak istemiyorum suanlik sen ne zmn yapicaksin

Valla cnm ayni seyleri bende yasadim yani kesin hamileyim dedigim ay gunumden once oldum gecen ay da kimyasal yasadim doktor deneyebilirsiniz sorun olmaz dedi bakalim ne olucak ben gecikmeyi beklicem cnm erken yapmak istemiyorum suanlik sen ne zmn yapicaksin
Ben de 17 veya 18 ekimde yapmayı planlıyorum

Merhabalar benimde 30 eylülde çatladı
15 Ekimde bat tarihim ne zaman test yapacağımı bilmiyorum siz ne yapmayı düşünüyorsunuz

5 ekim erken olabilecek bir tarih canım regl gecikmesini bekleyelim kesin negatif poızitif diyebilmek için
Aslında kendi döngüme göre şuan 3 gün gecikti adetim ama heralde artık ayın 10unda erken gebelik testinde çıkar olsa

Şimdi gördüm mesajınızı ben sabırsızlanıyorum galiba 13 ünde yapsam mı diye düşünüyodum

Yumurtlama gününden sonra kupkuruyum ben hiç akıntım yok, sizde de öyle mi kızlar? Yoksa bende bi gariplik mi var
Bendede aynı oldu cnm kuruluk var şu anda yumurtlamadan sonra ama kasikda sancılar var sanki böyle çişe sıkışırsinda kasiklar ağrır ya öyle bir agri oluyor ara ara

Back
X