- 12 Ağustos 2025
- 408
- 132
- 18
Mahsallah kaç gün gecikmeSelam kızlar gecen testimi paylasmıstım sizinle zaten bugün kan verdim 2.678,95 cıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mahsallah kaç gün gecikmeSelam kızlar gecen testimi paylasmıstım sizinle zaten bugün kan verdim 2.678,95 cıktı
test yapsaydin canim lekelenmem varsa ve pozitifse doktora giderdin erkendenİnşallah 2 gün geciktim hafif karnım ağrıyor ve akıntımda kahvelik vardı böyle olduğumda kimyasal olmuştum varsa umarım tutunur. Ancak çok ince sızıda karnım ağrıyor o yüzden şüpheliyim
canim evet regl oldum maalesef, cok hafif lekelenmem oldu once bir kerelik sonra 2 gun kesildi sonra kahvernegi akintim oldu yine kesildi ertesi gun aksamina kadar sonra tekrar hafif basladi 3. gunun aksaminda cogaldi bugun kanamam basladi ama kanama demeye bin şahit ister afedersin boyle kopkoyu kahvernegi camur gibi
eger yumurtlamami dogru hesapladiysam 3 gun gecikmem oldu sonrasinda 3 gunde lekelenmemKaç gün gecikme oldu dodo
He az kalmis ztn regl gününde mi yapicaksin testi bnm bgn bat daha gelen olmadı19ekim
Ya benimde bat 17 ekim ,laboquick ile 15 ekimde baktım negatif çıktı ,sizce erken miMelisa seni gecen aydan hatirliyorum yumurtlama ve bat tarihimiz ayniydi bu ayda ayni benjmde bat 17 ekim bu sabah iki farkli markayla test yaptim silik cikti ama pek güvenemiyorum bu testlere kaset olan certain digeri days comfort akşam bi daha yapıcam yine silik çıkarsa yarin kan vericem sende yarın sabah yap bıtane varsa eğer çok silik de olsa cikiyo
Geçen döngüde kimyasal yaşadım ama beklenen adette (15 eylül) oldum Benimde şuan gecikmenin 3. günü ama hiç lekelenme yok bembeyaz yada sarımsı akıntı var sadece acaba beta hcg 25 ekimde düşmüştü artık o yüzden yumurtlamam mı kaydıda reglim gecikti bilemiyorum dün akşam test yaptım awox negatifdi olsa çıkarmıydı bilemedim günlerim karman çorman olducanim evet regl oldum maalesef, cok hafif lekelenmem oldu once bir kerelik sonra 2 gun kesildi sonra kahvernegi akintim oldu yine kesildi ertesi gun aksamina kadar sonra tekrar hafif basladi 3. gunun aksaminda cogaldi bugun kanamam basladi ama kanama demeye bin şahit ister afedersin boyle kopkoyu kahvernegi camur gibi
muhtemelen betam geç düştüğü icin yumurtlaman aksamış olabilir, ama zaten bu ay cogu kisi gecikme yaşamış muhtemelen hava degisiminden kaynaklıGeçen döngüde kimyasal yaşadım ama beklenen adette (15 eylül) oldum Benimde şuan gecikmenin 3. günü ama hiç lekelenme yok bembeyaz yada sarımsı akıntı var sadece acaba beta hcg 25 ekimde düşmüştü artık o yüzden yumurtlamam mı kaydıda reglim gecikti bilemiyorum dün akşam test yaptım awox negatifdi olsa çıkarmıydı bilemedim günlerim karman çorman oldu
Çok haklısın canımmuhtemelen betam geç düştüğü icin yumurtlaman aksamış olabilir, ama zaten bu ay cogu kisi gecikme yaşamış muhtemelen hava degisiminden kaynaklı
Canım test yapmış mıydın? Kimyasal olabilir mi?canim evet regl oldum maalesef, cok hafif lekelenmem oldu once bir kerelik sonra 2 gun kesildi sonra kahvernegi akintim oldu yine kesildi ertesi gun aksamina kadar sonra tekrar hafif basladi 3. gunun aksaminda cogaldi bugun kanamam basladi ama kanama demeye bin şahit ister afedersin boyle kopkoyu kahvernegi camur gibi
Tam 1 hafta gecikme sonucu 1 hafta bekledim ve o sekilde kan verdimMasallah kiz kac gun gecikmen var
tam 1 hafta gecikme sonucu kan sonucu bu gercekten doktorların dediği 1 hafta bekleyin durumu bence doğruMahsallah kaç gün gecikme
Teste ne zaman pozitif görmüştünüz?Tam 1 hafta gecikme sonucu 1 hafta bekledim ve o sekilde kan verdim
olabilir ama test yapmadim bu sefer yapmamaya karar verdim iyiki de yapmadimeger pozitif gorseydim cok üzülürdüm boyle daha az üzüldüm umudum bu ay yoktu zatenCanım test yapmış mıydın? Kimyasal olabilir mi?
Canım ben de cuma günü yaşadım lekelenme İki gün sürdü kesildi. Yarın bat tarihim ben de yapmaya korkuyorum, yapmayacağım o yüzden regl gelsin daha az üzülürüm testte negatif görmektense diye düşünüyorumolabilir ama test yapmadim bu sefer yapmamaya karar verdim iyiki de yapmadimeger pozitif gorseydim cok üzülürdüm boyle daha az üzüldüm umudum bu ay yoktu zaten
regl günü ve 4 gün gecikmelerde cubuk testi yaptım regl gününde daha hafifti ama görünür cıkmıstı 4 gün gecikmede baya belirgin cıktı kan vermek icinde 1 haafta gecikme bekleyerek kan verdim cünkü daha önce 3 gün gecikme yasayarak kimyasal gebelik yasadım bu sefer o yüzden 2 hafta olmasını bekledim doktorumda aynı sekilde 1 hafta bekle demiştiTeste ne zaman pozitif görmüştünüz?
Sağlıcakla kucağına al canım tebrik ederim çokregl günü ve 4 gün gecikmelerde cubuk testi yaptım regl gününde daha hafifti ama görünür cıkmıstı 4 gün gecikmede baya belirgin cıktı kan vermek icinde 1 haafta gecikme bekleyerek kan verdim cünkü daha önce 3 gün gecikme yasayarak kimyasal gebelik yasadım bu sefer o yüzden 2 hafta olmasını bekledim doktorumda aynı sekilde 1 hafta bekle demişti
Günaydın canım ben geçen sene haziran ayında kimyasal yaşamıştım sonraki reglim 10 gün gecikmisti o dönem çok araştırmıştım gecikme olabiliyormuşGeçen döngüde kimyasal yaşadım ama beklenen adette (15 eylül) oldum Benimde şuan gecikmenin 3. günü ama hiç lekelenme yok bembeyaz yada sarımsı akıntı var sadece acaba beta hcg 25 ekimde düşmüştü artık o yüzden yumurtlamam mı kaydıda reglim gecikti bilemiyorum dün akşam test yaptım awox negatifdi olsa çıkarmıydı bilemedim günlerim karman çorman oldu