- 27 Şubat 2017
- 461
- 159
- 33
- 39
- Konu Sahibi asii nuran
-
kreşleri bir araştırman lazım bence.Merhaba hanımlar;
Çalışıyorum bebeğime annem bakıyor.Annemle aynı şehirde değiliz.Sırf bebeğime bakmak için bizde kalıyor.Bütün düzeni bozuldu kadının.Tabi bizimde.Bakıcılar da fazla para istiyorlar.Zaten aldığım asgari ücret bakıcıya verdiğim zaman bişey kalmıyor.
Annemde hiç mutlu değil bizimle yaşamaktan.Evimi özlüyorum baban yalnız kaldı diyor.Çık işten kendin bak diyor.Sizce 1,5 yaş kreş için küçük mü?
İçim hiç el vermiyor ama mecburum da gerçi kreşlerde pahalı ama ne yapabilirim sizce?
Vicdan yapıyorum hemde çok bakıcılar 850-900 arası dedilerkreşleri bir araştırman lazım bence.
iyi bir yer bulabilirsen neden olmasın.
ama illaki sorunlar olacak.
yaşı küçük aslında .
ama veren de çok bu yaşlarda.
bakıcı bulabilsen aslında 1 sene daha evde bakılabilse.
ne civarda ücret istiyor bakıcılar hiç araştırdın mı?
yakın çevreede komşulardan filan bakabilecek kimse yok mu?
Çalışan anne olmak çok zor çok üzülüyorum acaba doğru mu yapıyorum diye bebeğiniz etkilendi mi olumlu veya olumsuz deneyimlerinizi anlatırmısın çok ihitiyacım varValla canım iyi bir yere denk gelirseniz neden olmasın?
Benim kızıma da annem bakıyordu yeğenim aniden vefaat edince (iş kazası) şartlar elvermedi.
15. ayındaydı kızım kreşe başlayınca çok şükür iyi bir kurumdu.
Şimdi 4,5 yaşında.(hatta bu durumla ilgili benimde burada konum mevcut)
İnşallah sizin için ve çocuğunuz için güzel bir yer olur hayırlısıyla.
inşallah benimde öyle olurBen de 2 yaşından önce gönderdim..
Amaanneyim83 ün dediği gibi kreşi çok çok iyi seçmeniz gerekiyor..
Annemle birlikte yaşadığımız halde gönderdim ben..
İyi ki de göndermişim..
Disiplinli, kurallara uyan şu anda da çok başarılı bir öğrenci Allah nazarlardan saklasın..
Evet isteksiz bakıyor şuan kaç yaşında çocugunuzKızım krese başladığında 13 aylıktı. Bakicimkz pat diye bırakınca mecburen verdim krese ama ben kizimda problem yaşamadım. Kreş öğretmenimiz çok iyi çok anaç, sevgisini doya doya yaşatıyor çocuklara. Avantajları da oldu erken konuştu yemeğini kendi yer tuvaleti 3 günde öğrendi vs vs. Kreş öğretmeni j iyi seçerseniz sorun olmaz bence. Ayrıca anneanne isteksiz bakıyor şu durumda kreş her şekilde daha mantikli
edemicem diyor maalesefKucük bir yaş kreş için.buyuk sorunlar yaşarsınız.annen bir sene daha sabredemez mi?bakicılara da guven olmuyor.
Canım benim kızım çok erken konuşmaya başlamıştı.İyice aktif fazlasıyla sosyal bir çocuk oldu şimdi.Çalışan anne olmak çok zor çok üzülüyorum acaba doğru mu yapıyorum diye bebeğiniz etkilendi mi olumlu veya olumsuz deneyimlerinizi anlatırmısın çok ihitiyacım var
Yakın sehirler mi peki?edemicem diyor maalesef
evet bende çok üzülüyorum nasıl bu pikikolojiden çıkıcam bilemiyorum sani kötü bi yere bırakıyormusum gibi öyle değil biliyorum ama öyle geliyor nedenseCanım benim kızım çok erken konuşmaya başlamıştı.İyice aktif fazlasıyla sosyal bir çocuk oldu şimdi.
WC eğitimini erkenden bitirdik mesela.Malum kreşte tuvalete gidenleri görüyordu heveslendi 20 aylıkken bıraktık bezi.
Sonra ince motor becerileri çok iyi.Kesme yapıştırma vs etkinlikleri çok seviyor.
Televizyon izlemez küçüklüğünden beridir.Ama ver eline bisikleti cirit atsın.
Ben sadece çalışan bir anne olarak haliyle üzüldüm.
Tek dezavantajı ilk sene biraz hasta olma oranları yüksek oluyor ama 2. sene vücut bağışıklık kazandığı için o dönem çabuk atlatılıyor.
hayır değilYakın sehirler mi peki?
İşe bir süre ara verme imkanınız var mi?sonra da geri dönme?ortalık sapık dolu.kimseye güvenilmiyor artık.hayır değil
Evet ama sonra alışıyor insan.Mecburiyet olunca alışma çabuk oluyor.evet bende çok üzülüyorum nasıl bu pikikolojiden çıkıcam bilemiyorum sani kötü bi yere bırakıyormusum gibi öyle değil biliyorum ama öyle geliyor nedense
4 yaşında şu anEvet isteksiz bakıyor şuan kaç yaşında çocugunuz
ama çalışmaya devam edeceksen mecbursun.Vicdan yapıyorum hemde çok bakıcılar 850-900 arası dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?