- 26 Şubat 2008
- 2.683
- 3.911
- 373
- 37
- Konu Sahibi asii nuran
-
sizinel iletişimi nasıl herkez soğur senden diyolar4 yaşında şu an
evet elime pek bişey kalmıcak ne yapıcam kararsızımZaten asgari ücretle çalışıyormuşsunuz.
Kreşe paranın çoğu gidecek.
Onun yerine ne siz yıpransanız ne de çocukta aklınız kalsa.
Çocuk varken çalışmaya devam edilecekse, karşılığında değecek kazanç varsa devam edilmesi görüşündeyim.
+1 geziler,kırtasiye ücretleri vs derken muhakkak ek masraflar oluyor.Aldığınız ücrete değmeyecek çalışmanız.
İyi bir kreş olsun derseniz hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama yine 700-800 civarı olacak. Yol parasıydı, bilmem neyiydi aynı hesap.
Çocuk kreşe başladığı ilk zaman sık hastalanacak ister istemez..
işi bırakıp ilgilenebilecek misiniz?
Hiç araştırmadım açıkcası kres fiyatlarını elime bişey kalmıcak kesinBenim kızım 29 aylık başladı kreşe. Neredeyse iki ay olacak bugün ilk defa ağlamadan okula girdi. Zor bir süreçti ama yapacak bir şey yoktu. Sizin bulunduğunuz şehirde kreş ücretleri nedir bilmiyorum ama ben aylık 850 TL. veriyorum. Asgari ücretten elinize ne kalır ki ? Annenizin bakmaya devam edeceği şekilde çözümler arayın bence.
oooo baya pahalıymışKreş fiyatları da yüksek ki
Oğlumun okulu geçen sene 1000 civarı idi bu sene asgari ücrete yaklaşmıştır
işten izin alamam açıkcası iş bulamam diye korkuyorum burayı zor buldum çünkü+1 geziler,kırtasiye ücretleri vs derken muhakkak ek masraflar oluyor.
bebeğiniz orda mı kalıyor duruyor mu pekibenıdme aılem bakıyor sartlar esıt dıyelım onlarda bızım bulundugumuz sehırde yasamıyorlar yanımıza yerlestıler , ben çalışmak zorundayım borc harc var ustume ev kredısı var esımın maası yetmez tek kalsa, ama bızımkıler gonulluler bakmaya...
su an 13 aylık bana kalsa 1,5 yas gıbı krese vermeyı planlıyordum ama ısler degıstı kres yas sınırı degıstırıldı vs derken sımdıkı plan bır yıl daha boyle ıdare etmek ama seneye sonbahar donemı yanı 2018 ekım gıbı krese verecegım...
o zaman 2,5 yasında olacak bence ıdeal yas cunku kendını ıfade edebılecek ıyı kotu yemek yıyecek ve tuvaletını soyleyecek aya gelmıs olacak...
mumkunse babanda gelsın yanınıza arada memlekete gıt gel yapsınlar emmıyorsa bızımkıler kızımıda alıp arada gıdıyorlar bır hafta on gun kalıp gelıyorlar kızım zaten emmıyor ve onlara alıskın kalıoyor sorun olmuyor memleket yakın zaten 1 saat ama annenız ıcınde durum zor ayrı gayrı kadın haklı yanı, yada mumkunse kv yakında ıse donusumlu baksınlar, olmadı bakıcı ılk etapta en azından bır yıl daha mantıklı ...
evet çok haklısınızZaten asgari ücretle çalışıyormuşsunuz.
Kreşe paranın çoğu gidecek.
Onun yerine ne siz yıpransanız ne de çocukta aklınız kalsa.
Çocuk varken çalışmaya devam edilecekse, karşılığında değecek kazanç varsa devam edilmesi görüşündeyim.
Anladım ama inanın okul aidatıni ödemekle bitmiyor masraflar.işten izin alamam açıkcası iş bulamam diye korkuyorum burayı zor buldum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?