- 6 Aralık 2010
- 6.158
- 1.549
- 373
- Konu Sahibi asii nuran
-
benim de bu aralar kafam karışık ebru ablaBen de 2 yaşından önce gönderdim..
Ama @anneyim83 ün dediği gibi kreşi çok çok iyi seçmeniz gerekiyor..
Annemle birlikte yaşadığımız halde gönderdim ben..
İyi ki de göndermişim..
Disiplinli, kurallara uyan şu anda da çok başarılı bir öğrenci Allah nazarlardan saklasın..
edemicem diyor maalesef
benim de bu aralar kafam karışık ebru abla
gerçi 2 numaramı 3 4 yaştan önce göndermek istemiyorum kreşe ama
ya göndermek zorunda kalırsam.. ayda 1 hastalandı ya da 2 ayda bir tüm kış
kreşde artık 15 günde 1 hastalanır diye korkuyorum
bu arada konu sahibi bakıcı ya pahalı diyorsunuz da kreşlerde aynı hemen hemen
tabi nerede yaşadığınız da önemli
Canım allah yardımcın olsun bende atanamadım özelde öğretmenim 1750 alıyorum kreş 750 elime bişey kalmıyor evde oturup napim maşim artar ilerdr diye dayanıyorum İstanbulda tam gün 500 kreşlerde var bendr araştırıcam
işte benim de küçük kızımın bünye çok hassasben de bu korkudan 3 yaşındaki oğlumu kreşe veremiyorum.daha önce bir buçuk yaşındayken verdim ama birkaç aylık sürenin yarısından çoğunu evde ya da hastanede yatarak hasta geçirdi. kreşten aldığımızdan beri antibiyotik kullanmıyoruz.okadar çok antibiyotik ve grip ilacı kullandık ki anlatamam.malesef biz ayakta atlatamadık.
maaşım 1900tl olucak diyorlar ama daha yapmadılarBakicilar bile 800 900 arasi demiş.Kresler de ortalama o civarda hatta belki daha pahalı.
Asgari ücret 1400 değil mi ?
E o zaman yarısından fazlası gidecek zaten.
Bir de kreslerin el masrafı da çok olur kırtasiye vb.gibi.
Hani bi 2000 3000 falan kazansaniz neyse diyeceğim de bu şekilde çalışmamak daha mantıklı görünüyor.
başvurduk bize çıkmadı1.5 yaş çoooook küçük ya. Devlet bakıcı parası veriyor 1500 tl diye biliyorum ama ? Yanlış mı?
kv yaşlı bakamaz maddiyat bayagı etkileyecek off ne yapıcam ben ya
oyyy nuran
eğer maddiyat etkileyecekse çok çok annene ricacı ol az daha baksın veya kv gelsin
yoksa en iyisi işi bırakmak gibi geliyor
amin hepimizin inşallah çocugunuz kaç yaşında pekiCanım allah yardımcın olsun bende atanamadım özelde öğretmenim 1750 alıyorum kreş 750 elime bişey kalmıyor evde oturup napim maşim artar ilerdr diye dayanıyorum İstanbulda tam gün 500 kreşlerde var bendr araştırıcam
Merhaba hanımlar;
Çalışıyorum bebeğime annem bakıyor.Annemle aynı şehirde değiliz.Sırf bebeğime bakmak için bizde kalıyor.Bütün düzeni bozuldu kadının.Tabi bizimde.Bakıcılar da fazla para istiyorlar.Zaten aldığım asgari ücret bakıcıya verdiğim zaman bişey kalmıyor.
Annemde hiç mutlu değil bizimle yaşamaktan.Evimi özlüyorum baban yalnız kaldı diyor.Çık işten kendin bak diyor.Sizce 1,5 yaş kreş için küçük mü?
İçim hiç el vermiyor ama mecburum da gerçi kreşlerde pahalı ama ne yapabilirim sizce?
benim de bu aralar kafam karışık ebru abla
gerçi 2 numaramı 3 4 yaştan önce göndermek istemiyorum kreşe ama
ya göndermek zorunda kalırsam.. ayda 1 hastalandı ya da 2 ayda bir tüm kış
kreşde artık 15 günde 1 hastalanır diye korkuyorum
bu arada konu sahibi bakıcı ya pahalı diyorsunuz da kreşlerde aynı hemen hemen
tabi nerede yaşadığınız da önemli
İşi bırakıp kendiniz bakın .Merhaba hanımlar;
Çalışıyorum bebeğime annem bakıyor.Annemle aynı şehirde değiliz.Sırf bebeğime bakmak için bizde kalıyor.Bütün düzeni bozuldu kadının.Tabi bizimde.Bakıcılar da fazla para istiyorlar.Zaten aldığım asgari ücret bakıcıya verdiğim zaman bişey kalmıyor.
Annemde hiç mutlu değil bizimle yaşamaktan.Evimi özlüyorum baban yalnız kaldı diyor.Çık işten kendin bak diyor.Sizce 1,5 yaş kreş için küçük mü?
İçim hiç el vermiyor ama mecburum da gerçi kreşlerde pahalı ama ne yapabilirim sizce?
Vicdan yapıyorum hemde çok bakıcılar 850-900 arası dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?