1,5 yılda tükendik

bebek olamadı malesef.

artık gerçekten altında bilezikte değilim biraz ilgili olsa yardımcı olsa aile olduğumuzu anlasa ben o bilezikleri kendim yada annem babam için harcayacak değilim ki. üstelik mehir olarak fazladan bişey istemedim taktıkları altınları istedim. benim onlar bana verdin dedikçe benim deme bizim onlar ikimizin diye diretiyor. ama boşanırsakta unut onları diyor. keşke demek istemiyorum ama keşke başta görseymişim.

nisan ayında hamileydim o zaman yapmıştım ama kimyasalmış takvimide kaldıramadım kaldı öyle
Rabbimin bir bildiği varmış..Dikkat edin aman kimseye boşan demek haddime değil heleki burda kimseye boşan demek olaki bir sinirle konu açıp sonra eşinizi korumaya geçebilme ihtimali çok ,malum..ama çocuk yapmamaya özen gösterin lütfen.

sanki evlilik değilde
ticari bir anlaşma yapılmış
ve şimdi ortaklık ayrılırsa
hisse oranı nedeni ile
edinimler
erkek tarafında kalacak

diğer taraftan
bu müessese öylesine kurumsal ki
duygusallık karıştırılmıyor
senin hislerinin kuruma yansıması
profesyonelliğe aykırı
ancak kolay kolay da vazgeçilmeyecek bir personelsin
bu nedenle
senin zaman zaman gösterdiğin zaafiyetlerin görmezden gelinerek
bertaraf ediliyor
böylece hem seni kaybetmiyor
hemde profesyonelikten vazgeçilmiyor

arkadaşım
bu iş baştan kokmuş

ama sen de çok pasif kalmışsın.
Sen saklayamazsın diye nasıl bilezik kvalidende kalır ki?
sen evlenmeyi biliyorsun ama
bir bilezik saklayamayan insan yarın yavrusunu nasıl saklar?

eşinizde çok safmış, kanunlardan haberi yok sanırım..takı ayrılma durumunda bayanın hakkıdır. düğünde takılarınızla çekilen bir fotoğrafınız filan varsa o bile kanıt olmaya yeter söke söke alırsınız

Bu şekilde ne kadar dayanabilirsiniz bilmiyorum altınlarıda vermeyin madem öyle sizde kendinizi garanti altına almaya çalışın. Bebeğe de üzüldüm ama böylesi daha iyi olmuş inan o adam çocuğu da ailesi olarak görmeyebilirdi. Sinir oluyorum böyle adamlara

Ne altın mevzusudur arkadaş, bitmiyor bitmiyor
Sanki hayat kurtarır 8-10 bilezik, yüzük, küpe bilmem ne, kökü kaç paradır ya bu kadar küçülebiliyorlar
Gidişatınız çok da hoş görünmüyor
Kocan aile olduğunuzun farkında değil
Maaşını verme, harcamalarını kendi kazancına göre ayarlasın
İlerde ayrılırsak diye biriktiriyoruz , annem saklıyor dersin
Falakalık bu adamlar yeminle ya

MAdem her şeyi kendi yaptı. Haklısın diyip bir süre maaşınızdan kuruş harcamayın. Çocuk için değerlendirdiğinizi söyleyin. Bakalım bu şekilde asız biz kelimesini kullanırsa o zaman aynı duyguyu size yaşattığını söyleyin.

Bu adam evlenince değişti mi yani evlenmeden önce nasıldı peki ilişkiniz?

Birgun ayrilirsak , demesj zaten evlilige alismamasini gosteriyor ..
Simdiden aklinda ayrilik var Adamin , altinlar senindir ve hic kimseye vermek zorunda degilsin.
Kucumsedigi maasinida kendine birikim yap, sordugunda zaten begenmiyordun , sen erkek degilmisin evede banada bakmak zorundasin de.

Bu adam evlenince değişti mi yani evlenmeden önce nasıldı peki ilişkiniz?

evlenince değişti evet aslında gelinlik almak için çıktığımızda kavga etmiştik ve ayrılmaya kalkmıştık. o zaman belli etmişti kendini ama ben gerginliktendir falan deyip affetmiştim.

Bence altinlari yavas yavas bozdurup bankaya yatirin. Yani birden hepsini bozdurup yatirirsaniz, bir gun de bosanirsaniz o paralarin altin parasi oldugu ortaya cikar , o zaman bosanirken paylasmak zorunda kalirsiniz. Hatta kendi hesabiniza da yatirmayin, annenizle konusup onun hesabina yatirin, parayi izi surulemez yapin. Maasinizdan da kurus yemeyin, ev harcamalarini bu herifin parasiyla yapin.

Bu altinlar sizin basiniza bela olur, altinlar da altinlar diye basinizi yerler, bence bir an once satin. Gelip elinizden bile alirlar. Sorarlarsa da sattim yedim, evin ihtiyaclarina harcadim, alisveris yaptim zaten bunlar benim takilarimdi siz kimsiniz diyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…