- 3 Kasım 2015
- 498
- 750
- 103
- Konu Sahibi mavimavi33
-
Ben 43 yaşındayım. 1.56 boyum. Yanımda genç kizlarimi gören şaşırıyor. En fazla 35 sin diyorlar.Kısa boylu insan neden genç dursun ben de onu anlamadım. Bir çeşit züğürt tesellisi herhalde. Hazal Kaya minvalinde verilen örnekler de alakasız bence. Genetik faktörleri geçtim, o kişilerin hayat şartları ile sıradan, memur bir kadının şartları eşit olmayacağı için geçersiz bir kıyaslama. Halka indiğimizde kısa ya da uzun boyun yaş göstermede hiçbir etkisinin olmadığını görüyoruz gayet.
Sizin hatanız genetik durum ortadayken çocukken bununla ilgili uğraşmamanız olmuş.Ben 43 yaşındayım. 1.56 boyum. Yanımda genç kizlarimi gören şaşırıyor. En fazla 35 sin diyorlar.
Boyunuzun kısalığından değildir o. Benim de kısa olup yaşından büyük gösteren öğretmen arkadaşlarım var. Tam tersi de var. Çok alakasız bir önerme bu.Ben 43 yaşındayım. 1.56 boyum. Yanımda genç kizlarimi gören şaşırıyor. En fazla 35 sin diyorlar.
Gençliğini bilmem de güzelliğini hatırlıyorum.Benim ablam benden 4 cm uzun. Aramızda 8 yaş var. Herkes onu küçük sanıyor
E bende 44 üm 170 im banada en fazla 35 sin diyorlar genç görünmek boyle birşey mi ya kısa olmakla ilgisi yokBen 43 yaşındayım. 1.56 boyum. Yanımda genç kizlarimi gören şaşırıyor. En fazla 35 sin diyorlar.
Bu boyla değil biraz genetik faktörlerle biraz kendinize ne kadar iyi baktığınızla ilgili.Ben 43 yaşındayım. 1.56 boyum. Yanımda genç kizlarimi gören şaşırıyor. En fazla 35 sin diyorlar.
Açıkçası giyim tarzı bence.Boyunuzun kısalığından değildir o. Benim de kısa olup yaşından büyük gösteren öğretmen arkadaşlarım var. Tam tersi de var. Çok alakasız bir önerme bu.
Yok ölmeyin estağfurullah. Durumu anlatmak için yazdım, bir insanın özgüvenini zedelemek de desteklemek de çok kolay. Ben yıllarca boyumu kafaya taktım. Kızım sen normalsin, boyun da bir önemi yok deselerdi buna inanacaktım neticede.1.69 Türkiye şartlarına göre selvi boylu oluyor, size kısa dedilerse biz ölelim artık
Günah gerçekten ahsjsjsEvet ya nasıl rahat ediyorlar bilmem.ben orta boyluyum(1.68) birkaç tane aşırı uzun erkek arkadaşım olmuştu.o kadar o kadar zor oluyor ki çoğu şey.elele tutuşsan olmuyor, kolkola girsen olmuyor.... sevişirken çok zor oluyor.misyonerde bile adamın kafası yukarıda kalıyor, sen adamın göbeğinde.ne öpüşebiliyorsun, ne gözgöze bakabiliyorsun. Zaten ayakta yapmak, duşta yapmak imkansız.adamın üstüne çıksan bacakların ağrıyor.doggy yapmaya kalksan yine denk gelmiyor.biz arada sevişiyorduk onda bile aman bu da çok uzun çok zor oluyor diyordum.ömür boyu o şekilde sevişmek istemezdim yani.bazı insanların tercihleri çok tuhaf gerçekten.ben yine kısa değilim yani.1.55 e 1.90 ları falan sen düşün.haa bir de düğünde dans edemezsin.yazık günah.ne gerek var ya?
40 değiliz daha kendine gelAçıkçası giyim tarzı bence.
Eskilerin 40 ve bugünün 40 ı bir değil.
Ben de 40ım 173 boyum. Zayıf da değilim balık etliyim. Ama giyim tarzımızdan sanırım bana da 40 deyince çok şaşırıyorlar.
Annemin 35 yaş fotoğraflarıyla benim şu anki halim de çok alakasız gerçekten. Bence de tarzla alakalı bir durum.Açıkçası giyim tarzı bence.
Eskilerin 40 ve bugünün 40 ı bir değil.
Ben de 40ım 173 boyum. Zayıf da değilim balık etliyim. Ama giyim tarzımızdan sanırım bana da 40 deyince çok şaşırıyorlar.
Allah bahtını güzel etsin, iyi insanlarla karşılaştırsın, kıymet bilen çıkarsın yoluna her genç kız için duam budur, boy görünüş nedir ki hiç bir önemi yok. Kimse mükemmel değil herkesin eksileri artıları var, mühim olan huyu, kültürü, eğitimi güzel evlatlar yetiştirmekMerhabalar,
Benim büyük kızım 1.50 boyunda 19 yaşında, küçüklüğünden beri çok stresli kaygılı bir çocuk. Boyumu kafama takmıyorum dese bile takıyor biliyorum kendini güzel hissetmiyor, gelişmem yarıda kesilmiş falan diyor, çok üzülüyorum. Bende kısa boyluyum, onun yaşındayken bu kadar kafama takmıyordum hatta kendimi güzel alımlı bulurdum. Ne yapabilirim onun için çok üzülüyorum. Hiç sevgilisi de olmadı şimdiye kadar, kimse onu beğenmeyecek sevmeyecek falan sanıyor.
Bir kaç ay kaldı ya40 değiliz daha kendine gel
Beni geçen gün velim abisine istedi, elimdeki nal kadar yüzüğe rağmenAdam 32 yaşında beni 28 sanıyormuş
Benim 4 gün kaldı, hâlâ kabullenemedimBir kaç ay kaldı yaben yuvarlıyorum valla
Ben alt kat komşumla kapıya ayakkabı dizme konusunda kavga ettiğimde (kadın taş çatlasın 50 yaşında) sen kaç yaşındasın 28 mi 30 mu? Büyüklerine saygısızlık etmeye utanmıyor musun? Büyüğüne bağırmamayı öğrenmedin mi demişti
O da erken evliliği kanıksadığından yanımda ufak çocuk görünce 23te yapsa taş çatlasın 30dur diye düşünmüştü. Benim çıtırlığımdan değildi
Yapay zekaya fotoğrafımı attım sordum şimdi 30larının başında tahmini 30-36 arası demiş. Tiiii anca 2-3 yaş ufak gösteriyormuşum ağlamaya gidiyorum benBenim 4 gün kaldı, hâlâ kabullenemedim
Benimki de totoma yapışan şortlardan diye tahmin ediyorum. Oğlan çocuğu gibi giyinince çıtır sanıyolla
Kavga et, ben ettim işe yaradı. Kıskanç yapay zekaYapay zekaya fotoğrafımı attım sordum şimdi 30larının başında tahmini 30-36 arası demiş. Tiiii anca 2-3 yaş ufak gösteriyormuşum ağlamaya gidiyorum ben
Haklısınız çok pişmanım o yüzden, küçükken yaşitlarindan iri ve boylu bir çocuktu, erken ergenliğe gireceği için erken gelişti sanırım, sonra voleybola gönderdik ordada stres yapti, yüzmeye götürdüm bir istikrar saglayamadik açıkçası ben kendimi de çok suçluyorum bu yüzden.Sizin hatanız genetik durum ortadayken çocukken bununla ilgili uğraşmamanız olmuş.
Ufakken baskete yüzmeye gitseydi, boy uzatıcı şeyleri yedirseydiniz en azından 160 olurdu.
Benim genetiğim uzun ona rağmen oğlumu 6 yaşından beri baskete gönderiyorum. Yazları da ekstra yüzmeye gidiyor.
Limitini yukarı taşımak elimizde
Amin inşallahAllah bahtını güzel etsin, iyi insanlarla karşılaştırsın, kıymet bilen çıkarsın yoluna her genç kız için duam budur, boy görünüş nedir ki hiç bir önemi yok. Kimse mükemmel değil herkesin eksileri artıları var, mühim olan huyu, kültürü, eğitimi güzel evlatlar yetiştirmek
Haklısınız çok pişmanım o yüzden, küçükken yaşitlarindan iri ve boylu bir çocuktu, erken ergenliğe gireceği için erken gelişti sanırım, sonra voleybola gönderdik ordada stres yapti, yüzmeye götürdüm bir istikrar saglayamadik açıkçası ben kendimi de çok suçluyorum bu yüzden.
Ben stresinden uzamadigini düşünüyorum zaten, en azından 1.60 olurdu olmadı. Sağlık olsun çok düzgün karakterli olgun bir çocuk ben onunla her zaman gurur duydumAşırı stres de çocuklarda boy uzamasını engelleyen bir faktör. Bence bir psikologtan destek alın stresin kaynağını öğrenebilmek için. Yoksa sonradan boyunu öne sürerek daha da içine kapanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?