- 13 Eylül 2019
- 510
- 488
- 33
- 38
- Konu Sahibi kumru00115599
-
tabi ki olacağız hedef 49-50Gerçekten süper çok mutlu oldumm, böyle gidersem 50 bile olurmuşum nişanlım dedi
kepek ekmeğin 1 dilimini yiyebildimbu sabah
birazcık tahin-pekmez
10 tane kadar zeytin
2 dilim peynir
2 dilim kepek ekmek
Kuzum sana dediğim yoğurt kürünü de yaptabi ki olacağız hedef 49-50
ben bu hafta proğramıma leslie de ekliyorum hadi bakalım haftaya pazartesiye kadar hedefim 53,5
ay ben sana söylemeyi unuttum ben yaptım bir kaç gün onu, üstüne kilo aldımKuzum sana dediğim yoğurt kürünü de yap❤
Hadi ya, bu beni korkuttu ama bende işe mi yarıyor yoksa spordan mı veriyorum kilo anlamadımay ben sana söylemeyi unuttum ben yaptım bir kaç gün onu, üstüne kilo aldım
daha öncede yapmıştım yine kilo almıştım
gece bir şey yemek yaramıyor bana sanırım
yapıp memnun kalan çok bence sende de işe yarıyor olabilirHadi ya, bu beni korkuttu ama bende işe mi yarıyor yoksa spordan mı veriyorum kilo anlamadım
Ben de durum vahim. Pazar günü kasım ayında girdigim bir sınavı geçtiğimi öğrendim kutlama yaptık. Bugün de rehavete kapıldım. Yarın sabah şeker için kan vereceğim. Senenin son gününü hafif geçirip yeni yılda mart sonuna kadar kaçamaksız beslenmeyi hedefliyorum.ayvacicegi ne durumdasın nasıl gidiyor?
tebrik ederim sınavın için. önemli olan sınavı geçmiş olman 2 günde telafi edilir kaçamaklarBen de durum vahim. Pazar günü kasım ayında girdigim bir sınavı geçtiğimi öğrendim kutlama yaptık. Bugün de rehavete kapıldım. Yarın sabah şeker için kan vereceğim. Senenin son gününü hafif geçirip yeni yılda mart sonuna kadar kaçamaksız beslenmeyi hedefliyorum.
Ben de 3 aylık spor salonu üyeliği aldım gündüz çocukla zor oluyor ama aksamlari spora başlamayı hedefliyorum mart sonuna kadar 3 ay sik8 tutsak büyük oranda halledicez. Ama hedefleri küçük koymak gerekiyor başta ilk hedef 1 hafta sıfır kaçamak yapmak olsun öyleyse.günaydın dün 1 saat leslie yaptım.
bu sabahki kilom 54,2
sabah
1 dilim kepekli ekmek
7-8 tane zeytin
1 kalın dilim peynir
arada 2 kuru incir ve elma yiyeceğim.
1 kupada form çayı içerim.
haftada 500 gr versek ayda 2 kilo yapar. mart sonuna kadar da 6 kilo vermiş olup hedeflerimizi tutturmuş oluruz.Ben de 3 aylık spor salonu üyeliği aldım gündüz çocukla zor oluyor ama aksamlari spora başlamayı hedefliyorum mart sonuna kadar 3 ay sik8 tutsak büyük oranda halledicez. Ama hedefleri küçük koymak gerekiyor başta ilk hedef 1 hafta sıfır kaçamak yapmak olsun öyleyse.
Kuzum ben dünle bugün biraz saldım. Yılbaşından dolayı, kaçamak yapıcazR O S E B U D sesin çıkmadı bugün, nasılsın ?
tahmin etmiştiiim :)Kuzum ben dünle bugün biraz saldım. Yılbaşından dolayı, kaçamak yapıcaz ❤ Bu yüzden yarından itibaren sahalardayım tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?