1 ay içinde beraber 5 kilo verelim mi:)) hadi bekliyorum

Canım kesinlikle moral bozmak yok.Ben aylardır kaç kez diyete başlayıp ikinci gününde bozdum hatta bir süre diyetime uydum sonra hadi bir şey olmaz diye bozdum.Sonrada koyverdim.Biz senin yanındayız ve hep beraber kilo veriyoruz.Yalnız değilsin.Tek sen değilsin boğazını tutmak zorunda olan.Ama şöyle düşünelim.Sadece 1 ay çok değil.1 aycık ya hemencecik geçiveriyor ve 1 ay sonunda kimin canı ne istiyorsa ödül olarak yesin derim :) boşu boşuna geçmeyece yalnız da olmayacağız inanınki her gün girip yorumları okuyorum ve güç alıyorum kendime diyetime uymaya devam ediyorum.Merak etme yarın yepyeni bir gün ve her şeye kaldığın yerden devam edeceksin :)

kusura bakmayin hanimlar ben fazla giripte yazamadim
elimden geldikce giriyomben son iki gundur pilav makarna gibi seyleride kestimyemiyorum daha cok yogurt tuketmeye basladim onun yerine.
dun patates salatasi yedim az biseycik, iki kucuk dolma yedim misafirlikteydim napim kimseyede soylemiyom diyetteyim bi siz biliyonuz kizlar,
caktirmadan yiyom birde cok yiyomus gibi yapiyom goze carpmasin haha
ben bugun bidaha tartildim dayanamadim napiiim 58.4 tartti beni yaniliyormuyum dedim bi daha ciktim yook gercekmis
bir hafta oldu ama cok fazla verdim ben bence sonra daha hizli alicam diye cok korkuyorum.

canım benim öyle mutlu ettinki beni mesajınla inan şu anda kendimi çok daha iyi hissediyorum çok teşekkür ederim evet yarın hepimiz için yepyeni birgün moralleri bozmak yook hepimiz çok güzeliz kızlar

Bugünden itibaren bende her zamankinden daha çok dikkat etmem gerektiği kararına vardım.

Çünkü ben biraz rahattım iş yerinde ne çıksa yiyodum bugün sadece çorba içmeyi düşünüyorum ve varsa salata tüketmeyi..

Sabah ,

1 domates,
5 zeytin
2 küçük dilim kaşar,
2 galeta yedim

Ben de 5 kilomu vermek istiyorum acaba nasıl olcak yaa spor yok bişey yok oturduğum yerden
az yiyorum ama hala pek bişey veremedim
sabah

2 tane eti form bisküvi
krem beyaz peynir(küçük kutulardan)
çay :26:

Ben de 5 kilomu vermek istiyorum acaba nasıl olcak yaa spor yok bişey yok oturduğum yerden
az yiyorum ama hala pek bişey veremedim
sabah

2 tane eti form bisküvi
krem beyaz peynir(küçük kutulardan)
çay :26:

Katıl tatlım bize

Bende spor yapamıyorum ama bugünden itibaren daha çok dikkat etmeye çalışıcam

Kahvaltın güzel cnm domates salatlıkta ekle bence

kahvaltın çok güzel canım az ve doyurucu.

ben dun akşam 1 dilim börek yedim 1 bardak çayla birlikte.

bu sabah daha bişi yemedim birazdan yoğurt yicem.

Sabah tartıldım şuan itibariyle 52 kiloyum.

kahvaltın çok güzel canım az ve doyurucu.

ben dun akşam 1 dilim börek yedim 1 bardak çayla birlikte.

bu sabah daha bişi yemedim birazdan yoğurt yicem.

Sabah tartıldım şuan itibariyle 52 kiloyum.

sen çok hızlı kilo veriyosun cnm ben çok yiyorum sanırım bide ben emziriyorum ve çalışıyorum hiiç dikkat edemiyorum

bende çalışıyorum canım muhasebeci olduğum için bütün gün oturmakla geçiyor bilgisayar başında sabah 7 de kalkıyorum 8 e kadar yürüyorum sonra duş alıp işe geliyorum. Akşamlarıda 8:30 dan 9:30 a kadar fıtness yapıyorum

Bugünkü kahvaltımı daha biraz önce yaptım. :26:

Evet çok hatalı besleniyorum... yediklerime dikkat ediyorum ama sırf bu yüzden bir işe yaramıyor bence.

Saatlerce aç, günlerce susuz kalabiliyorum... Ama canım istemiyor gerçekten.

Zorla da olsa yapmak lazım bir şeyler yoksa olmayacak böyle neyse ben bugünkü kahvaltımı yazayım.

- 1 dilim ekmek
- 1 domates
- 1 yeşil biber
- 1 yumurta
- 1 dilim peynir
- 3 tane zeytin

Yine bir sürü şey yemişim.

Halbuki yerken ne kadar da azdı......

bence çok değil canım gayet güzel ve sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…