1 ay içinde beraber 5 kilo verelim mi:)) hadi bekliyorum

doğru soyluyorsun cnm hangı bırıne yetişeceksın allah yardımcın olsun zor valla

Hemde çook Annemde olmasa napardım bilmiyorum. Ama çok bunaldım cnm yetişememekten istediklerimi yapamamaktan daha zor günler yaşatmasın rabbim ama yorulmuşum bu hafta sonu onu anladım

Ahh keşke gelebilsem cnm kafa dağıtmaya çok ihtiyacım var

valla yazın mersin super olur..kız kalesı,cennet cehennem,doktorun yeri,serinlemek için yayları var fındık pınarı,gözne,sarnıç .....
geldıgınde sana mersıne özgu yemekler tatlılar ısmarlarım.kerebiç,cezerye,tantuni,şalgam,badırık,mamül mmmmm

bu tam su anki durumuma uygun konu basligi
tabiki isterimmmm ve rejim yapmiyorum ama bu ay hayatimdan tatliyi cikardim
ekmek zaten yemiyorum ama gunde 2 dilim kepekli ekmek ya da cavdar ekmegi yiyorum
ve hamur isinden uzagim
bol su iciyorum

4 gun oldu ama ise yarayacak gibi boyle devam edersem
herkese bol sanslar

Krebiç ne rabiş?badırık? tatlı mı

Hemde çook Annemde olmasa napardım bilmiyorum. Ama çok bunaldım cnm yetişememekten istediklerimi yapamamaktan daha zor günler yaşatmasın rabbim ama yorulmuşum bu hafta sonu onu anladım

Ne güzel annen yanında. Bazen 6 yaşındaki kızımdan bile yardım beklediğim zamanlr oluyo. Kendime ayıracak vaktim olmuyo hiç. Ama bu tempoya da alışıyo insan. İşimiz var çalışıyoruz şükür. O kadar emek verip de iş bulamayan insanlara bakınca Allahım diyorum ne kadar şanslıyım. Rabbim sağlığımızı huzurumuzu bozmasında gerisi boş.

kim bakıyo senn çocuklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…