Ohh sen eğlen eğlen
doğru soyluyorsun cnm hangı bırıne yetişeceksın allah yardımcın olsun zor valla
gel beraber eglenelım cnm egede yanımızda oturur uslu uslu
Hemde çookAnnemde olmasa napardım bilmiyorum. Ama çok bunaldım cnm yetişememekten istediklerimi yapamamaktan daha zor günler yaşatmasın rabbim ama yorulmuşum bu hafta sonu onu anladım
Ahh keşke gelebilsem cnm kafa dağıtmaya çok ihtiyacım var
ahh bu anneler yok mu can kurban onlara neler neler yapsak odeyemeyız haklarını.
valla yazın mersin super olur..kız kalesı,cennet cehennem,doktorun yeri,serinlemek için yayları var fındık pınarı,gözne,sarnıç .....
geldıgınde sana mersıne özgu yemekler tatlılar ısmarlarım.kerebiç,cezerye,tantuni,şalgam,badırık,mamül mmmmm
evet cnm kerebiç tatlısıEki Görüntüle 391770 Eki Görüntüle 391770
super bı tadı vardır...antep fıstıklı ve cevizlisi vardır
Oldu mu şimdi bu. Nefsimizi mi sınıyorsun canım. Bozuyorum diyetimi diyip tatlıya saldırmak geldi içimden
evet cnm kerebiç tatlısıEki Görüntüle 391770 Eki Görüntüle 391770
super bı tadı vardır...antep fıstıklı ve cevizlisi vardır
Hemde çookAnnemde olmasa napardım bilmiyorum. Ama çok bunaldım cnm yetişememekten istediklerimi yapamamaktan daha zor günler yaşatmasın rabbim ama yorulmuşum bu hafta sonu onu anladım
Yağmur sende hemen yemek derdindesin biz zayıflıcaz unuttun mu
Ne güzel annen yanında. Bazen 6 yaşındaki kızımdan bile yardım beklediğim zamanlr oluyo. Kendime ayıracak vaktim olmuyo hiç. Ama bu tempoya da alışıyo insan. İşimiz var çalışıyoruz şükür. O kadar emek verip de iş bulamayan insanlara bakınca Allahım diyorum ne kadar şanslıyım. Rabbim sağlığımızı huzurumuzu bozmasında gerisi boş.
kim bakıyo senn çocuklara
Büyük kreşe gidiyo canım. Küçüğe de babaanne bakıyo.
Antep fıstıklı olanından yerimçokta güzel gözüküyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?