Kalça ultrasonunu ben oğlum küçükkken çektirememiştim. Bana doktorumuz 20 günlükken getirip çektireceksin dedi. Ama 6 ayına kadar bile çekiliyomuş
Şimdi çekmenin bi faydası yok dedi pelviz grafiği istediler sorun yok dedi doktor kan tahlili daha çıkmadı ama hiç içime sinemdi bu doktor beni tatmin etmedi ilgilenmedi adam gibi canım çok sıkkın oğlumu çok iyi bir doktora götürmek istyorm
Ben bu sabah kahvaltida 1kk kadar beyaz peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek
yagsiz yogurt( bir iki tatli kasigi kadar)
Simdide dereotlu yagsiz yogurdumu kasikliyorum...
Benim bir sorum var arkadaslar,
bazi arkadaslar burda kofte yedigini yazmisti
bende bu aksam icli kofte yemegi dusunuyorum
benim kofteler yumurta boyunda acaba sizinkilerin boyu nasildi ve kac tane yemem gerekiyor? Benim aklimda 3 tane var, az mi cok mu bilemedim?????
Yaninda salata ve yagsiz yogurt yemegi dusunuyorum
için rahat etmedıyse baska doktora basvur canım.saglık ıhmale gelmeez
Canım çok iyi bir doktora götürmek istiyorum Ege'yi Çapa'da olabilir ama ordan randevu almak çok zor bugün özel hastaneye götürdüm yine özel bir hastane istiyorum cumartesi pazar da gidebilmek için ama yok bulamıyorum
Canım çok iyi bir doktora götürmek istiyorum Ege'yi Çapa'da olabilir ama ordan randevu almak çok zor bugün özel hastaneye götürdüm yine özel bir hastane istiyorum cumartesi pazar da gidebilmek için ama yok bulamıyorum
içli köftenın dısı bulgur yani karbonhıdrat içi yaglı et hem proteın hem yag.onun ıcın 2tane ye yanındada salata yemenı onerırım.tabı salata ıle mıdenı dolduracaksın...
anlıyorum canım.mersınde olsan ben sana yardımcı olurdum ama istanbulu hıc bılmıyorum
Cok gecmis olsun canim insallah kotu birseyi yoktur.
Insallah en kisa zamanda kalkar yurur ve hatta kosar, bosa uzulmusum dersin.
Aklina kotu seyler getirme canim icini ferah tut.
cok sagol canim onerin icin
Bu aksam icin olan hayallerim suya dustu yaaaa
bakayim ben doymazsam iki bucuk yerim
dun cok kisstim gece mide agrisiyla uyandim bu gece de oyle olsun istemiyorum...
kizz ne kocamani yumurta kadarlar
eger gece midem tutarsa gorursunuz sizzzzz
zeytının kalorısı acayıp cok dıyolar zeytıne hasret kaldımmm
Günaydın kızlarrr. bir hafta boyunca yediklerime dikkat edemediğim için kilo veremedim bu haftadün tartıldım hala 50 kiloyum...
Günaydın kızlar,
Nasılsınız bakım?
Ben 51.900 ile bu hfatayı tamamlamış bulunmaktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?