1 ay içinde beraber 5 kilo verelim mi:)) hadi bekliyorum

için rahat etmedıyse baska doktora basvur canım.saglık ıhmale gelmeez

içli köftenın dısı bulgur yani karbonhıdrat içi yaglı et hem proteın hem yag.onun ıcın 2tane ye yanındada salata yemenı onerırım.tabı salata ıle mıdenı dolduracaksın...

için rahat etmedıyse baska doktora basvur canım.saglık ıhmale gelmeez

Canım çok iyi bir doktora götürmek istiyorum Ege'yi Çapa'da olabilir ama ordan randevu almak çok zor bugün özel hastaneye götürdüm yine özel bir hastane istiyorum cumartesi pazar da gidebilmek için ama yok bulamıyorum

anlıyorum canım.mersınde olsan ben sana yardımcı olurdum ama istanbulu hıc bılmıyorum

Temmuz'a kadar 3 kilo vermek gibi bir hedefim var. Sabahları iki dilim tahıllı ekmek ve biraz yeşillik, öğlen pilav-makarna hariç iş yerinde çıkan yemek, akşam üstü kuruyemiş (badem-ceviz-kayısı-kuru siyah üzüm) yiyorum akşam da hafif bir salata sossuz. Bir haftadır bu şekilde yiyorum göbeğim indi rahatladım. Temmuz'a bacaklarımı inceltmek istiyorum İki günde bir yürüyüş yapıyorum 5 km. Haydi hep beraber fit olarak plajlara :)

Cok gecmis olsun canim insallah kotu birseyi yoktur.
Insallah en kisa zamanda kalkar yurur ve hatta kosar, bosa uzulmusum dersin.
Aklina kotu seyler getirme canim icini ferah tut.

içli köftenın dısı bulgur yani karbonhıdrat içi yaglı et hem proteın hem yag.onun ıcın 2tane ye yanındada salata yemenı onerırım.tabı salata ıle mıdenı dolduracaksın...

cok sagol canim onerin icin
Bu aksam icin olan hayallerim suya dustu yaaaa
bakayim ben doymazsam iki bucuk yerim
dun cok kisstim gece mide agrisiyla uyandim bu gece de oyle olsun istemiyorum...

anlıyorum canım.mersınde olsan ben sana yardımcı olurdum ama istanbulu hıc bılmıyorum

Keşke cnm(

Cok gecmis olsun canim insallah kotu birseyi yoktur.
Insallah en kisa zamanda kalkar yurur ve hatta kosar, bosa uzulmusum dersin.
Aklina kotu seyler getirme canim icini ferah tut.

İnşallah öyle söylerim cnm işnan bunun kadar istediğim bişey yok

cok sagol canim onerin icin
Bu aksam icin olan hayallerim suya dustu yaaaa
bakayim ben doymazsam iki bucuk yerim
dun cok kisstim gece mide agrisiyla uyandim bu gece de oyle olsun istemiyorum...

Evet cnm 2 ideal zaten kocaman oluyo onlar doyarsın

Akşama taze fasulye yapmayı düşünüyorum. Ben yarında arkadaşa gidicem ya. Şimdiden söylüyo şunu yapıcam bunu yapıcam diye. Allahıııımmmmmm sana geliyorum engelle beni de fazla yemeyeyim.

Günaydınnnnnn hanımlar

Bugün ki kahvaltımda;

Zeytin, peynir, haşlanmış yumurta, açık şekersiz çay ile güne başladım..

Günümüz az kalorili ve sağlıklı geçsin..

Zararlı besinlerden uzak ,iştahsız

dun aksam yemeginde iki tane kofte ve bolcaaa salata yedim

bu sabah kahvaltimda 1 dilim ekmek
yarim kk kadar beyaz peynir
4 siyah zeytin
1 haslanmis yumurta (sadece akini yedim)

simdide bir elma yiyorum

Günaydın kızlarrr. bir hafta boyunca yediklerime dikkat edemediğim için kilo veremedim bu hafta dün tartıldım hala 50 kiloyum...

Günaydın kızlar,
Nasılsınız bakım?

Ben 51.900 ile bu hfatayı tamamlamış bulunmaktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…