1 ay içinde beraber 5 kilo verelim mi:)) hadi bekliyorum

Günaydın kızlar. Kilo veren arkadaşları tebrik ederim. Ben yine aynıyım. Nedendir bilmiyorum kilo verememişim. 2 ay içinde 5 kilo vermem lazım. Ramazana kadar süre verdim kendime.

Günaydın kızlar. Kilo veren arkadaşları tebrik ederim. Ben yine aynıyım. Nedendir bilmiyorum kilo verememişim. 2 ay içinde 5 kilo vermem lazım. Ramazana kadar süre verdim kendime.

Canım benim yediklerine az dikkat etsen? Sıkı bi diyet yapman lazım benimde spor yapmam lazım vücudumda ki yağ oranı çok fazla

Canım benim yediklerine az dikkat etsen? Sıkı bi diyet yapman lazım benimde spor yapmam lazım vücudumda ki yağ oranı çok fazla

Evet canım dikkat etmem gerekiyo ve biraz da hareketlenmem lazım. Havalar ısındı artık iş çıkışlarında eve yürüyerek gitmeyi düşünüyorum.
Öğle yemeğim. Yine makarna yine makarna (Makarna stoğu var galiba hastanede, onu eritmeye mi çalışıyolar anlamadım).1 servis kaşığıydı hepsini yemedim.
2 kaşık kadar bezelye ve salata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…