1 ay içinde beraber 5 kilo verelim mi:)) hadi bekliyorum

Anladım cnm çalışmak böyle işte Ben evde 3 günde 2 kilo verdim iş güç çocuk bide sağlıklı beslenme insanı etkiliyo çok

shelin hani sen demistin ya gun icerisindeki en az kg bildir diye??
ben bugun ogle yemeginden sonra 57 kg idim.
sabah da 57.5 kg idim.
Simdi sen hangisini kabul ediyorsun???
:44:

Günaydın hanımlar bu sabah tartıldım ama 63 kilo görünüyor
500 gram gitmiş sadece canım sıkıldı.

bende geldim hanımlar. 1.75 boyundayım 78 kilodayım. banada destek olursanız,yaptıklarımı sizinle paylaşırım ...

Son düzenleme:
hoşgeldın nurari aramıza kahvaltıda ne yedın bunları yazarak baslayabılırsınn

sabah uyandığımda 3 adet kuru kayısı üstüne bolca bir bardak su içiyorum.
3 parmağım kadar beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık
yeşil biber
4 zeytin yiyerek başladım bugün :)

afiyet olsun gayet guzel bır mönü

teşekkür ederim tatlım. aslında bunlar hep bildiğimiz ama uygulaması hep zor gelen bilgilerdir. 87 kilodan buralara düştüm 3 ay kadar bir ara werdim,kilo alma durumum olmadı bu zaman zarfında. bugün tekrar başladım. artık 38 beden giyip oram buram sarkmadan özgürce gezmek istiyorum ((((

baya kılo vermıssın.umarım sımdıde vermeyı basarırsın.istedıgın bedene ulaşırsın cnm.

Binnurcum sen hangisini uygun görüyosan onu yazım cnm:)

Rabiş nasılsın cnm? Bugün yine iyi başlamışsın

Günaydın kızlar. Artık titre ve kendine döne dedim kendime ve bu hafta artık sıkı tutmaya karar verdim. Akşam bir kase çorba, 2 küçük biber dolması ve yoğurt. Kızımı uyutunca biraz hareketleneyim dedim. 100 tane ip atladım. 30 tane mekik çektim. Kol bacak hareketleri yaptım biraz. Sabah kalkınca bir bardak sıcak su içtim. 2 dilim ekmek, 2 dilm kadar peynir,4-5 tane zeytin ve şekersiz çay. Yarım litre su bitti.

hadı bakalım yagmur devaaammmmmmmmmmmmmm

bende yeni katıldım aranıza. ama çok kararlıyım bu sefer biticek bu iş :))) çok güzel sporunu da yapmışsın,yediklerinde çok orantılı. ama sana bi tavsiyede bulunayım 1 litre suyu 4 saate yayarak iç yudum yudum. bnm ablam diyetisyen bana yaptığı en büyük tavsiye bu oldu. çünkü bir anda içilen su böbreklerden hmn süzülüp idrarla dışarı atılıomuş,ama yudum yudum içersen kanda dolaşıp yağ yakımına yardımı daha çok olurmuş.

günaydın kızlar;

bu aralar spor yapamıyorum ve yediklerime pek dikkat edemıyorum bu yuzden kiloda veremiyorum tabi kendime bi hedef koydum ve 04.05.2012 de 45 kilo olup hedefime ulaşmayı planlıyorum.

öğlen yemeğide tamamdır :))

1 kase mercimek çorba
1 kase yoğurt (1 adet kuru incir,2 adet kayısı,4-5 adet kuru üzüm doğradım içine)

azcık enerji de lazım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…