Evet canım dikkat etmem gerekiyo ve biraz da hareketlenmem lazım. Havalar ısındı artık iş çıkışlarında eve yürüyerek gitmeyi düşünüyorum.
Öğle yemeğim. Yine makarna yine makarna(Makarna stoğu var galiba hastanede, onu eritmeye mi çalışıyolar anlamadım).1 servis kaşığıydı hepsini yemedim.
2 kaşık kadar bezelye ve salata.
Günaydın hanımlar bu sabah tartıldım ama 63 kilo görünüyor
500 gram gitmiş sadece canım sıkıldı.
bende geldim hanımlar. 1.75 boyundayım 78 kilodayım. banada destek olursanız,yaptıklarımı sizinle paylaşırım ...
hoşgeldın nurari aramıza kahvaltıda ne yedın bunları yazarak baslayabılırsınn
sabah uyandığımda 3 adet kuru kayısı üstüne bolca bir bardak su içiyorum.
3 parmağım kadar beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık
yeşil biber
4 zeytin yiyerek başladım bugün :)
afiyet olsun gayet guzel bır mönü
teşekkür ederim tatlım. aslında bunlar hep bildiğimiz ama uygulaması hep zor gelen bilgilerdir. 87 kilodan buralara düştüm 3 ay kadar bir ara werdim,kilo alma durumum olmadı bu zaman zarfında. bugün tekrar başladım. artık 38 beden giyip oram buram sarkmadan özgürce gezmek istiyorum((((
Binnurcum sen hangisini uygun görüyosan onu yazım cnm:)
Rabiş nasılsın cnm? Bugün yine iyi başlamışsın
Günaydın kızlar. Artık titre ve kendine döne dedim kendime ve bu hafta artık sıkı tutmaya karar verdim. Akşam bir kase çorba, 2 küçük biber dolması ve yoğurt. Kızımı uyutunca biraz hareketleneyim dedim. 100 tane ip atladım. 30 tane mekik çektim. Kol bacak hareketleri yaptım biraz. Sabah kalkınca bir bardak sıcak su içtim. 2 dilim ekmek, 2 dilm kadar peynir,4-5 tane zeytin ve şekersiz çay. Yarım litre su bitti.
Günaydın kızlar. Artık titre ve kendine döne dedim kendime ve bu hafta artık sıkı tutmaya karar verdim. Akşam bir kase çorba, 2 küçük biber dolması ve yoğurt. Kızımı uyutunca biraz hareketleneyim dedim. 100 tane ip atladım. 30 tane mekik çektim. Kol bacak hareketleri yaptım biraz. Sabah kalkınca bir bardak sıcak su içtim. 2 dilim ekmek, 2 dilm kadar peynir,4-5 tane zeytin ve şekersiz çay. Yarım litre su bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?