bende getircem artık
özellikle leblebi al yanına miden kazındımı 1 avuc ye tok tutar cnm.
hemen ekliyorum listeye cnm:))
sen neler yiyosun anlat bakım
2 saat önce tavuk yedim.
eşim işten saat 18:30 gibi geliyor oda bu aralar yediklerine dikkat ettiiği için şanslıyım yemek yapmak zorunda değilim:)
ona haşlanmış yumurta,sogan.domatez.maydonoz .baharatlar.malzemelrle salata hazırlıcam. bende marol salatası yapım bol bol yicem saat 19 gibi yeriz.
bişey sorucam biraz nar ekşisinin sakıncası varmı( ev yapımı hiç bi madde yok sırf nar suyuyla yaptık kayınvalidemle)
ya sanırım ben biraz şanslıyım üniversitede beslenme ve diyet dersi aldım bu yüzden öğünler arasında denge kurma konusunda iyiyim. öğünü 5 + 1 e böldüm, sabah kesinlikle yulaf ve yağsız süt ya da 1 dilim çavdar ekmeği ve tuzsuz peynir yiyorum şekersiz çay içiyorum. uyanmadan önce içilen 2 bardak su tok tutuyo gerçekten. kuşlukta 1 adet yeşil elma ya da canım çok tatlı çekerse portakal yiyorum. öğlen et yemeği istiyorsam ızgara olmak kaydıyla ince bir parça et 1 kaşık yoğurt ve bir bardak su içiyorum. ikindi de 5 adet grisini yiyorum. akşam yemeğim en geç 6 da oluyor oda genelde sebze çorbası ve salata oluyor. gece yatmadan 4 saat öncede 1 yeşil elma daha yiyip gün içinde toplamda 8 bardak suyumu içip yatıyorum. çalışmadığım için jhareket sıfır evde hergün temizlik yaparak yakmaya çalışıyorum yediklerimi. bide plates topu aldım bakalım onla zıplıyorum ordan oraya çocuk gibi henüz bişi yaptığım yokçevremdekiler basende zayflama gördüğünü söylüyo armut tipiyim ben ve bu legen popodan kurtulmak istiyorum ((( hayır çıkıkta değil kutuplardan basık ekvatordan şişkince olsa kabul ama yok bu arada hanımlar YEMEK YEMEDEN ÖNCE FIRÇALADIĞINIZ DİŞİN ARDINDAN YEMEK YEMEYİ DENEYİNNNN ! İŞTAH FALAN KALMIYOR HABERİNİZ OLSUN :)))
2 saat önce tavuk yedim.
eşim işten saat 18:30 gibi geliyor oda bu aralar yediklerine dikkat ettiiği için şanslıyım yemek yapmak zorunda değilim:)
ona haşlanmış yumurta,sogan.domatez.maydonoz .baharatlar.malzemelrle salata hazırlıcam. bende marol salatası yapım bol bol yicem saat 19 gibi yeriz.
bişey sorucam biraz nar ekşisinin sakıncası varmı( ev yapımı hiç bi madde yok sırf nar suyuyla yaptık kayınvalidemle)
kızlar sıze ıyı aksamlar yemek yapma vaktı geldı.kendınıze cici bakın.kalorili seylerden uzak kalın
bende dişlerimi fırçaladıktan sonra yemek yiyorum ama faydası olmuo bana
Sen çok güzel besleniyosun cnm keşke bende senn gbi olsam
süper cnm nar ekşisi ye biraz az az koy salatana :)
Tavukla salatada tüket cnm bnece iyice tok olursun akşam sende salatanın yanında bişeyler atıştır.:)
Saat 7'den sonra yemek yok!!!
yok canım istemiyooo bol salata yeter ....... daha öncede biraz dişimi sıktım 1 hafta mide küçüldüğü için bişey istemiyo ve bol salatada tok tutuyo .... hiç tuz koymuyorum ama biraz nar ekşisi ve zeytin yag seve seve yiyorum valla
2 ay içinde tam 4 kilo aldım. Ve kendimi çok çok kötü hissediyorum. Hadi beraber zayıflayalım ne dersiniz?
Yarın başlayalım ve herkes yediği herşeyi içtiği suya kadar yazsın. 10 gün sonrada tartılıp ilerlememize bakalım :)
04.04.2012 TARİHLİ BAŞLANGIÇ KİLOLARIMIZ
SHELİN: 56
AYAZAKASYA: 67
AİRLİKFEER: 61.8
KELEBEKALBİ: 80
YAĞMUR0301: 62
RABİAÇİLEK: 48
BİNNUR1: 61
pianissimo: 64
[in/I]
Günaydın kızlar. Nasılsınız bugün. Evet hesap vermeye geçeyim hemen. Dün akşam yeğenimin doğum günüydü. O yüzden akşam yemeğinde sadece yarım kase yoğurt yedim. Yarım dilim çikolatalı yaş pasta. İnce ve yarım dilimdi kızmayın ha. Bir tanede tuzlu kurabiye yedim. Sabah çayımı şekersiz içtim bugün, 2 dilim ekmek, domates salatalık ve peynirle kahvaltı yaptım. Önceden akşamalrı ip falan atlıyodum bugünlerde çok halsiz çok yorgun oluyorum hareket edicek halim kalmıyo kızlar
kızlar bu sefer kararlıyım bende çok kısa bi sürede birkaç kilo aldım moralimi çok bozuyo bu durum bu başlık tam bana göre birbirimize destek olalım başaralım kızlar 5 kilo ne ki
Shelin canım kiloları yazman süper olmuş,bende sabah kahvaltımı yaptım,öğlen bir kek,akşam bir lahmacun yedim 2 fincan yeşil çay içtim,20 dk spor yaptım,ayyyyy hiçbir şey yememişim ben kıssssss,zayıflayacağım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?