1 ayda bıktım

Ben çok şaşırıyorum ya, yaş falan demişler ama bizde 24 yaşımızda evlendik böyle bir olayı geçin evimizde sesimiz yükselmedi henüz..
Birde bu insandan çocuk düşünme fikri..
Yani bir insan aslını neslini bilmeden annesinden duyduğu bir şey için eşiyle tartışmamalı bile vurmak ne demek..

Galiba tüm sorun surda ki.. kv sizden birseyler bekliyo sizde ondan birseYler bekliyor.. beklemeyi birakin hayat beklentiler icin yasanmiYor eger gidemiyorsaniz iki üc günde bir arayin halini hatrini sorun ara sira cicekler gönderin hediyeler gönderin.. ve ondan birsey beklemeyin

Cok güzel yazmissin bacim.. benim evladima biri tokat atsin degil onu ordan almayi komple adamin hayatini söndürürüm.. agzina saglik

Geçmiş olsun ve Allah yardımcınız olsun. Size tokat atan o öküzün de elleri kırılır inşallah... Lanet herif gidip anasının dizinin dibinde oturaydı ya neden evlenmiş...

Evlenecek kızlara ders : Daha sevgiliyken çok kavga ettiğiniz adamlarla evlenmeyin. Evlenince her şey düzelmez...

Bır ayda tokat hemde sen haklıyken (tabıkıde sıddetın hıcbır gerekcesı olamaz) agladım yakınlık gostermedı dıosun ara mısafırını ıptal et ve cık gıt babanın evıne oda otursun annesıyle bu evlılıgın sonu kotuu daha sımdıden boyleyse gelecegını gorebılırsın ozellıklede kk ya uyeysen daha sanslısın bu konuda bırda ne hayatlar okuyoruz. Cocukta yokken cık gıt bırak anasıyla basbasa kalsın. Senın yasındakıler gıdıp kaynanayla sohbet etmıyor hayat yasıyor

Tokat atmıs ayı size. Siz misafir agırlayacagım diyorsunuz, kalkın annenizin evine gidin misafiri falanda bırakın.
Ayaklarınıza paspas olmadan da dönmeyin. Bu aklı bosanmayı asla dusunmedıgınız ıcın verdim.

Benim tepkim akıl verenlere değildi ergen yazan bile olmuş her şeyin teşhisini koydu bazılarınız hastalığımın bile yani bazıları hiç kendini bilmeden yorum yapıyo sırf muhalefet

Ne hediyesi ne çiçeği otursun altınlarla onları da beni ağlatarak aldı

hic arkana bakmadan annenin evine git- daha 1 aylik evlilikte sana tokat atmis, evi kirip dökmüs, üstüne kapilari kilitlemis.
sebep: anasi.
otursun annesinle. yavru kumrular gibi.
niye kendini ezdiyorsun? Daha 23 yasinda eli ekmek tutan genc bir kadinsin. ne alip veremedigi varmis seninle?
Pislik herif

Size boşan vs diyemem haddim degil. Ama bu tokatın hesabini da sorun.
Aileme soylemiyim uzulmesin diye dusunmeyin bakın eşinizin annesi sizin evinizin icine fitne sokmaya coktan baslamış bile.
Bunun onlemini almazsan cok pisman olursun. O annesi ise sizde karısısınız.

Annen baban hayatta ise lutfen onlara git ve herseyi anlat

1 Aydan tokat başladıysa 1 ay sonra dayağa döner bu iş
Bence uzatmadan ayrıl

Ben seni anliyorum canim okuyup meslek sahibi olmussun evlenmissin bunu kimse sorgulayamaz yasinda 17 18 degil bazen abartip sacmalaniyo haklisin. Nolursa olsun siddet goren birisine mustahak denmez o onlarin ayibi. Sadece evlilik biraz olgunluk ister kimse boyle olmak icin evlenmiyo ama oluyo iste iki farkli insan farkli yasayis tarzlari aileler derken sorunlar buyuyo ama sakin kalmak olgun olmak onemli. Esinin yaptigini hafife alma ki cesaretlenmesin tedavi gorsun agirligini koy simdide sinirlarini ciz. Burd

Dün başka bir konu için de yazmıştım yine yazıyorum.
Bazı yorumlar çok “öcü” .
Bir çoğu sizi koruma isteğiyle sinirlenilerek yazılmıştır eminim. Fakat hiç bir kula tokat müstehak değildir. Üzülmeyin.
Yaşadığımız sürece çare vardır her şeye. Naçizane önerim, “zararın neresinden dönerseniz kardır”. Allah yardımcınız olsun.

Böbrek nakillisin. Sagligin onemli. Dayak yemissin. Hala misafir ve bebek derdindesin. Misafire kavga ettik demene gerek yok. Iyi hissetmiyorum rahatsizim demen kafi.
Ayrica guncellemenden sonra yine yorumumu yineliyorum. Mustehak. Sen caninin kiymetini bilmezsen kimse bilmez.

Müstehak demek yalnis. Konu sahibi belki kendini nasıl koruyabilecegine dair fikirsiz. Ama karşımızda "kocamdir severde döverde" diyen bir kadın yok. Konu sahibi de durumun hu hale gelmesine şaşırmışdir, şok olmuştur hatta. Birde ben şu etkeni çok görüyorum: Bir cok kızımız küçüklükten pasif yetistirilir. Aman sessiz ol, aman büyütme, sus otur, vs. Bir benlik oluşumu bile engellenir bir cok yerde. Sadece beklenen gibi hareket et yeterli.birde kızlarımıza hep utanc yüklenir. "kocası durduk yere atmamıştir o tokadı/dayağı" gibi şeyler söylendiğini hepimiz duymusuzdur. Simdi konu sahibi daha 1 aylık evli. Oda utaniyordur

1 ayda böyle bir evlilik hayatın varsa oran orantı kur bakalım 10 yıl sonra nasıl bir hayatın olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…