1 aylık evlilik ve ihanet

Daha 1 aylik evliyim diyerek goz yumarsan bir kaç sene sonra da giden yillarina kiyamayip goz yumarsin. Bir anlik şeytana uymak degil eşininki. Zaten onun da affedilir tarafi yok. Eşinin şerefi falan yok. Kari kiz peşinde koşan bir zampara. Hayatta en zavalli en aciz insanlar kadinin kiçindan gozlerini çekemeyen, aç hayvan gibi akli fikri kadinlarla yazişmak olan insanlardir. Eşiniz de onlardan biri. Ya sineye çekeceksin ya da gerekeni yapacaksin. Hayat da karar da senin

E madem yaşamış biri olarak söyleyeyim ben hadi yaşamamışların atıp tutması kolaysa.
Daha evliliğimin 3.ayında eski sevgilisine buluşalım yazmış, karımda seni biliyor filan diyede güzelleme yapmış bir pisliği hiç düşünmeden anında boşadım. Ablam kanser hastasıydı. Üzülür mü diye düşünmedim bile. Dedim ki abla, anne, baba aldatıldım, yakaladım. Kavga ettik fiziksel şiddet uyguladı. Dediğim an zaten kendileri gitmiyorsun seni bir daha göndermeyiz dediler. Üzülmediler de bilakis sevindiler erkenden gerçek yüzü ortaya çıktığı için..

Yani sizinki yine bahane... Bence boşuna sormayın sizin zaten niyetiniz yok boşanmaya. İnşallah düzelir diyeceğim ama inekler bir gün et yerse bu tiplerde o gün düzelirler

Babam büyük bir ameliyat geçirdi onu uzmekten çok korkuyorm
Babanı bahane etme o üzülmesin diye boşanmaya ertelediğin baban cocukla baba ben geldim deyince çocuğun var evine dön evlilik sabır işi derse ne yapacaksın? Tek olarak her yere sığarsın ama cocukla geldin mi gözünün içine bakarlar dönsün barışsın diye çok tecrübe edindim cevremde çok var

Cidden sorun hattı kırmaması mı ? Buna ne akıl verilir aldatılmayı sindiriyorsanız devam sindiremiyorsanız yol belli

Canım işte bu emeklerim emeklerim yüzünden günahsız yavrular doğuyor cocuk kurtarir diye cocuk da yapılıyor batan gemiye yük alınıyor yapma etme ! Nişanlıyken emek emek cay seti aldım perdemi diktirdim günlerce en güzel koltuk takımını aradım diye 1,5 aylik evlilikte emek diye bu adama güvenip yola çıkıp kucağında bebeginle dul biçare baba evine dönme güzel kardeşim!

belliki karaktersiz biri yazık etmeyin kendinize öyle değişir diye beklerseniz çok yorulursunuz...

Ya tamam boşanın kurtulun da bunca emek yıkılan hayaller bu pisliklerin yanına kar kalıyor en çok buna kızıyorum

Sizin kendinize öneriniz nedir,ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Telefonunu saklamasından insan şüphelenir. Nasıl hiç anlamadınız bir durum olabileceğini. Boşanın derim adamın gözü dışarıda, yarın bir gün çocuk varken yine aldatılmaktansa çocuksuzken ayrılın.

Şimdi ben anlamadım, mesajları yakaladın, tepki verdin hesap sordun, herif ne dedi?
Bu olayın üstüne tekrar mı hat yakaladın, bunu söyledin mi peki ona?

Yapacağın şey belli neden soruyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…